עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממש לא , אני איתךאני היחידי שסרטוני מוטיבציה נראים לו מפגרים?
מה שמביא לי מוטיבציה זה הסרטונים בפורום powerlifting
אני מסכים איתך לגמרי, האתגר באימון הוא בסופו של דבר המשקל על המוטאני היחידי שסרטוני מוטיבציה נראים לו מפגרים?
מה שמביא לי מוטיבציה זה הסרטונים בפורום powerlifting
כן כי כשיש סטרואידים ממש לא צריך להיות במכון ולאכול כמו חטיבת גולני בשביל לגדולאף פעם לא הבנתי מה מוטיבציה בזה שבן אדם לוקח סטראודים ונהיה גדול פתאום ?
לא אמרתי , אבל אם אתה בתור בן אדם שהוא טבעי אתה לא יכול לקבל מוטיבציה ממשהו שבחיים לא תגיע אליו ,כן כי כשיש סטרואידים ממש לא צריך להיות במכון ולאכול כמו חטיבת גולני בשביל לגדול
קולמן מגרבץ בבית כל היום וממשיך לגדול
עובדה שזה נותן להרבה(כולל אותי) מוטיבציהלא אמרתי , אבל אם אתה בתור בן אדם שהוא טבעי אתה לא יכול לקבל מוטיבציה ממשהו שבחיים לא תגיע אליו ,
תחשוב על זה ותחזור אלי עם תשובה יותר חכמה ממה שרשמת.
אז תמשיכו לחיות בסרט 😃עובדה שזה נותן להרבה(כולל אותי) מוטיבציה
אף פעם לא הבנתי מה מוטיבציה בזה שבן אדם לוקח סטראודים ונהיה גדול פתאום ?
זה בדיוק מה שאמרת.לא אמרתי , אבל אם אתה בתור בן אדם שהוא טבעי אתה לא יכול לקבל מוטיבציה ממשהו שבחיים לא תגיע אליו ,
תחשוב על זה ותחזור אלי עם תשובה יותר חכמה ממה שרשמת.
אף פעם לא הבנתי מה מוטיבציה בזה שבן אדם לוקח סטראודים ונהיה גדול פתאום ?
אני מסכים איתך לגמרי, האתגר באימון הוא בסופו של דבר המשקל על המוט
מחזק את התגובה הזאת בצורה חזקה מאוד !איזה משפט טיפשי, מי אומר את זה לא מבין כלום, ברגע שאתה מעלה משקלים , אתה רואה התקדמות כמעט קבועה, ואתה מרגיש מזה "אושר".
ברגע שאתה בונה גוף....התוצאות הם לעוד שנה 2 ואפילו יותר.
יש אנשים כמוך שמרגש אותם לשים 2.5 מאמיון לאימון.
ויש אנשים שמרגש אותם לשים על החזה עוד 2.5 קילו בשר,להרגיש את המסה על הרגליים שהם הולכים.
להשחיז את היד הקדמית ולעבוד על גב רחב מותן צרה ורגליים גדולות.
מוגש כחומר למחשבה.