רוסיה לוהטת מחפשת גברים חזקים

אכלתי היום:
1200 קלוריות
60 גרם פחמימה
65 גרם חלבון
80 גרם שומן

+

3 מנות חלבון (75 גרם והכל ביחד זה 140 בערך)

העמסה מתוכננת למחר שתי פיצות האט משפחתיות...
לא מעמיס נקי ( אני חזיר) , מתכנן לחטב עוד שתי סייקלים של לינארית ואולי עוד אחד (18-27 שבועות , 4.5-7 חודשים)

האימון
Squat 5x52.5,60,67.5,77.5,85
Bench 5x35,42.5,47.5,55,60
PowerClean
Chin Ups W/Stop 1x5,3,1

סקוואט:
היה קליל, ב-85 היה גוד מורנינג אבל זה פחות בגלל קושי אלא:
נכנסתי לסט אפ קצת באטרף ולא הכנסתי טוב
וגם הסט עצמו עשיתי ככה אז ב4-5 זה היה גוד מורנינג בנעילה אבל הגב תחתון דווקא לא התעגל בכלל...

בנץ':
קליל ב-52.5 התחת לא נגע בספה אבל בסדר גמור כי ב-60 היה נורמלי ד"א ביצעתי את זה די מהר אבל לא הקפצתי..

פאוורקלין:
יש לי בעיה עם ההרמת עקבים, אני בד"כ מתחמם עם היי פול ואז עושה כי אם אני לא עושה את זה אני מושך מהידיים אני עובד על זה

מתח בנות:
הכל עם נעילה, אפילו יותר קל לי מברצף לא יודע למה.
אני רוצה לעשות אימון הבא מתח רגיל ולא בנות...

אירובי:
לא היה.

- - - עידכון הודעה - - -

מ.ג.
75

ירידה של כ-7.5 קילוגרם בחודש הראשון.

מותנים קטנו באופן פסיכי.
לא רואים איבוד גדול של מסת שריר רק נוזלים בעיקר מאזור החזה.

היום העמסה ראשונה רצינית (כל השאר היו יותר צ'יט בתירוץ נגיד שקית מרשמלו במסיבה וחתיכת עוגה ביום הולדת וזהו.)
PIZZA BECAUSE JUNK FOOD IS GOOD FOR YOU

- - - עידכון הודעה - - -

image_1367758598569353.jpg

חודש.

אל תתייחסו לאריה זה לא אני 😣
חח היה צריך תמונה רביעית כדאי לשים את זה ככה וזה מה שמצאתי עם מינימום לחיצות על האייפון.

אני עדיין שחיף אבל יש התקדמות וזה מה שחשוב.
העירו לי שהתמונה הראשונה והשלישית לא באותה פוזה אז אני אומר לכם שזה כן.
וב-82.5 נראתי יותר מאסיבי בגלל שהייתי מפוצץ נוזלים.

אכלתי היום:
1200 קלוריות
60 גרם פחמימה
65 גרם חלבון
80 גרם שומן

+

3 מנות חלבון (75 גרם והכל ביחד זה 140 בערך)

העמסה מתוכננת למחר שתי פיצות האט משפחתיות...
לא מעמיס נקי ( אני חזיר) , מתכנן לחטב עוד שתי סייקלים של לינארית ואולי עוד אחד (18-27 שבועות , 4.5-7 חודשים)

האימון
Squat 5x52.5,60,67.5,77.5,85
Bench 5x35,42.5,47.5,55,60
PowerClean
Chin Ups W/Stop 1x5,3,1

סקוואט:
היה קליל, ב-85 היה גוד מורנינג אבל זה פחות בגלל קושי אלא:
נכנסתי לסט אפ קצת באטרף ולא הכנסתי טוב
וגם הסט עצמו עשיתי ככה אז ב4-5 זה היה גוד מורנינג בנעילה אבל הגב תחתון דווקא לא התעגל בכלל...

בנץ':
קליל ב-52.5 התחת לא נגע בספה אבל בסדר גמור כי ב-60 היה נורמלי ד"א ביצעתי את זה די מהר אבל לא הקפצתי..

פאוורקלין:
יש לי בעיה עם ההרמת עקבים, אני בד"כ מתחמם עם היי פול ואז עושה כי אם אני לא עושה את זה אני מושך מהידיים אני עובד על זה

מתח בנות:
הכל עם נעילה, אפילו יותר קל לי מברצף לא יודע למה.
אני רוצה לעשות אימון הבא מתח רגיל ולא בנות...

