עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה איתך קלינה?
נראה ממך משהו?😵💫🥊
אם אתה מחטב טוב אתה לוקח את הקט' של האתלטיק בהליכה...מישהו נוסע מירושלים ?
מרשים מאוד שאתם מצליחים להרים תחרות עם פרסים ללא עלות רישום/השתתפות למתחרים, שיפור יפה מאוד
אני יודע שיש לפחות אחד מהמכון שלי שיתחרה אצלכם
מקווה שתהיה רמה בקט' הכבדות
אם אתה מחטב טוב אתה לוקח את הקט' של האתלטיק בהליכה...
אני לא חושב ..
א'-יש תבעיה להגיע לא"ש נמוך בלי חומרים , בלי לפרק 50 אחוז ממסת השריר .
ב' - הגוף שלי רחוק מלהיות פרופורציונאלי כמו של בילדר
נראה שיש הרבה רעש וצילצולים מהתחרות האחרונה. אפשר לראות את טבלת הניקוד?סרטון מעונות קודמות שערחתי פעם
[video=youtube_share;r1POcUP5fmo]
משה,כמו בבוודאי שמת לב,אני קצת פרשתי מהתחום..מה ההיסטריה? הסיקור תרם מוכן,אז מה לפרסם? טיותות של פרוטוקולים? הם אצלי,את מי זה בדיוק מעניין פה?טוב, אני מבין שמנהלי איגוד NAC אוכלי חינם שבאים לפה רק לפרסם את האיגוד שלהם ולא מביאים שום דבר בתמורה לפורום (כמו טבלת ניקוד, טבלת מנצחים ואולי איזה תמונה או שניים רחמנא ליצלן).
אם כך, נצטרך לצנזר כל אשכול עתידי שעולה מהאיגוד הזה.
פרשת מהתחום, אבל אתה נוהג לעדכן על כל תחרות של NAC בפורום וגם להנחות את הארוע, אז איזו מין פרישה זו?משה,כמו בבוודאי שמת לב,אני קצת פרשתי מהתחום..מה ההיסטריה? הסיקור תרם מוכן,אז מה לפרסם? טיותות של פרוטוקולים? הם אצלי,את מי זה בדיוק מעניין פה?
כי אם כן,אני אפרסם
ולגבי תמורה לפורום 😉 תרמתי עד שהבנתי שלא מעוניינים בתרומה שלי,שאלה אחרונה ששאלו אותי פה- זה לגבי הקעקוע והכל הקודמות היו קשורות לכמה אני לא קשור לכלום ולא מבין.
שבוע טוב