הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון No I not on steroids but thanks for asking!

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז מה שהבטחתי ולכן אקיים :
היה גם בנ'ץ 105*2 היום אבל משום מה לא צילם לי האייפוןן , יום ראשון מתחיל תכנית טקסס עם שינויים הודות לרסמלו התותח שאני חייב לו !
כמו שאפשר לראות בבנ'ץ איבדתי ריכוז לגמרי , הדדליפט היה טכניקה מעולה [מצטער על הזווית] הסקוואט הברכיים טיפה שיחקו לא נורא זה היה P.R לגמרי ! נתקן זאת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פשוט תותח על אביב!
מוניטין!
עריכה: יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין לדני שובבני. :(

משקלים מרשימים מאוד, וגם טכניקה יפה (חוץ מהבנץ המוזר :])
אחד המוניטינים היותר מוצדקים שאני מחלק.
זה חודר כושר בבית מה שהולך לך שם ?

אחלה משקלים שובבני, יש על מה לעבוד קצת בבנץ' מבחינת טכניקה, אבל סה"כ למשקל גוף ולותק שלך אחלה.
טקסס תקדם לך את הבנץ' ב15 קילו לפחות אל תדאג

• פותח/ת השרשור
משקלים מרשימים מאוד, וגם טכניקה יפה (חוץ מהבנץ המוזר :])
אחד המוניטינים היותר מוצדקים שאני מחלק.
זה חודר כושר בבית מה שהולך לך שם ?
אכן בית!!! תודה רבה .
אחלה משקלים שובבני, יש על מה לעבוד קצת בבנץ' מבחינת טכניקה, אבל סה"כ למשקל גוף ולותק שלך אחלה.
טקסס תקדם לך את הבנץ' ב15 קילו לפחות אל תדאג
תודה ! הבעיה שיש תחרות עוד חודש.
כן לגבי הבנ'ץ צודקים לגבי הפעם הזו בהחלט הלך מזעזע חח הידיים לא היו סימטריות ופשוט איבדתי ריכוז אבל לא נורא נשפר .
יש לכם טיפים משהו?

יש שמועות שדחו את התחרות? מישהו אמר לי היום במכון...? מי שיכול שיאשר אם זה נכון

אני נפצעתי בבנץ', לא עם משקל כבד סתם 120 לרביעייה(כבר עשיתי 3 סטים של 4 כמה פעמים), הספוטר לא היה עירני ולא הקפדתי על טכניקה טובה גם לא בהרמה וגם לא בכשל(לא הרמתי את המוט בקו ישר, כשהוא נפל הוא לא נפל כמו שצריך אלא נפל יותר מדי קדימה ומשך לי קצת את הכתף)- עכשיו אני לא לוחץ אפילו 40 בלי כאב(רק מקבילים ומתח בינתיים)

עדיף ללחוץ פחות ולהיות בריא תאמין לי

• פותח/ת השרשור
יש שמועות שדחו את התחרות? מישהו אמר לי היום במכון...? מי שיכול שיאשר אם זה נכון

אני נפצעתי בבנץ', לא עם משקל כבד סתם 120 לרביעייה(כבר עשיתי 3 סטים של 4 כמה פעמים), הספוטר לא היה עירני ולא הקפדתי על טכניקה טובה(לא הרמתי את המוט בקו ישר, כשהוא נפל הוא לא נפל כמו שצריך)- עכשיו אני לא לוחץ אפילו 40 בלי כאב כי התחילה לי דלקת(רק מקבילים ומתח בינתיים)

עדיף ללחוץ פחות ולהיות בריא תאמין לי
לא דחו . תודה אני אעלה סרטון חדש בשבוע הקרוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית