הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פירסם בפייסבוק, היום.

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
חברים יקרים.
כפי שפורסם לאחרונה הוקם איגוד נוסף לפיתוח גוף בשם IBFF ( כנראה החיקוי של איגוד IFBB ) שהחליט לקיים גם תחרות למר ישראל 2013 . מצחיק לדעת שהאיגוד הזה והאיגוד שהוקם לפני כשנתיים מנוהלים ע"י מתחרים שזכו פעם אחת בתחרות למר ישראל שרק מתוך אינטרסים אישיים ולא מקצועיים החליטו להקים איגוד על מנת לשרת מקורבים ומתחרים שלהם שלא הצליחו באיגוד נ.א.ב.א ומבטיחים להם הצלחה ותהילה . לצערי אותם מקימי האיגודים האלה חסרי ניסיון מקצועי בארגון וניהול תחרויות ברמה גבוהה ומקצועית , ורק מתוך כונה ברורה אחת והיא לפגוע באיגוד נ.א.ב.א שמוכיח משנה לשנה שהוא האיגוד היחידי ,הרציני והמקצועי ביותר בישראל ! כ.כ האיגוד שהוקם לאחרונה אינו איגוד שיש לו שם עולמי עם רקורד של ספורטאים ידועים ומוכרים בעולם פיתוח הגוף , והוברר ששם משתפים רק פליטים שלא הצליחו להשתלב ברמות הגבוהות בתחרויות של האיגודים הותיקים והרציניים בעולם כמו איגוד נ.א.ב.א ועוד...
חשוב לציין ולדעת שמי שמוביל את הקמפיין של האיגוד החדש הוא אדון רפי ברלוי שמנסה לשכנע ולהסיט מתחרים שמשתתפים בתחרויות באיגוד נ.א.ב.א לעזוב את איגוד נ.א.ב.א ולבוא ולהשתתף באיגוד החדש. לצערי הקמפיין שהוא מוביל נעשה ע"י הכפשות , דברי הסתה , שקר והוצאת דיבה עלי ועל צוות שופטי איגוד נ.א.ב.א וזה נובע אך ורק מתוך מרירות וכונה אישית לפגוע בי ובאיגוד נ.א.ב.א מאחר ואני לא מסכים ומסיבות מקצועיות ואתיות לחלוטין לשלב אותו בהנהלת האיגוד , למרות שמזה זמן רב הוא ביקש להצטרף להנהלת האיגוד כשופט, ואני הבהרתי לו שמי שעדיין משתתף בתחרויות ויש לו קבוצת מתחרים שהוא קשור אליהם ויש לו אינטרסים להצלחתם, אני לא מוכן ליצור מצב של חוסר שקיפות ויושר מקצועי, ולמרות התנגדותי היחסים בינינו היו טובים ונשארנו חברים והוא גם השתתף בשנה שעברה במר ישראל. לצערי בתחרות מר הצפון שהתקיימה בחודש ינואר מסיבות רפואיות סגני מר גיא שלמון לא יכול היה להגיע לתחרות, ולכן מתוך חברות פניתי לרפי וביקשתי ממנו להנחות את התחרות במקום גיא שלמון. הוא אומנם הסכים אבל רק בתנאי שאני יאפשר לבת הזוג שלו להציב שלט פרסום על הבמה. ומתוך חוסר ברירה הסכמתי.
וכידוע בתחרות כמו בכל תחרות הייתה מחלוקת בנושא השיפוט שלמרות שיש דעות שונות ההחלטה בסוף מוכרעת רק ע"י השופטים וכך היה. אך כנראה לרפי שהיה מנחה ההחלטה לא מצאה חן מאחר וידוע לי שיש לו משהו אישי נגד יהודה בנעים. כ.כ הוברר לי שמקימיי האיגוד החדש בנצרת פנו לרפי וביקשו ממנו להצטרף להנהלה שלהם כשופט והוא הסכים וההסכם היה עוד לפני התחרות מר הצפון. כך שלכל בר דעת ברור שמטרת בואו של רפי לתחרות הייתה חד משמעית לפגוע ולהכפיש את איגוד נ.א.ב.א ולהסיט את דעת החברים והמתחרים לעזוב את נ.א.ב.א ולהשתתף בתחרות שהם מארגנים לתואר מר ישראל 2013.
חברים יקרים , אין זה סוד שאיגוד נ.א.ב.א הוא האיגוד הוותיק והמקצועי ביותר בעולם בכלל ובישראל בפרט, שמוציא כל שנה ספורטאים ברמות הגבוהות ביותר ושחלקם משתתפים גם בתחרויות בינלאומיות ומביאים כבוד לאיגוד ולישראל, וגם השנה אני מוציא משלחת מכובדת לתחרות מר ומיס עולם שתתקיים בחודש יוני באיטליה. חשוב גם להזכיר שאני אישית פועל כבר יותר מעשרים שנה בענף ובאיגוד נ.א.ב.א ועושה כמיטב יכולתי לקדם את הענף בכלל וספורטאים בפרט, מקיים 3 תחרויות כל שנה ברמה גבוהה ביותר עם פרסים ומתנות יקרי ערך, ופרסום וחשיפה בכל אמצעי התקשורת והמדיה, שאסור לזלזל בכך.
נ.ב השנה במהלך חודש יוני איגוד נ.א.ב.א בשיתוף עם מכללת וינגייט מארגנים כנס הגדול ביותר עד היום בפיתוח גוף כולל קורס לשופטים בפיתוח גוף. ( פרטים ופרסום בקרוב ) .
עוד חשוב לי לציין שאני בחודשים האחרונים מקיים מגעים עם כמה ח"כ במיוחד מהמפלגה "יש עתיד" ששם נמצאים כמה חברים שאני אישית מכיר ויש להם אינטרס לקדם את ענף פיתוח הגוף ואיגוד נ.א.ב.א בפרט, ואני מקווה שעד סוף השנה אוכל לצאת בבשורה טובה בנושא.
לפני משפטי הסיכום שלי אני חייב לציין ולהדגיש לכל מי שמתכונן להשתתף בתחרות מר ישראל ומיס פיטנס 2013 מטעם איגודים אחרים, לא יוכל להשתתף גם באיגוד נ.א.ב.א לאותו התואר !!! (החלטה מקצועית והגיונית)

