הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

רוסיה לוהטת מחפשת גברים חזקים

איך הוא הצליח לקבל השעייה ?

בגלל ההודעה הבאה:
"אתה אדם מטומטם, שומן משמין?
השומן אם כבר הכי חשוב ואמור לייצג % נכבד מהתזונה שלך
שומן > חלבון > פחמימה.

בקיצור לא להקשיב לאידיוט הזה, תאכל הרבה בשר (גם שמן), גבינות עם % שומן גבוה והרבה ביצים שלמות (הרבה חלמונים) וזהו...."

תזונה :
1535 קל'
155 גרם חלבון
75 גרם פחמימה
67.5 גרם שומן
42.5 גרם סיבים

- - - עידכון הודעה - - -

Squat 5x55,60,72.5,80 3x95 8x72.5
Bench 5x35,42.5,47.5,55 3x62.5 8x47.5
PowerClean 3x27.5,30,35,42.5 1x52.5
Power Clean & Jerk 1x52.5 (זה הפאוורקלין רק שאחרי זה עשיתי ג'ירק)
Press 5x30,35,40 5Fx45
Deadlift 5x60,72.5,85,95
Chin Ups x7,x3,x5

סקוואט:
עמידה יותר רחבה, הלך טוב עוד מעט סרטון.
לא היה מוזיקה מאמין שהטכניקה הייתה יותר טובה אם היה.

בנץ':
קליל בשמינייה לכתי על אחיזה קצת יותר צרה וגם איזה מישהו בא לשמור עליי בלי שביקשתי אז איבדתי כיווץ ולחצתי רגיל ולא מוקשת.

פאוורקלין:
סבבה, היה שם מישהו שעושה דברים של סטרונגמן שביקש ממני לעשות קלין אנד ג'רק אז עשיתי ל-52.5 ג'ירק אבל לא הלכתי יותר בשביל לא לדפוק את האימון למרות שלדעתי אני יכול להצליח 67.5 לפחות....אחרי זה הוא עשה קלין אנד ג'ירק עם מוט ביד אחת עם 62.5 קילו.

פרס:
היה קשה, זה הקטע שהנפח כבר הפך לגיהנום, בנץ' כבד ואחרי זה ג'ירק ואז עוד פרס... נכשלתי ב-45 אני אנסה שוב בשבוע הבא.

דדליפט:
שיחקתי עם העמידה והאחיזה
60,72.5 עמידה קרובה עם אחיזה רגילה
85 הוק גריפ (זה קשה לי, היד לא סוגרת את האצבע טוב כנראה יש לי יד קטנה אבל אני אנסה עוד הפעם) עם עמידה רגילה
95 סומו צר הרגיש לי הרבה יותר קל יש גם סרטון השוואה לדעתי אני צריך לעבור לסומו ולפתוח את הרגליים לאט לאט....אבל נראה בינתיים אני יכול לשחק עם זה כי העיקר לחזק את הגריפ - אחיזה רגילה.

צ'ין אפס :
רימיתי בהכל, חצאי חזרות, בלי הרבה נעילות, תנופות כי נגמר לי הזין אבל אני אחזור על זה פעם הבאה עם נעילה בכל חזרה.

בכללי אימון סבבה, גיהנום - הפרס ביאס אותי וגם הצ'ין אפס

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
1400 קל'
72.5 גרם פחמימה
105 גרם חלבון
75 גרם שומן
10 גרם סיבים

קצת חלבון היום....

תזונה:
-העמסה:
פיצה משפחתית אחת, לחם שום גדול, מקלות לחם שום, 1/2 חבילת אוריאו, ספגטי עם רוטב, 1/2 ליטר חלב, עוגה אישית, פייבר וואן, אופציה לפיתה עם חומוס.

פחות הקפדתי על שומן כי לא היה הרבה דברים "פחמימתיים" בבית חוץ מלחם אז הזמנתי פיצה כי רק זה היה פתוח היום בערב ועם לחם שום וחיסלתי את רוב מה שיש בבית שמכיל הרבה פחמימות....
לא ספרתי ועליתי +- 1.75 קילו (העמסה קודמת עליתי 4 קילו ביום) ככה שסביר להניח שביום-יומיים אני מוריד את זה...

העמסה מעפנה בסך הכל.

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
1550 קל'
160 גרם חלבון
97.5 גרם פחמימה
57.5 גרם שומן
50 גרם סיבים
3+ גרם נתרן

היה יום דל שומן היום, נתקן מחר המטרה היא עד ה-7.6 להיות כ-72 קילוגרמים.

- - - עידכון הודעה - - -

מ.ג. 74.5
התחלתי לשתות הרבה
3 ליטר קולה זירו (מכור) ו-2 ליטר מים ביום בערך + רבע ליטר חלב כל יום קבוע מהקורנפלקס בבוקר, גם התחלתי לקחת קריאטין אז אני לא נותן לזה הרבה חשיבות לפי מה שהבנתי גם ב-BB לפני יבוש עושים את זה ואז פשוט מעמיסים פחמימה ומפסיקים לשתות באותו היום (חותך בנתרן גם) וליום למחרת אתה "יבש" אבל לא אכפת לי מזה...(אולי אני אנסה משהו דומה בהעמסה הבאה אם אני ארצה....).
בכל מקרה לא ישנתי היום כי נדפקה לי השינה מהחופש וקמתי רק ב14:30 והאימון היום בערב אז נראה אולי נדחה למחר אם אני ארגיש עייף.

- - - עידכון הודעה - - -

מ.ג. 73.5 כנראה שאני מחר +- יחזור ל-73 ומשם יש לי 8 ימים +- להוריד קילו מינימום.

תזונה:
1500-1625 קל'
132.5-155 גרם חלבון
68-72 גרם פחמימה
77.5-80 גרם שומן
5 גרם סיבים
1.75 גרם כולסטרול
3 +- גרם נתרן

מיום שני:
Squat 5x95
Bench 5x62.5
Pc 3x52.5
CU 1x5 W/stop 2x5 Wo/stop

סקוואט:
אני תמיד נוטה לרדת נמוך מדי הפעם פשוט כשהרגשתי שההאמסטרינג מתוח ישר עליתי, נדמה לי קלטתי את הבאונס כשהמשקל עלה בדיוק כמו שאמרו לי, אבל חזרה רביעית הרגישה לי גבולית אני תמיד מצלם הפעם לא הייתה אפשרות, נחיה ונראה ב-100 ביום שישי.
בנץ':
נורמלי, לא כבד.
היה ספוטר שלא התפתה לנגוע כל שנייה - תודה לאל!
פאוורקלין:
הטכניקה בסטים הקלים היא +- אבל לאט לאט לקראת הסט הכבד היא מתקדמת אני מרגיש שאני מושך קצת רחוק מהגוף גם לפעמים בתפיסה אני צריך לצעוד קדימה קצת אפילו, בכל מקרה אני לא משקולן ככה שאם זה טכניקה סבירה זה בסדר (כמובן שמכוון למצוינת).
צ'ין אפס:
סט ראשון עם נעילה אבל הרגיש לא נוח במרפקים אז חתכתי, סט שני 3/4 חזרות כי לא הייתי רגיל וסט שלישי הכל נעצר לפני נעילה.
אני צריך לעשות רק עם נעילה אז במקום להעלות מ-15 ב-3 סטים אני מוריד ל-10 ב-3 סטים מצידי לעשות 5-3-2 ולהיראות חלש 🤡
בכללי:
אימון ללא כשלים אבל באתי עם כאב ראש, בחילה ענקית, מתאפק לחרבן והתקף שיהוקים (של 4 שעות!) אבל לא היה Fail אחד 😃

תזונה משני:
2065 קל'
97.5 גרם פחמימה
150 גרם חלבון
117.5 גרם שומן
4 גרם נתרן
30 גרם סיבים

בגלל הבחילה כשהגעתי הביתה ידעתי שלא אצליח לאכול חביתה/חזה עוף וכו' אז לקחתי חצי פיתה (שקלתי וזה בערך 40% מהפחמימה שהיה לי היום זה למה זה היה גבוה) ודחפתי לשם 180 גרם בשר, 100 גרם גבנ"צ ושמתי במיקרו - יצא טעים.

אתה עושה רק סט כבד אחד בפווארקלין ?
ומה אתה עושה באימון C ?

חיפשתי מלא והתיכנון הכי טוב היה
5X3 באימון A
ואז 4X3 + 1X1 באימון C
אני מציין רק את הסטים ה"כבדים" (52.5 פאווקלין זה בדיחה אני מחכה כבר לעוד כמה שבועות להתחיל עם 60-70) כי זה לא מעניין אף אחד ה3X27.5 שעשיתי בסט הראשון

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
1450 קל'
82.5 גרם פחמימה
107.5 גרם חלבון
65 גרם שומן

חייב להפסיק להביא אוכל לבית ספר, הטוסטים הורסים לי את הפחמימה.
והזנחתי גם אירובי בזמן האחרון....
ב-7.6 אני חוזר למסה, לא היה אכפת לי מהא"ש זה יותר בגלל שאני הייתי צריך את ההפסקה לתקן טכניקה, להחליט מה אני עושה ואיך ולא להשמין תוך כדי.
מקווה להגיע ל-15% או 16% בדרך נס בקצת יותר משבועיים 🤡

- - - עידכון הודעה - - -

Squat 5X75
Press 4Fx45
Deadlift 5x102.5

סקוואט:
חלק, נסגרתי על טכניקה מסוימת אני פחות מחזיק חזה ולמרבה ההפתעה אין גוד מורנינג, אני גם עומד קצת יותר רחב ונשען קצת קדימה מתחילת התנועה.

פרס:
40 הלך חלק, 45 היה קשה יותר אבל יכולתי לסגור וויתרתי.

דדליפט:
קליל, אני קצת נוטה קדימה וגב עליון לא כל כך מכווץ, ד"א מישהו מתאמן עם ספוגים? אני מתאמן בלי כי הם מוסיפים טווח תנועה אבל אני לא יכול לעבוד מהר בגלל שזה עושה רעש ואני לא יודע אם לשים או לא.... (ספוג בערך בגובה של פלטה)

אחרי האימון סתם בדקתי משהו עם האינקליין (לא שמתי משקל כבד רק 40 פשוט רציתי לראות משהו לגבי הכיסא, וסופר סט אחד של יד קדמית ואחורית)

תזונה:
1635 קל'
85 גרם פחמימה
165 גרם חלבון
62.5 גרם שומן
25 גרם סיבים

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
1660 קל'
70 גרם פחמימה
120 גרם חלבון
100 גרם שומן
2 גרם סיבים
(בורקס [לא כי הייתי שמן אלא כי היה איזה משהו), ירך עוף,ביצים וגבינה)

יש לי תקופה קצת עמוסה (מדעי המחשב היה היום, לשון יש מחר, של"ח בראשון, מתמטיקה בשני, אנגלית ברביעי ואז עוד פעם אנגלית נדמה לי ועוד מבחן אם אני זוכר נכון ואולי גם בוחן בביולוגיה בגלל מורה חדשה וכל מיני.... )
אז אני אני לא אקפיד כל כך, אם מצליח מצליח אם לא אז לא קרה כלום....

- - - עידכון הודעה - - -

יש לי תקופה קצת עמוסה (מדעי המחשב היה היום, לשון יש מחר, של"ח בראשון, מתמטיקה בשני, אנגלית ברביעי ואז עוד פעם אנגלית נדמה לי ועוד מבחן אם אני זוכר נכון ואולי גם בוחן בביולוגיה בגלל מורה חדשה וכל מיני.... )
אז אני אני לא אקפיד כל כך, אם מצליח מצליח אם לא אז לא קרה כלום....
אני אשמור על נייטראלי
עד 2250 קל' ואנסה לא לעבור את ה-150 גרם פחמימה מדי פעם.
מאמין שלא אעלה משקל או מקסימום 74-75 ולדעתי אני אקבל אפילו בוסט כשאחזור לחיטוב.

תזונה:
2050 קל'
140 גרם פחמימה
137.5 גרם חלבון
100 גרם שומן
10 גרם סיבים

ד"א אני לא מעמיס לדעתי אין צורך, לא?

- - - עידכון הודעה - - -

Squat 3x100 - PR
Bench 2Fx65

סקוואט:
לא היה לי זמן לא עשיתי את השלמת הנפח.
אני מאוד דואג מהעומק כי גם מיהרתי ושכחתי לצלם סה"כ נדמה לי אני שובר מקביל אבל אני פוחד שיתגלה שלא.
אני אצלם ב-100X5 בראשון ואם יתגלה שלא אז אני אעשה ריסט קטן ל-90/95

בנץ':
התחיל להיתקע, לא עשיתי השלמת נפח לא היה לי זמן.

אני על נייטרלי שבועיים אולי אעבור למסה אחר כך או לחיטוב.
תלוי אם אני אתחיל להרגיש שאני נתקע בסקוואט אני אעשה מסה.

בשני יש לי מפמ"ר מתמטיקה אז אני לומד היום-מחר-ראשון לכן אני אקצר קצת את האימון בראשון
אני אוותר ה-PC כי גם ככה לא עשיתי היום אז אני אוותר הפעם.

נערך לאחרונה:
כמה יחידות אתה ?
אני כיתה ט' אין עדיין אבל ירדתי ממצוינת ככה שהשיבוץ שלי ליחידות תלוי במבחן הזה ולא בכל שאר המבחנים.

- - - עידכון הודעה - - -

תזונה:
2000 קל'
150-160 גרם פחמימה
142 גרם חלבון
75 גרם שומן

הגעגוע לפחמימה 3>
אני יצאתי מהדל פחמימה, מעלה לאט לאט (שבוע וחצי ככה) עד ה-2400 ככה לסדר את המטובליזם ואז מתחיל מסה עד 90 ואז עושה "חיטוב" קטן כמו שעשיתי עכשיו.
אני די נשאבתי ללינארית אני ממשיך איתה אבל עד שבוע 12 ולא עוצר ב-9/8 (SQUAT 3X125 זה אמור לקחת 5 שבועות +- בתכנון).

גם לי יש מפמר במתמטיקה בשני :161bd:אין לי כוח להתכונן !!!😵
בהצלחה !!

גם לי יש מפמר במתמטיקה בשני :161bd:אין לי כוח להתכונן !!!😵
בהצלחה !!

תודה, גם לך:)

- - - עידכון הודעה - - -

2150 קל'
180 גרם פחמימה (שוב אומר : לא בדל פחמימה)

מחר אני עושה את אימון A בלינארית אבל רק סקוואט (PR)
ואת הבנץ' ריסט גדול ל-55 או 57.5 ככה שיהיה קליל מאוד
ואז רץ הביתה ללמוד למפמ"ר

תודה 😃

- - - עידכון הודעה - - -

2250-2500 קל'
250+- גרם פחמימה
אני לא כל כך ספרתי אבל עכשיו ספרתי רק פחמימה וקל'
מבחן מייאש את החומר עצמו אני יודע ואני יודע ממש טוב, אבל כשאני ניגש למפמ"רים משנה שעברה אני לא מצליח למרות שאני יודע את התשובה, נקווה לטוב הולכים לישון מוקדם וקמים בבוקר לעשות עוד כמה תרגילים.
אני לא אלך לאימון היום אלא מחר ואז בשלישי ישר B ובחמישי כרגיל C

הלך חרא במבחן לא הספקתי משוואה אחת ושאלה אוריינית שלא הבנתי מה רוצים ממני.
הגיאומטריה הלך יחסית בסדר ניסו להפיל אותנו בפח (היה 3 מש"לים ואת 2 היה צריך להוכיח לפני 1 )
הסתברות קל רצח
בכללי מבחן קל אבל לא הצליח לי אני מתחיל ב-74 אבל נקווה לטוב...
Squat 5x100
Bench 5x52.5
Deadlift 5x112.5

Pump
Cable Chin Up 8x30,45,60
Bent Over Row 3x6x52.5
Dumbbell Bicep Curl 3x12x10

סקוואט:
צילמתי הפעם גם מקדימה, שובר מקביל כמו גדול ואפילו יותר מהצורך קצת 😃
ב-100 הגב עליון היה רפוי אבל מה שמוזר שלא היה גוד מורנינג והתנועה זרמה.
עמידה רחבה (פעם ראשונה ששמתי לב ) וברכיים לא נכנסות פנימה (מהצד זה נראה כאילו כן אבל מקדימה רואים שלא).
עוד מעט סירטונים בפורום הראשי.

ד"א מחסום ה-100 🤪🤪🤪 נשבר בחיטוב.

בנץ':
קליל, אחיזה יותר צרה קצת - ריסט.

דדליפט:
הכל באחיזה רגילה היה קל
בהתחלה היה 70-85-95 סומו צר וצילמתי מהצד והטכניקה לא נראתה טוב.
עברתי לסומו רחב-בינוני ב-102.5 ואז עליתי ל112.5 עם סומו רחב - הלך טוב האחיזה קצת משתחררת נדמה לי ב-125 שבוע הבא אני כבר אעשה משולבת מתחלפת וב-135 עוד שבועיים אני אעשה משולבת כמו שאני רגיל.

פימפומים:
רציתי לבדוק כמה דברים בשביל המסה שאני מתכנן אני הולך לפמפם קצת גב מסה הבאה.

תזונה:
לא שמרתי אכלתי קורנפלקס- טוסט - שניצלי תירס - מלוואח - אגוזים ועכשיו אני אוכל גם משהו..

בכללי אני רוצה לחזור למסה, 16% זה כמעט אנורקס 🤡
אני רוצה להתחזק ואני גם נמצא ב"רצף PRים" בסקוואט .
אני מתלבט בין טקסס ללינארית (למרות שאני עדיין יכול לעשות SS אבל אני מעדיף שלא לפחות לא עד תחילת החופש הגדול).

נערך לאחרונה:
הלך חרא במבחן לא הספקתי משוואה אחת ושאלה אוריינית שלא הבנתי מה רוצים ממני.
הגיאומטריה הלך יחסית בסדר ניסו להפיל אותנו בפח (היה 3 מש"לים ואת 2 היה צריך להוכיח לפני 1 )
הסתברות קל רצח
בכללי מבחן קל אבל לא הצליח ליאני מתחיל ב-74 אבל נקווה לטוב...
Squat 5x100
Bench 5x52.5
Deadlift 5x112.5

Pump
Cable Chin Up 8x30,45,60
Bent Over Row 3x6x52.5
Dumbbell Bicep Curl 3x12x10

סקוואט:
צילמתי הפעם גם מקדימה, שובר מקביל כמו גדול ואפילו יותר מהצורך קצת 😃
ב-100 הגב עליון היה רפוי אבל מה שמוזר שלא היה גוד מורנינג והתנועה זרמה.
עמידה רחבה (פעם ראשונה ששמתי לב ) וברכיים לא נכנסות פנימה (מהצד זה נראה כאילו כן אבל מקדימה רואים שלא).
עוד מעט סירטונים בפורום הראשי.

ד"א מחסום ה-100 🤪🤪🤪 נשבר בחיטוב.

בנץ':
קליל, אחיזה יותר צרה קצת - ריסט.

דדליפט:
הכל באחיזה רגילה היה קל
בהתחלה היה 70-85-95 סומו צר וצילמתי מהצד והטכניקה לא נראתה טוב.
עברתי לסומו רחב-בינוני ב-102.5 ואז עליתי ל112.5 עם סומו רחב - הלך טוב האחיזה קצת משתחררת נדמה לי ב-125 שבוע הבא אני כבר אעשה משולבת מתחלפת וב-135 עוד שבועיים אני אעשה משולבת כמו שאני רגיל.

פימפומים:
רציתי לבדוק כמה דברים בשביל המסה שאני מתכנן אני הולך לפמפם קצת גב מסה הבאה.

תזונה:
לא שמרתי אכלתי קורנפלקס- טוסט - שניצלי תירס - מלוואח - אגוזים ועכשיו אני אוכל גם משהו..

בכללי אני רוצה לחזור למסה, 16% זה כמעט אנורקס 🤡
אני רוצה להתחזק ואני גם נמצא ב"רצף PRים" בסקוואט .
אני מתלבט בין טקסס ללינארית (למרות שאני עדיין יכול לעשות SS אבל אני מעדיף שלא לפחות לא עד תחילת החופש הגדול).

איזה הקבצה אתה?ואיזה טור הייתה?
אני מתחיל את הציון מ-70 המבחן היה כל כך קשה !!!

איזה הקבצה אתה?ואיזה טור הייתה?
אני מתחיל את הציון מ-70 המבחן היה כל כך קשה !!!

לא היה טורים לפי מה שאני יודע
אני א'1 הייתה לך השאלה על הדופק לב? פאק לא הבנתי מה הם רוצים, ואני רואה את כל החברים יוצאים מהמבחן ואומרים שהשאלה הזאת הייתה קלה (כנראה לא קלטתי אותה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית