הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם חושבים על הסייקל הבא

• פותח/ת השרשור moshe1
  • פורסם בתאריך

moshe1

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הסייקל הבאה: (סייקל שלישי) 1מיליגרם טרן אצתת +1מיליגרם טסט פרופ ,(תדירות זריקות יום כן יום לא)+טורינבול 4כדורים ביום+קלן למשך שבועיים +פרווירון 2 כדורים ביום+ כדור אחד של מולטויטמין של חברת טבע, זמן סייקל 8 שבועות, של חברת פארמה קום, לקרת השבוע הרבעי אני יתחיל עם הפרגניל ובסוף הייקל PST איקקלומין ותמוקסיפן. בן 26 שוקל 70, גובהה מטר 70.

ועוד שאלה קטנה: יש לי גדילן מצוי של חברת עדן טבע מרקט האם עדיף לקחת תוך כדי הסייקל או בסוף הסייקל? (כי לפי מה שקראתי פה באתר אמרו שזה מנקה כבד או מגן כבד)

נערך לאחרונה:
יהיה יותר נוח אם תכתוב את מינון החומר ולא את כמות הנוזל
לא הייתי ממהר להשתמש בטרן כל כך מהר
למה כל כך הרבה פרווירון עם שני חומרים אנדרוגניים כל כך?
פרגניל משבוע ראשון במיוחד עם אסטרים קצרים
טוריניבול לשם מה?
מתי בדיוק אתה מתחיל את הPCT? ומה המינונים שאתה לוקח מכל אחד מהחומרים בו?
מולטיויטמין של טבע לא נשמע להיט לספורטאים...לך על אופטימן או מגה מן

את הגדילן אמורים לקחת תוך כדי השימוש באוראליים ולהמשיך אחרי
העדיפות היא לליב-52

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סבבה אחי אני יוריד את המינון של הפרווירון לכדור אחד ביום,
מאיפה אני קונה את המולטיויטמין של אופטימן או מגה מן? ומאיפה אפשר להשיג ליב 52?
את הpct אני מתחיל כשאני יסיים את הסייקל, זמן סייקל 8 שבועות, אז אחרי 8 שבועות אני יתחיל. מה אתה אומר אחי?

רק אני חושב שהוא טרול?? מטר 70 על 70 קילו אחרי סייקל שני?? ורוצה להתחיל להשתמש בטרן?? (למרות רצח השפה העברית אני מניח שמדובר ב-1 גרם של טרן וגרם טסט??).
אתה לא אמיתי בנאדם... וגם עם סיכוי של 1% שאתה רציני כל מה שיש לי להגיד לך זה שתתחיל לאכול כמו שצריך ולהתאמן כמו שצריך ואולי אז תתחיל לחשוב על סייקל.

• פותח/ת השרשור
אביעד לשאלתך יש לי 13 אחוזי שומן אחי.
rober- (ורובר) עדיף שתישמור את התשובות שלך לעצמך

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אביעד לשאלתך יש לי 13 אחוזי שומן אחי.
rober- (ורובר) עדיף שתישמור את התשובות שלך לעצמך

טוב. קודם-כל ערכתי לך את ההודעה, תעשו לי טובה בלי דיבורים "נגועים".

עכשיו ככה:
בלי קשר, עברת שני סייקלים אחי ואתה גם על 13% שומן וגם במשקל 70, זה באמת לא מרשים, לא בשביל חס וחלילה לצחוק עליך או משהו.
אני פשוט מבהיר לך שמשהו כאן לא תקין. לא יודע מה זה בדיוק, זה יכול להיות קשור לתזונה, אימונים, חומרים, PCT, זה יכול להיות כל אחד מהם.
אבל איך שלא יהיה מדובר בתוצאה "לא משהו"

ובכל-זאת בתשובה לשאלה שבאת פה לשאול כמה נקודות לדעתי:
1. יותר מדיי חומרים לסייקל ובמיוחד לשלישי
2. שילוב חומר כמו טרן - אני לא בטוח שאתה רוצה לגעת בזה כרגע.
3. למה קלן שבועיים? מתי בדיוק אתה מתכוון לשלב אותו?
4. למה פרווירון? למה גם טורינבול?
5. למה פרגניל רק בשבוע 4?

