הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה לגבי nac israel

honda1119

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אם אני רוצה להרשם לnac israel, מישהוא פה יודע מה התנאי קבלה מבחינת גוף וזה ?
תודה לעונים:)

במדינת ישראל אין תנאי קבלה מבחינת גוף, כל עוד תשלם את הדמי השתתפות ומה שצריך יתנו לך לעלות גם על 40 אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
במדינת ישראל אין תנאי קבלה מבחינת גוף, כל עוד תשלם את הדמי השתתפות ומה שצריך יתנו לך לעלות גם על 40 אחוז שומן
אה תודה אחי כמה זה דמי השתתפות?

נאק זה איגוד פתוח לא עולה כסף להשתתף בתחרות, אבל מה שכן-אתה צריך להציג רמה מרשימה.. התחרויות שלהם ברמה הכי טובה בארץ

• פותח/ת השרשור
נאק זה איגוד פתוח לא עולה כסף להשתתף בתחרות, אבל מה שכן-אתה צריך להציג רמה מרשימה.. התחרויות שלהם ברמה הכי טובה בארץ
אני מת להשתתף שמה אני לא יודע אם יקבלוו אותיי יש לי דווקא גוף נחמד אבל אני לא לוקח אסטרואידים וכל זה רק אבקות

אני מת להשתתף שמה אני לא יודע אם יקבלוו אותיי יש לי דווקא גוף נחמד אבל אני לא לוקח אסטרואידים וכל זה רק אבקות

אם אתה רוצה לקחת, אחד מגיע קרוב אלינו בעוד חמישה ימים:
http://gadieid.blogspot.co.il/2013/02/blog-post.html

ועכשיו ברצינות :] תפרסם תמונה שלך בתמונות הגולשים ותבקש ביקורת תראה מה מצבך אצל אנשים שראו בילדרים בחייהם.

יש לחלק מוניטין למשתמים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל scholar 🤡

אם אני רוצה להרשם לnac israel, מישהוא פה יודע מה התנאי קבלה מבחינת גוף וזה ?
תודה לעונים:)
תנאי היחיד - רמה תחרותית. במידה ואתה לא מתאים ביום נתחרות,נלחש לך באוזן שאולי כדאי לדחות את ההופעה לעוד חצי שנה-שנה. המטרה רק לשמור עליך.
ההשתתפות היא ללא תשלום .נעשה הכל שיהיה לך נח ובטוח להתחרות אצלנו. יכול להבטיח רק שיהיה מאוד קשה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תנאי היחיד - רמה תחרותית. במידה ואתה לא מתאים ביום נתחרות,נלחש לך באוזן שאולי כדאי לדחות את ההופעה לעוד חצי שנה-שנה. המטרה רק לשמור עליך.
ההשתתפות היא ללא תשלום .נעשה הכל שיהיה לך נח ובטוח להתחרות אצלנו. יכול להבטיח רק שיהיה מאוד קשה.
בהצלחה
תודה לך ועוד שאלה רק .. מר דרום ומר צפון צעירים הרמה שמה פחות תחרותית נכון?

נסיון מלמד של אחד יכול להתברג שם לשלישיה. אפילו אחד שלעולם לא התאמן .מספיק לשלם השתתפות.
[video=youtube_share;mVuBprRXVtU]http://youtu.be/mVuBprRXVtU[/video]

Back
למעלה תחתית