לסיכום ההודעה שלי, אני פונה אליכם חברים וחברות יקרים ומציע שלא תושפעו מכל אלה שמנסים להוציא שם רע על איגוד נ.א.ב.א במטרה לפגוע ולהכפיש , לגרור ולהשפיע עליכם לעזוב ולהצטרף לאיגודים אחרים, ותעשו לכם חשבון נפש עם איזה איגוד אתם יכולים להצליח ולהתקדם , ובמיוחד ליהנות מהשתתפות בתחרויות ברמה גבוהה וחוויה מהממת.
אני מקווה לראות השנה בתחרויות מר הדרום ומר ישראל ומיס פיטנס מתחרים חדשים וכמובן גם הותיקים , ובמיוחד אני פונה לכן בנות ונשים יקרות העוסקות בטיפוח ועיצוב הגוף ומאמינות בנתונים והפוטנציאל שלכן , כל אחת בהתאם לנתוני הקטגוריה שאליה היא מתאימה ( מיס פיזיק \ מיס פיטנס \ מיס ביקיני ) לבוא ולהתנסות בחוויה ואתגר בלתי רגיל.

אין זה סוד שאיגוד נ.א.ב.א הוא האיגוד הוותיק והמקצועי ביותר בעולם בכלל ובישראל בפרט

זה לא נכון. IFBB קיים משנת 1946, כש NABBA הוקם רק ב 1950. גם בארץ IFBB היה הרבה לפני NABBA ונחשב לאיגוד המקצועי בעולם (שמשם מגיעים לאולימפייה ובכלל ניתן לקבל פרו-קארד).

לאור מה שקרה במר צפון
לא מתקרב יותר לאיגוד הזה
רפי ברלוי אדם יקר אני מכיר אותו אישית הלוואי והיו מתנהגים כמוהו

אמנון גאון בנאדם מלוכלך

Back
למעלה תחתית