אירובי:
לא היה.

- - - עידכון הודעה - - -

מ.ג.
75

ירידה של כ-7.5 קילוגרם בחודש הראשון.

מותנים קטנו באופן פסיכי.
לא רואים איבוד גדול של מסת שריר רק נוזלים בעיקר מאזור החזה.

היום העמסה ראשונה רצינית (כל השאר היו יותר צ'יט בתירוץ נגיד שקית מרשמלו במסיבה וחתיכת עוגה ביום הולדת וזהו.)
PIZZA BECAUSE JUNK FOOD IS GOOD FOR YOU

- - - עידכון הודעה - - -

צפה בקובץ המצורף 11047

חודש.

אל תתייחסו לאריה זה לא אני 😣
חח היה צריך תמונה רביעית כדאי לשים את זה ככה וזה מה שמצאתי עם מינימום לחיצות על האייפון.

אני עדיין שחיף אבל יש התקדמות וזה מה שחשוב.
העירו לי שהתמונה הראשונה והשלישית לא באותה פוזה אז אני אומר לכם שזה כן.
וב-82.5 נראתי יותר מאסיבי בגלל שהייתי מפוצץ נוזלים.
ירדת יפה מאוד! גם לך יש הצטברות שומן במותניים כמוני /: הכי מעצבן שם

ירדת יפה מאוד! גם לך יש הצטברות שומן במותניים כמוני /: הכי מעצבן שם

כן זה מעצבן!

ד"א יש לי תמונה אחרי ההעמסה אני נראה כאילו אני בחודש רביעי ואני לא מגזים 😲
יותר גדול מבטן GH

- - - עידכון הודעה - - -

היום
1820 קלוריות
145 גרם חלבון
85 גרם שומן
122.5 גרם פחמימה

אני למדתי למבחן ענק בהיסטוריה (מ1400 עד 1939 מהאימפראליזם עד המשבר הכלכלי בארה"ב :🙁 ) אז קצת אכלתי שוקולד ואוכל יותר פחמימתי מחוסר זמן.
מחר אני אפצה על זה.

- - - עידכון הודעה - - -

Squat 5x52.5,60,67.5,67.5
Press 5x30,35,37.5,42.5
Deadlift 5x60,65,77.5,87.5

גמישות (חלק ממנה זה מקבילים שלילי שאני יורד הכי נמוך שאני יכול ונשאר למטה איזה 15 שניות)
סקוואט:
ניסיתי כמה דברים
אחיזה רחבה יותר - הולך טוב
עמידה רחבה יותר - הולך חרא
עמידה נורמלית - הולך טוב
אחיזה צרה - הולך +-
אז אני מנסה לאחוז רחב יותר ולשים יותר דגש על לכווץ גב.

פרס:
הכל פרס 2.0 עד ה-42.5 ה-3 הראשונות פרס 2.0 והשניים הנותרים עם הריבאונד
אני אנסה תמיד לעשות 1-2-3 ככה שזה 3 עצירות בפרס ו-5 חזרות עד שכבר לא יהיה לי ברירה אלא לעבוד ברצף.

דדליפט:
משקל קל ניסיתי דברים.
קונבנציונאלי רחב (כמו סטן אפרדינג בערך) בסדר אבל גב עליון עגול, צר בסדר אבל יותר קשה ואני עדיין לא מצליח לגרור על הרגל ואני מושך קרוב לגוף כנראה שאין ברירה אלא לעבור לסומו ולעבוד על גמישות ועל המקרבים או סטיף לג עם תרגילי עזר (עדיף סומו לא?).
הכל אחיזה רגילה היה קל אבל יש אי סימטריה בכתפיים ושמים לב בבירור לזה אני מושך רגיל והוק ואז אני אתחיל למשוך במשולבת אבל הפוך ממה שאני עשיתי ואז אני אתחיל לעשות החלפות פשוט, לדעתי זה יסתדר לבד.

נסחפתי קצת עם האוכל, לומד למבחן להיסטוריה עדיין
אז בערך
1800 קל'
120 גרם חלבון
70 גרם שומן
כל השאר פחמימה (בעיקר סוכר מלחמניה מתוקה וחתיכת שוקולד )

ב-10 ימים הבאים עליי להשקיע, להפציץ ולתרום על מנת להגיע לכ-73.5 קילוגרם (הבוקר שלאחר ההעמסה 75)

נסחפתי קצת עם האוכל, לומד למבחן להיסטוריה עדיין
אז בערך
1800 קל'
120 גרם חלבון
70 גרם שומן
כל השאר פחמימה (בעיקר סוכר מלחמניה מתוקה וחתיכת שוקולד )

ב-10 ימים הבאים עליי להשקיע, להפציץ ולתרום על מנת להגיע לכ-73.5 קילוגרם (הבוקר שלאחר ההעמסה 75)
מתכונת ? בהצלחה

חבל שכולם היום מודאגים מהכרס שלהם והאחוז שומן יותר מאשר מאסת שריר/כוח.

