הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כתבה שהתפרסה על jack3d במעריב בסופ"ש

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כמה שידוע לי, מאז שהחיילים האמריקאים נפטרו יצאה הגרסה החדשה שיש לא מכילה DMAA ולכן אין איתה בעייה.

זה מה שמוכרים בארץ-ובכל מקום.

כלומר גרסה ללא DMAA

יכול להיות שכן, בכל מקרה לא הייתי מסתכן בלהשתמש ב-DMAA אם זה נאסר ע"י ה-FDA וגם ע"י משרד הבריאות...
הרי לא סתם אסרו את השימוש בחומר הזה, בדקו את זה וזה מה שעלה מהבדיקות.
עוד אפשרות שזה חומר לא מאוד מסוכן אבל יכול להיות טריגר לבעיות כמו התקפי לב ובעיות שנובעות מדופק גבוה כתוצאה
ממחלה קיימת ותוספת של DMAA לכל הסיפור.

בכל מקרה יש פורמולות אחרות שמביאות קיק טוב ואין בהן DMAA.
ואם כבר... כל הפורמולות האלה זה בזבוז כסף. תישן טוב, תאכל טוב, תתאמן נכון ושים מוזיקה מתאימה ולא צריך שום
תוספים.

טוב שנזכרו לפרסם את הכתבה אחרי שהמוצר נאסר למכירה facepalm

עדיין אפשר להשיג את הישן בארץ. זה ממש לא בעיה.

אנשים פשוט לא יודעים להשתמש, במקום 1-2 סקופים הם לוקחים 10 מקבלים התקף ומאשימים את המוצר.

מדהים שהכתבת המהוללת קוראת למוצר ג'ק 3 ולא מצליחה להבין שהשם שלו בכלל jacked

בגלל זה יש כתבות שמסבירות למה לא לצרוך את זה. בדיוק כמו הכתבה הזו.
ההשוואה פה לא נכונה, גם ממינון יתר של תרופות אחרות יכולים להיות נזקים למה על זה אין כתבות?

זה חומר אסור לכל דבר. איזה השואה לא נכונה?
יש גם כתבות על מינון יתר של תרופות, גם על מינון יתר בוויטמינים.
הכתבה הזאת אינפורמטיבית ומועילה גם לאחר שהחומר הוצא מהחוק כי עדיין אנשים ממשיכים לצרוך אותו, אפילו פה בפורום יש לא מעט אנשים שמעוניינים.

זה חומר אסור לכל דבר. איזה השואה לא נכונה?
יש גם כתבות על מינון יתר של תרופות, גם על מינון יתר בוויטמינים.
הכתבה הזאת אינפורמטיבית ומועילה גם לאחר שהחומר הוצא מהחוק כי עדיין אנשים ממשיכים לצרוך אותו, אפילו פה בפורום יש לא מעט אנשים שמעוניינים.
אנשים שמחפשים לקנות את הפורמולה שיצאה מהחוק יודעים טוב מאוד מה היא מכילה, זה שאנשים לוקחים כמות מטורפת של חומר מסוים זה בעיה שלהם.
אם החומר הזה עדיין היה חוקי הכתבה הייתה רלוונטית

מעיין לך? אני הראית לשתי חברים שלי שלוקחים את זה ולא היה להם מושג. אחד מהם פשוט קרא המלצה באתר בחול והזמין את המוצר בארץ. הוא קיבל את הפורמולה הישנה ואפילו לא ידע שזה לא חוקי.
אני לא מצליח להבין מה הבעיה בכתבה הזאת. סהכ מגבירה מודעות לחומר הזה.

רק רוצה לידע אתכם ששתי החברות הגדלות שייצרו את הDMMA הפסיקו לייצר אותו ובזמן האחרון אני לא מוצא שום אתר שאפשר לרכוש את החומר הזה.
ממליץ בחום להשיג את החומר מהחברות של PrimaForce וAdrena-G מכל מקום שאפשר, זה הפעם האחרונה שאפשרי להשיג את החומר.

ההשוואה פה לא נכונה, גם ממינון יתר של תרופות אחרות יכולים להיות נזקים למה על זה אין כתבות?
כי חברות התרופות מנוסות בנושא, אז על כל תרופה שיוצאת כתוב אלפי אזהרות לדברים שהסיכוי שתקבל אותם מהתרופה שואף לאפס. ככה שאם משהו קורה הם יגידו שזה ברור שזה יקרה וזה אפילו כתוב על הקופסא.
אם אני זוכר נכון, יש פה אחד די פעיל שלומד משפטים. תשאל אותו.

כל שנה אנשים מתים בריצות מרתון
זה היה לפני ג'ק3די
וזה יהיה גם אחרי..

לישראלים אין את הIQ להבין איך קוראים את שם המוצר, אני לא מצפה מהם להבין מה הוא עושה.

מה עשיתם עניין מכלום אז לא כולם יודעים ש 3 זה E בצורה יותר קולית

מדהים שהכתבת המהוללת קוראת למוצר ג'ק 3 ולא מצליחה להבין שהשם שלו בכלל jacked

לישראלים אין את הIQ להבין איך קוראים את שם המוצר, אני לא מצפה מהם להבין מה הוא עושה.

לא בדיוק.

הם ציינו בכתבה ששם המוצר הינו ג'ק 3 די - כשלמעשה מדובר במעין משחק מילים בין ג'קד לבין 3D לא סתם הE הפוכה.
הכוונה היא למימד הנוסף שנפתח לך בעת שימוש בתכשיר - פוקוס,חדות, עירנות.

כמה שידוע לי, מאז שהחיילים האמריקאים נפטרו יצאה הגרסה החדשה שיש לא מכילה DMAA ולכן אין איתה בעייה.

זה מה שמוכרים בארץ-ובכל מקום.

כלומר גרסה ללא DMAA
מוכרים בארץ גם את הגרסה הישנה וגם את החדשה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית