הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר NAC ISRAEL OPEN 2013 יוצא לדרך! הרשמה החלה!

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך
מה איתך קלינה?
נראה ממך משהו?😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
224220_10200737053725228_220071852_n.jpg
941263_10200737059965384_1500526026_n.jpg
166054_10200737060765404_866281359_n.jpg
600741_10200737060805405_2001923398_n.jpg

גביעים שהכנו אבור הזוכים בקטגוריות בתחרות הקרובה ביום חמישי 16 במאי 2013

מישהו נוסע מירושלים ?

מרשים מאוד שאתם מצליחים להרים תחרות עם פרסים ללא עלות רישום/השתתפות למתחרים, שיפור יפה מאוד
אני יודע שיש לפחות אחד מהמכון שלי שיתחרה אצלכם

מקווה שתהיה רמה בקט' הכבדות

מישהו נוסע מירושלים ?
אם אתה מחטב טוב אתה לוקח את הקט' של האתלטיק בהליכה...

מרשים מאוד שאתם מצליחים להרים תחרות עם פרסים ללא עלות רישום/השתתפות למתחרים, שיפור יפה מאוד
אני יודע שיש לפחות אחד מהמכון שלי שיתחרה אצלכם

מקווה שתהיה רמה בקט' הכבדות

אם אתה מחטב טוב אתה לוקח את הקט' של האתלטיק בהליכה...

אני לא חושב ..
א'-יש תבעיה להגיע לא"ש נמוך בלי חומרים , בלי לפרק 50 אחוז ממסת השריר .
ב' - הגוף שלי רחוק מלהיות פרופורציונאלי כמו של בילדר

אני לא חושב ..
א'-יש תבעיה להגיע לא"ש נמוך בלי חומרים , בלי לפרק 50 אחוז ממסת השריר .
ב' - הגוף שלי רחוק מלהיות פרופורציונאלי כמו של בילדר

א'- לא באמת בעיה
ב'- גם הרבה בילדרים בפיטנס שם בלי פרופורציה... ראית מתחרים שם? בקיצור לרוב לא פרופורציונליים או מאסיביים

בנאדם חטוב 82 קילו בפיטנס נחשב "מאסיבי" לגובה שלך

• פותח/ת השרשור
קדימון של התחרות

[video=youtube_share;SWmVPVRmR2U]http://youtu.be/SWmVPVRmR2U[/video]

אני מגיע, יהיה מעניין בהצלחה לכולם

• פותח/ת השרשור
סרטון מעונות קודמות שערחתי פעם
[video=youtube_share;r1POcUP5fmo]http://youtu.be/r1POcUP5fmo[/video]

טוב, אני מבין שמנהלי איגוד NAC אוכלי חינם שבאים לפה רק לפרסם את האיגוד שלהם ולא מביאים שום דבר בתמורה לפורום (כמו טבלת ניקוד, טבלת מנצחים ואולי איזה תמונה או שניים רחמנא ליצלן).

אם כך, נצטרך לצנזר כל אשכול עתידי שעולה מהאיגוד הזה.

• פותח/ת השרשור
טוב, אני מבין שמנהלי איגוד NAC אוכלי חינם שבאים לפה רק לפרסם את האיגוד שלהם ולא מביאים שום דבר בתמורה לפורום (כמו טבלת ניקוד, טבלת מנצחים ואולי איזה תמונה או שניים רחמנא ליצלן).

אם כך, נצטרך לצנזר כל אשכול עתידי שעולה מהאיגוד הזה.
משה,כמו בבוודאי שמת לב,אני קצת פרשתי מהתחום..מה ההיסטריה? הסיקור תרם מוכן,אז מה לפרסם? טיותות של פרוטוקולים? הם אצלי,את מי זה בדיוק מעניין פה?
כי אם כן,אני אפרסם
ולגבי תמורה לפורום 😉 תרמתי עד שהבנתי שלא מעוניינים בתרומה שלי,שאלה אחרונה ששאלו אותי פה- זה לגבי הקעקוע והכל הקודמות היו קשורות לכמה אני לא קשור לכלום ולא מבין.
שבוע טוב

משה,כמו בבוודאי שמת לב,אני קצת פרשתי מהתחום..מה ההיסטריה? הסיקור תרם מוכן,אז מה לפרסם? טיותות של פרוטוקולים? הם אצלי,את מי זה בדיוק מעניין פה?
כי אם כן,אני אפרסם
ולגבי תמורה לפורום 😉 תרמתי עד שהבנתי שלא מעוניינים בתרומה שלי,שאלה אחרונה ששאלו אותי פה- זה לגבי הקעקוע והכל הקודמות היו קשורות לכמה אני לא קשור לכלום ולא מבין.
שבוע טוב
פרשת מהתחום, אבל אתה נוהג לעדכן על כל תחרות של NAC בפורום וגם להנחות את הארוע, אז איזו מין פרישה זו?
אני לא מצפה לסיקור בפירטי פרטים, אבל אני כן מצפה לפחות שתגיע ותכתוב מי זכה במקום ראשון בכל קטוגריה (או TOP3). את מי מעניין פרוטוקולי הניקוד? אותי ועוד רבים אחרים, אחרי שנוצר הבלאגן שנוצר. כל איגוד שמכבד את עצמו מוציא את הפרוטוקולים 24-48 שעות לאחר האירוע, אז למה אתם חושבים שאת אף אחד זה לא מעניין? אלא אם יש לכם להסתיר משהו...
אני לא מחפש שתתרום בפורום מבחינת ידע/תשובה לשאלות/ מאמרים - אני מצפה שאם אתה מודיע 2-3 פעמים בשנה על תחרות של NAC בפורום ומחפש קהל פוטנציאלי שיבוא לראות את התחרות, אז מין המניין אני מצפה ממך לעדכן לאחר התחרות על התוצאות ולומר מי זכה בכל קטגוריה. אתה יודע, יד לוחצת יד, אתה מביא מידע לפורום, אני נותן לך במה לפרסם את התחרות - אבל כשזה עובד רק בכיוון אחד, זה לא יעבוד יותר.

Back
למעלה תחתית