עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה תודה אחי כמה זה דמי השתתפות?במדינת ישראל אין תנאי קבלה מבחינת גוף, כל עוד תשלם את הדמי השתתפות ומה שצריך יתנו לך לעלות גם על 40 אחוז שומן
אה תודה אחי כמה זה דמי השתתפות?
אני מת להשתתף שמה אני לא יודע אם יקבלוו אותיי יש לי דווקא גוף נחמד אבל אני לא לוקח אסטרואידים וכל זה רק אבקותנאק זה איגוד פתוח לא עולה כסף להשתתף בתחרות, אבל מה שכן-אתה צריך להציג רמה מרשימה.. התחרויות שלהם ברמה הכי טובה בארץ
אני מת להשתתף שמה אני לא יודע אם יקבלוו אותיי יש לי דווקא גוף נחמד אבל אני לא לוקח אסטרואידים וכל זה רק אבקות
[FONT=Arial, sans-serif]DA142012 באמת נשמע אנבולי.[/FONT]😉אם אתה רוצה לקחת, אחד מגיע קרוב אלינו בעוד חמישה ימים:
http://gadieid.blogspot.co.il/2013/02/blog-post.html
ועכשיו ברצינות :] תפרסם תמונה שלך בתמונות הגולשים ותבקש ביקורת תראה מה מצבך אצל אנשים שראו בילדרים בחייהם.
תנאי היחיד - רמה תחרותית. במידה ואתה לא מתאים ביום נתחרות,נלחש לך באוזן שאולי כדאי לדחות את ההופעה לעוד חצי שנה-שנה. המטרה רק לשמור עליך.אם אני רוצה להרשם לnac israel, מישהוא פה יודע מה התנאי קבלה מבחינת גוף וזה ?
תודה לעונים:)
תודה לך ועוד שאלה רק .. מר דרום ומר צפון צעירים הרמה שמה פחות תחרותית נכון?תנאי היחיד - רמה תחרותית. במידה ואתה לא מתאים ביום נתחרות,נלחש לך באוזן שאולי כדאי לדחות את ההופעה לעוד חצי שנה-שנה. המטרה רק לשמור עליך.
ההשתתפות היא ללא תשלום .נעשה הכל שיהיה לך נח ובטוח להתחרות אצלנו. יכול להבטיח רק שיהיה מאוד קשה.
בהצלחה
תודה לך ועוד שאלה רק .. מר דרום ומר צפון צעירים הרמה שמה פחות תחרותית נכון?
אני יודע מר צפון ודרום זה נאבא אבל הרמה שמה פחות תחרותית נכון?אין כזה דבר בנאק