אם היית עולה ל90-92 קילו ומתקדם בהכל בSS כמו שצריך היית נשאר על אחוז שומן די זהה או עולה אחוז-שניים.
מצד שני היית עולה הרבה במאסת שריר והגוף היה נראה טוב יותר

אם היית עולה ל90-92 קילו ומתקדם בהכל בSS כמו שצריך היית נשאר על אחוז שומן די זהה או עולה אחוז-שניים.

אני הייתי צריך לעבוד על הטכניקה ולקחת הפסקה מהכל
ה-% לא באמת משנה לי אני מחטב עד יולי בערך ואז מתחיל מאסה (לא אכפת לי מאמצע הקיץ)
רק להגיע לטכניקה סבבה וא"ש נורמלי 14 ככה כדאי שאוכל להעמיס משקלים במיוחד בסקוואט

ולא מתכונת הכנה לבגרות בכיתה ט'
אין מה להתרגש אבל כשאני לומד אני חייב לאכול משהו קטן תמיד...

מסכים, מי שמראש יודע שהוא יפרוש באמצע SS כי קצת לא יפה לו להסתובב עם כרס, שלא ייכנס אלייה.
הרבה עושים שטויות ואחרי זה בוכים שלא צברו שריר בSS.

מסכים, מי שמראש יודע שהוא יפרוש באמצע SS כי קצת לא יפה לו להסתובב עם כרס, שלא ייכנס אלייה.
הרבה עושים שטויות ואחרי זה בוכים שלא צברו שריר בSS.

ואני אחד מהם אני מודה אז הדבר הנכון שיש לעשות הוא לעבוד על טכניקה, להוריד משקל גוף תוך כדאי כדאי להפוך את המסה הבאה לאופטימלית אולי אני אמשיך SS גם.

Squat 3x90
Bench 3x62.5
PowerClean

סקוואט:
קליל ב-3 היה חצי גוד מורנינג , בגלל שאני מאבד לחץ מושך ל-2 פלטות ואז שם חגורה (אולי ב95 אם יהיה ממש גוד מורנינג בראשון).

בנץ':
נורמלי, 2 חזרות ראשונות קלות אבל שלישית הרגשתי קצת התנגדות.
ד"א מישהו יודע עם הארגון של אדטו דורש שכל כף הרגל תונח על הרצפה? כי אצלי אני מרים עקבים כחלק מהטכניקה.

פאוורקלין:
אני תמיד מתחיל בקצת היי פולס אני נעצר תמיד וזה נראה קליל אולי פשוט כי המשקל קל מדי (40)

מתח:
אני עובד עם נעילה ומתח רגיל הצלחתי אחד
מתח בנות בערך 7
לא מבין מה פשר הדבר יכול להיות גמישות בכתף אני פשוט מרגיש אזור מתח בקטע הכי נמוך במתח אפילו לא מרגיש קושי פשוט לא מושך...
במתח בנות אני מעיף בקלות יחסית מה"בור".

זהו היום לא עקבתי (יום אחרון לפני מבחן מחר חוזר לדרך המלך) אבל לא אכלתי משהו שונה
סנדוויץ גבינה, שייק חלבון (3), סטייק , קבנוס וזהו נדמה לי

אל תחשוב על חגורה, פשוט תרים חזה, תנפח את הבטן והעניין יסתדר.

אל תחשוב על חגורה, פשוט תרים חזה, תנפח את הבטן והעניין יסתדר.

אני אנסה למשוך, אם יבוא שלב שכבר אצטרך זה לא משנה אם זה 40 או אם זה 220....

- - - עידכון הודעה - - -

1660 קלוריות
55 גרם פחמימה
152.5 גרם חלבון (147.5 מלא)
87.5 גרם שומן (40 רווי)
3 גרם סיבים

לא אכלתי פייבר וואן היום

אירובי:
  • שחייה/ציפה - 60 דקות

זה משנה מאוד אם אתה מתחיל לשים חגורה ב40 או 220, הבדל גדול מאוד.

מ.ג. 74
זה עוד לפני החירבון של הבוקר, אין לי זין "לרוקן" את עצמי ולבדוק שוב אז אני אוכל עכשיו במקום...

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
1600 קלוריות
60 גרם פחמימה
130 גרם חלבון
90 גרם שומן
40 גרם סיבים

יש לי עוד מכסה של 20+- גרם פחמימה ו-200 קלוריות אם יתחשק לי אני ייקח משהו קטן (אני אוכל תמיד 1400-1800 קלוריות, 70+ גרם שומן , 125+ גרם חלבון ופחמימה עד 8X אבל מנסה להמעיט)

נערך לאחרונה:
Squat 5x90
Bench 2Fx62.5
PowerClean 3x42.5

סקוואט:
ה-4 סטים הקודמים היו 55,60,72.5 ואז שכחתי להוסיף משקל ועשיתי בטעות 72.5 במקום 80 מה שקצת פגע לי ב-90
מה שגם ב-90 השניים הראשונים היו בסדר גמור, ה-2 האחרים קצת גוד מורנינג אבל בלי גב מעוגל כל כך החמישי גוד מורנינג ענק
אני חיפשתי את הבעיה ויכול להיות שזה 2 דברים:
-האמסטרינג חלש (יכול להיות כי יש לי צ'יקן לגס אחושרמוטה)
-טכניקה לקויה ובין היתר להסתכל יותר מדי קדימה/למעלה קצת ולדאוג יותר מדי לחזה (גם לי זה נשמע מוזר אבל זה משהו שראיתי באחד האשכולות הישנים של השאלות והתשובות אצל ריפ)
אני ביום התאוששות אנסה את עניין הטכניקה...

בנץ:
צריך תחבושות למפרק היד, בסט ה-4 הוא מתעקם וזה לא כאב אבל אני מרגיש שכביכול הדם נחסם ואני מאבד הרגשה בידיים לזמן מה , מה שגם הלחיצה עצמה לא הייתה קשה פשוט אני רואה שאני לא מצליח למרות שזה הרגיש קל...שבוע הבא נעשה עוד פעם לשלישייה ובראשון ננסה שוב לחמישייה..

פאוורקלין:
סבבה אבל יש לי הרגל למשוך קצת רחוק מהגוף, המשקל עדיין קל מדי כדאי באמת לבקר טכניקה רק ב52.5 לדעתי היא תידפק לגמרי.

עשיתי עוד תמונה של פריסה רואים עוד הקטנה במותניים אבל אין באמת מטרה לפרסם פה...אין לי כוח לחיטוב (זה לא קשה או משהו בינתיים) אבל איך שאני מגיע ל-14 א"ש אני ישר מתחיל מסה. (מעריך שתישאר קידומת 7X)

- - - עידכון הודעה - - -

אוכל (פייבר וואן, חלב, גבינה, לחם מלא, אנטיריקוט, כרעי עוף, חמאה, אבקת חלבון) :
1690 קל'
60 גרם פחמימה
170 גרם חלבון
85 גרם שומן
34 גרם סיבים

- - - עידכון הודעה - - -

היום (שני):
1680 קל'
122.5 גרם פחמימה
130 גרם חלבון
77.5 גרם שומן
10 גרם סיבים

יום מלא ג'אנק : פיצה, פלאפל, קולה רגילה מה שהציל את המצב כביכול זה אבקת חלבון וביצים (שכחתי להפשיר את הבשר, נגמר הגבנ"צ והזירו והייתי רעב בבית ספר).
מחר נפצה באירובי לאחר האימון (המכון אמור להיות פתוח לדעתי)

מ.ג. 73.7 🤡 אני לא אחד שעוקב כל 100 גרם אבל המטרה היא 73.5 עד שבת ונראה שאני בדרך הנכונה בינתיים.

- - - עידכון הודעה - - -

המכון סגור היום אני לא יודע מה אני אמור לעשות אני אוכל לעשות את אימון B בחמישי ואת C בשישי?
או לוותר על אימון B השבוע?

- - - עידכון הודעה - - -

Squat 5x90
Bench 2Fx62.5
PowerClean 3x42.5

סקוואט:
ה-4 סטים הקודמים היו 55,60,72.5 ואז שכחתי להוסיף משקל ועשיתי בטעות 72.5 במקום 80 מה שקצת פגע לי ב-90
מה שגם ב-90 השניים הראשונים היו בסדר גמור, ה-2 האחרים קצת גוד מורנינג אבל בלי גב מעוגל כל כך החמישי גוד מורנינג ענק
אני חיפשתי את הבעיה ויכול להיות שזה 2 דברים:
-האמסטרינג חלש (יכול להיות כי יש לי צ'יקן לגס אחושרמוטה)
-טכניקה לקויה ובין היתר להסתכל יותר מדי קדימה/למעלה קצת ולדאוג יותר מדי לחזה (גם לי זה נשמע מוזר אבל זה משהו שראיתי באחד האשכולות הישנים של השאלות והתשובות אצל ריפ)
אני ביום התאוששות אנסה את עניין הטכניקה...

בנץ:
צריך תחבושות למפרק היד, בסט ה-4 הוא מתעקם וזה לא כאב אבל אני מרגיש שכביכול הדם נחסם ואני מאבד הרגשה בידיים לזמן מה , מה שגם הלחיצה עצמה לא הייתה קשה פשוט אני רואה שאני לא מצליח למרות שזה הרגיש קל...שבוע הבא נעשה עוד פעם לשלישייה ובראשון ננסה שוב לחמישייה..

פאוורקלין:
סבבה אבל יש לי הרגל למשוך קצת רחוק מהגוף, המשקל עדיין קל מדי כדאי באמת לבקר טכניקה רק ב52.5 לדעתי היא תידפק לגמרי.

עשיתי עוד תמונה של פריסה רואים עוד הקטנה במותניים אבל אין באמת מטרה לפרסם פה...אין לי כוח לחיטוב (זה לא קשה או משהו בינתיים) אבל איך שאני מגיע ל-14 א"ש אני ישר מתחיל מסה. (מעריך שתישאר קידומת 7X)

- - - עידכון הודעה - - -

אוכל (פייבר וואן, חלב, גבינה, לחם מלא, אנטיריקוט, כרעי עוף, חמאה, אבקת חלבון) :
1690 קל'
60 גרם פחמימה
170 גרם חלבון
85 גרם שומן
34 גרם סיבים

- - - עידכון הודעה - - -

היום (שני):
1680 קל'
122.5 גרם פחמימה
130 גרם חלבון
77.5 גרם שומן
10 גרם סיבים

יום מלא ג'אנק : פיצה, פלאפל, קולה רגילה מה שהציל את המצב כביכול זה אבקת חלבון וביצים (שכחתי להפשיר את הבשר, נגמר הגבנ"צ והזירו והייתי רעב בבית ספר).
מחר נפצה באירובי לאחר האימון (המכון אמור להיות פתוח לדעתי)

מ.ג. 73.7 🤡 אני לא אחד שעוקב כל 100 גרם אבל המטרה היא 73.5 עד שבת ונראה שאני בדרך הנכונה בינתיים.

- - - עידכון הודעה - - -

המכון סגור היום אני לא יודע מה אני אמור לעשות אני אוכל לעשות את אימון B בחמישי ואת C בשישי?
או לוותר על אימון B השבוע?

- - - עידכון הודעה - - -
תדלג על B

אני הייתי עושה את B רק ללא סקוואט התאוששות, ומוותר על כמה חזרות בחימום של הדדליפט.

אני הייתי עושה את B רק ללא סקוואט התאוששות, ומוותר על כמה חזרות בחימום של הדדליפט.
התכוונת לזה:

סקוואט כמתוכנן ב-C
בנץ' כמתוכנן ב-C (קל בגלל כשל )
פאוורקלין (קל מאוד 1X50 הכי כבד בעיקר תרגול טכניקה)
פרס כמו ב-B (קל יחסית אני עושה חזרה אחת , 2 חזרות, 3 חזרות בסט מעין שילוב בין פרס 2 ל-1 עד שאחזור ל-1 לגמרי)
דדליפט כמו ב-B (קל עיקר העבודה על גריפ)

דווקא נראה בסדר לפעם חד פעמית לא? :
סקוואט כבד
בנץ' קל-בינוני
פאוורקלין קל
פרס קל
דדליפט קל

- - - עידכון הודעה - - -

גם אני חושב שזה הדבר ההגיוני, תודה

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
1475 קל'
92.5 גרם פחמימה
150 גרם חלבון
60 גרם שומן

יש לי גלידה אקסטרא קטנה (יש את הרגילה-גדולה, הקטנה - בינונית והיותר קטנה הערכים נלקחו מגב האריזה- 20 גרם פחמימה) שאני עומד לזלול ב-20:30

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית