הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוסיה לוהטת מחפשת גברים חזקים

תזונה:
1650 קל'
65 גרם פחמימה
130 גרם חלבון
110 גרם שומן
25 גרם סיבים

נגמר החזה עוף, הוחלף בבשר בקר - הקלוריות SAME SAME אבל החלבון ירד והשומן עלה (30 גרם חלבון הלכו לטמיון 😵)

מ.ג. 73
יום אחד בדל פחמימה וחזרתי למשקל המקורי כנראה הורדתי את הנוזלים שאגרתי בנייטראלי.

- - - עידכון הודעה - - -

Squat 3x105 - PR
Press 3Fx50

סקוואט:
הלך בסדר , השלישייה הכבדה הייתה סבבה - שוב יש לי הרגשה שחזרה שלישית לא שוברת 😣
ביום ראשון נוודא בד"כ זה סתם פרנויה, היה קצת קשה, אבל יש לי מוטיבציה לסגור 100X3 שבוע הבא - ראיתי את הסרטון של סמרה מהצלצול היום ויש לי שבוע לחיות 🤡

פרס:
השלמתי במקום הריסט בבנץ' החלפתי לPRESS 2.0 שוב ועכשיו אני אוהב את התרגיל :120ag:

בכללי אימון סבבה ביחס ליום-
בבוקר לא הרגשתי טוב , בבית ספר קיבלתי בטעות בעיטה לתחת ואגרוף לביצים (מידידה כי היה נבהלה ממשהו) אחרי זה היה שיעור ספורט ונפלתי על הראש כשניסיתי לעשות עמידת ראש על הקיר וזה לא נגמר פה נחתתי גרוע על הרגל בכדורעף בשיעור וזה כאב רצח ואז כשחזרתי הביתה היה לי בחילה של החיים ודחיתי את האימון בשעתיים ויצא שצמתי 4.5 שעות לפני האימון.

Fuck you and fuck you're elbow

- - - עידכון הודעה - - -

מ.ג. 72.5

- - - עידכון הודעה - - -

אני חוזר לנייטראלי ומסה, אני מרגיש קטן וחלש ואין לי זין לעשות עוד שבוע וחצי חיטוב.
סיכום של החיטוב:

מ.ג. 82.5 --------------- מ.ג. 72.5
א"ש 24 --------------- 16
סקוואט ל-5 95 --------------- 100 (105 בראשון )
בנץ' ל-5 62.5 --------------- 62.5
דדליפט 142.5 קילו ל-3 חזרות --------------- חזרה אחת
פרס 50 קילו ל-4 חזרות --------------- 3 חזרות

וזהו פחות או יותר שימרתי כוח (וגם התחזקתי בסקוואט עם 3 PRים) וירדתי 10 קילו אז די מרוצה .
בכללי אני יכול לעשות SS עם קפיצות קטנות (2.5 וסקוואט קל) או TM עם קפיצות גדולות (שניהם שווים ל-5 קילו לשבוע בסקוואט שזה מה שמשנה אבל בקפיצות גדולות בין שבועות אני מתקדם יותר טוב.),
קיבלתי עצה שהיא לעשות את מה שאני מתקדם בו הכי מהר ובלי תקיעות אז אני אתחיל TM למרות המשקלים הנמוכים (פשוט ובלי סיבוכים אני עדיין לא ברמה של תיכנון מורכב - סקוואט ובנץ'/פרס בנפח, סקוואט, פרס/בנץ' וכיסא רומי בהתאוששות , סקוואט, בנץ'/פרס,דדליפט ל-5 עם פמפומים קצרים לעצימות עם קפיצות של 5 קילו בשבוע).

עולה עד 90 קילו מינימום.

Squat 1Fx105
עושה הפסקה קטנה מאימונים , אני ימשיך להתאמן אבל בעצימות פחות גדולה רק כדאי לשמר ואולי לאט לאט להשתפר.
סיבות אישיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית