הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר "אלה שמתלהמים ומגיבים על שיפוט לא צודק...אינם מבינים בכלום למעט לעמוד על במה"

• פותח/ת השרשור Hammer
  • פורסם בתאריך
H

Hammer

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אמנון גאון - יו"ר איגוד נאב"א (NABBA)

3333xd.jpg

למי שעוד חשב להתחרות באיגוד הזה, חישבו בשנית!

חוץ ממנו יש עוד אנשים שפועלים לקידום הענף בארץ.
האמת שמהצד זה נראה שהרבה מאוד מהחומר האנושי שנמצא בענף הזה בארץ הוא חתיכת בררה אחת גדולה, והמלחמות האלה לא משפרות את זה.

אותי יותר מטרידה העובדה שאדם במעמדו מפרסם פוסטים בלי הגהה, כראוי לכל יו"ר

"השנה אני יוכיח לכם..."

אני אוכיח.
הוא יוכיח.

חוץ מזה הוא די צודק, אנשים מזלזלים ברגליים כל הזמן, אנחנו רואים את זה ברוב התמונות של אנשים שמעלים פה חצי גוף מפותח.
ורוב המפתחים בכלל לא מבינים בשיפוט, מה לא מדויק פה?

אמנון בנאדם מושחט שלוקח יותר מדי כסף ממשתפים, השיפוט שהוא מסכים לו אינו צודק וכל ילד בן 5 יכול לראות את זה.

לא יעזור כלום-בתחרות הבאה פריירים חדשים ירוצו לשם בהמוניהם מתוך מחשבה שהטובים עזבו לnac והפעם יהיה להם יותר קל

הייתי ממליץ לכל מתחרה לקחת צעד אחורה מהאיגוד עד שלא יעבור כמה שינויים משמעותיים,ויפה שעה אחת קודם.

לא יעזור כלום-בתחרות הבאה פריירים חדשים ירוצו לשם בהמוניהם מתוך מחשבה שהטובים עזבו לnac והפעם יהיה להם יותר קל
מסכים איתך..
אבל אתה לא חושב שיש לNABBA דברים אחרים להציע שכביכול NAC לא יכולים?
כמו כניסות לתחרויות ספציפיות בחול ?

נערך לאחרונה:
הייתי ממליץ לכל מתחרה לקחת צעד אחורה מהאיגוד עד שלא יעבור כמה שינויים משמעותיים,ויפה שעה אחת קודם.

מסכים איתך..
אבל אתה לא חושב שיש לNABBA דברים אחרים להציע שכביכול NAC לא יכולים?
כמו כניסות לתחרויות ספציפיות בחול ?
זה מה שכולכם לא מבינים.נאבבה עולמי זה איגוד וולונטארי- מי שרוצה- משתתף,אבל לא מחוייב לאיגוד ואין שום מגבלה להתחרות בשום מקום אחר.אז כדי להשתתף במר עולם או יוניברס של נאבבה גם אתה יכול להרשם בתור פרטי,לא צריך אישור של שום נשיא.
ועוד קוריוז על הדרך- בישראל חיי וקיים לו בטוב לא פחות משני נשיאים של נאבבה .ושניהם לגיטימיים כל עוד הם משלמים דמי חבר שנתיים. אחד מהם מר גאון (ממלא מקום ויו"ר) והשני לא זוכר עכשיו איך קוראים,אבל הוא גם נשיא מטעם נבבה אנגליה בישראל. בדיחה

זה מה שכולכם לא מבינים.נאבבה עולמי זה איגוד וולונטארי- מי שרוצה- משתתף,אבל לא מחוייב לאיגוד ואין שום מגבלה להתחרות בשום מקום אחר.אז כדי להשתתף במר עולם או יוניברס של נאבבה גם אתה יכול להרשם בתור פרטי,לא צריך אישור של שום נשיא.
ועוד קוריוז על הדרך- בישראל חיי וקיים לו בטוב לא פחות משני נשיאים של נאבבה .ושניהם לגיטימיים כל עוד הם משלמים דמי חבר שנתיים. אחד מהם מר גאון (ממלא מקום ויו"ר) והשני לא זוכר עכשיו איך קוראים,אבל הוא גם נשיא מטעם נבבה אנגליה בישראל. בדיחה
אלי אנה אמור להיות נשיא האיגוד או משהו כזה

אלי אנה אמור להיות נשיא האיגוד או משהו כזה

אני מתכוון לעוד נשיא רדום,שם משפחה אשכנזי,הוא נשיא מטעם נאבבה אנגליה,האנה ואמנון מטעם נאבבה אינטרנשינל.זה הקוריוז,אין נאבבה אחת.המקורית דווקא נאבבה אנגליה,אבללא הלך לו פה

כל אירגון שהעומד בראשו מעדיף לוותר על האזרחות הישראלית שלו מאשר לשלם מיסים כמו אדם ישר והגון ולהתמודד עם ההשלכות של מעשיו
שלא יתפלא אם אנשי מקצוע וחובבים מטילים ספק בהחלטות וביושרה של הארגון שבראשו הוא עומד
נאבא היא סוס חולה שעדיף שירו לו בראש כדי למנוע מוות בייסורים.

בראיה האירגונית שלנו דווקא עדיף שיחיה. תחרות בין האיגודים חייבת להתקיים.אנחנו טובים רק בהשוואה ל...גם אם הם ישתפרו,אנחנו נדע איפה להיות יותר טובים.

• פותח/ת השרשור
ארגון מושחט כרגיל, לא ציפינו לדבר

Back
למעלה תחתית