הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה מוכר no explode סגור באריזה

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
xplode.jpg

מחיר 350 שח, עם משלוח גוביינא (כזה שאתם יכולים לשלם בסניף דואר שאתם לוקחים את החבילה)
אם אתם רוצים לבוא לקחת בלי המשלוח זה ייצא אפילו יותר זול,

בארץ עולה איזה 500 שקל(גנבים), טעם Fruit Punch (הכי טעים) 2.25 LB שזה איזה קילו וקצת (50 מנות ולא 40 כמו שכולם מוכרים), אפשר להתקשר ל0503048645.
או לMAIL ל:
[email protected]

חוץ מזה המוצר מצוין, נותן שיפור משמעותי ביכולת, במיוחד בחיטוב המוצר עובד מדהים שאתה כולך חלש, אני לוקח לפני אימון אחרי חצי שעה אני לא יכול לשבת על התחת.

נערך לאחרונה:
שחכת/ה לציין גודל אריזה

• פותח/ת השרשור
מדובר בחבילה הכי גדולה 2.25 LB

יש מצב אתה מבקר בנתניה בזמן הקרוב ?
והקופסא סגורה חדשה לגמרי?
ד'א 2.25LBS זה לא קילו וחצי זה כמעט קילו ורבע(וגם לא)

נערך לאחרונה:
xplode.jpg

מחיר 350 שח, בארץ עולה איזה 500 שקל(גנבים), טעם Fruit Punch (ממש טעים) 2.25 LB
שזה איזה קילו וחצי, מוכר דיי במחיר הפסד, אפשר להתקשר בכיף בימים א-ו משעה 08:00 - 22:00
הודעות אפשר לשלוח תמיד, אני גר בכפר סבא ונוסע כל יום לתל אביב עזריאלי ברכבת, אפשרי להפגש בכל נקודה בדרך.
0503048645
היי חבר אמרת שבארץ זה עולה 500 בדקתי עכשיו באחד החנויות בארץ אפילו פה באתר מתפרסת החנות וקוראים לו "מאסל האוס" וזה עולה שם 400 שקלים בלבד !
הנה אתה יכול לראות כאן http://www.musclehouse.co.il/shop.html?item=131
תודה על ההקשבה

היי חבר אמרת שבארץ זה עולה 500 בדקתי עכשיו באחד החנויות בארץ אפילו פה באתר מתפרסת החנות וקוראים לו "מאסל האוס" וזה עולה שם 400 שקלים בלבד !
תודה על ההקשבה
האריזה שהבחור מוכר היא של 60 מנות ומוכר ב350, ולא של 40 שנמכרת באתר הזה ב400.

האריזה שהבחור מוכר היא של 60 מנות ומוכר ב350, ולא של 40 שנמכרת באתר הזה ב400.
הוא לא אמר שזה 60 מנות ראיתי באתר הזה שציינתי קודם יש שם גם 50 מנות ! עד כמה אתה בטוח שזה 60 מנות ? אם כבר אז זה 50 מנות כי בדקתי ב BB.COM אותו מוצר 2.25 LBS וכתוב שם שזה 50 מנות ולא 60 ואם זה באמת 50 מנות אז זה עולה בארץ 479 הנה חסכתי לכם 20 שקל:fuck:🤩

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש מצב אתה מבקר בנתניה בזמן הקרוב ?
והקופסא סגורה חדשה לגמרי?
ד'א 2.25LBS זה לא קילו וחצי זה כמעט קילו ורבע(וגם לא)

כן יש מצב, והחבילה סגורה לגמרי וחדשה, אם אתה רוצה יש גם רכבת מנתיה אפשר להפגש בעזריאלי.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההקשבה

מדובר שם בחבילה של 40 מנות, החבילה של ה50 נמכר שם ב480 זה הרבה יותר ממה שאני מוכר, ואם אתה רציני אפשר לעשות משהו לגבי המחיר.

באמת שווה לא מצאתי חנות שמוכרת במחיר כזה
🤘

• פותח/ת השרשור
שחכתי לציין

שכחתי...יש אפשרות לבצע משלוח גוביינא, אני יכול לשלוח לכם את החבילה ואתם תשלמו עליה בסניף דואר
שקרוב אליכם.

עוד רלוונטי?
וגם לא ציינת בכמה אתה מוכר אם אני מגיע אלייך לקחת ?
בלי משלוח והכל

• פותח/ת השרשור
כן רלוונתי דברו איתי בMAIL

Back
למעלה תחתית