עכשיו לגבי גדילן מצוי - בעקרון זה בסדר אבל צריך לקחת די הרבה כדורים ביום, אבל בד"כ LIV52 מכיל לא רק גדילן מצוי והוא מומלץ יותר ונוח יותר.

• פותח/ת השרשור
אביעד קודם כל תודה על ההתייחסות, ולגבי הסייקלים אפשר להחשיב את הסייקל הזה לסייקל שני כי את הסייקל הראשון עשיתי לפני 3 שנים וגם בלי פיסיטי בכלל, אז כל מה שעליתי ככה גם ירדתי.. אז אפשר להחשיב את זה לסייק שני. לגבי הפרוירון אמרו לי לקחת אותו כי הוא עוזר למנוע תופאות לוואי אז זה מעולה לקחת אותו, ולגבי הפרגניל מתי אתה ממליץ להתחיל איתו? ולגבי הטורינבול הייתה מעדיף להוריד אותו? (הסייקל הראשון היה טסט אנטט ופיסיטי כמו שצריך)

אביעד קודם כל תודה על ההתייחסות, ולגבי הסייקלים אפשר להחשיב את הסייקל הזה לסייקל שני כי את הסייקל הראשון עשיתי לפני 3 שנים וגם בלי פיסיטי בכלל, אז כל מה שעליתי ככה גם ירדתי.. אז אפשר להחשיב את זה לסייק שני. לגבי הפרוירון אמרו לי לקחת אותו כי הוא עוזר למנוע תופאות לוואי אז זה מעולה לקחת אותו, ולגבי הפרגניל מתי אתה ממליץ להתחיל איתו? ולגבי הטורינבול הייתה מעדיף להוריד אותו? (הסייקל הראשון היה טסט אנטט ופיסיטי כמו שצריך)

היה עדיף אם היית מצטט אותי ופשוט עונה לי סעיף סעיף, כי זה יותר מסודר וקל להבנה. אבל גם זה בסדר.
עדיין לא הבנתי למה רצת לטרן עוד במיוחד כשאתה מציין שזה סייקל שני שלך בצורה נורמלית.
ולא ענית לי מתי אתה מתכוון לשלב קלן ולמה לשבועיים?

בכל אופן, טורינבול להוריד ב100% בטח שאין בו צורך בשילוב עם טרן. מיותר, מיותר מיותר.

פרגניל תתחיל מקס' אחרי שבועיים במיוחד כשאתה משתמש באצטט (אתה גם יכול להתחיל אחרי שבוע)

פרווירון - לא יודע, התרומה שלו לסייקל מאוד שנויה במחלוקת. בילדרים אוהבים לשלב אותו כי על הנייר הוא מצמצם אסטרוגן ומעלה רמות טסט' חופשי בדם.
אבל בפועל זמן מחצית החיים של טסט' חופשי הוא כל-כך קצר שהתרומה שלו כנראה אפסית, גם צמצום האסטרוגן הוא כנראה זניח.
הוא טוב יותר בגשר ויש הרבה אנשים שאני יודע שמשתמשים בו בזמן הPCT, זה כן. אני הייתי מוותר עליו. מה שכן, מעולה הוא בטוח לא. אולי בסדר.

ושוב, דעתי היא שאתה נסחף פה ואני בכלל לא שאלתי מינונים. אתה קונה פה פרארי בשביל לנסוע בכביש שמוגבל ל20 קמ"ש.
ובמילים אחרות חבל על הכסף.

• פותח/ת השרשור
אביעד אתה תותח !! תדע לך שאתה עוזר לכולנו פה המון! אני מאוד מעריך את זה. תודה רבה גבר.
התחלתי את הסייקל הזה אתמול. יש לי קצת צרבות היום לא יודע למה.. אז אני מוריד את הפרווירון כמו שאמרתה , לגבי הקלן התחלתי אתמול עם הסייקל, כל יום כדור(למשך 3 ימים) ,וכעבור שלושה ימים כל יום שני כדורים, וכעבור עוד שלושה ימים כל יום 3 כדורים עד שיעבור שבועיים מתחילה שלקחתי את הקלן, לגבי הטורינבול אז אני יוריד אותו גם כמו שאמרתה, מה אתה אומר אחי? (אז נשארתי עם קלן, טרן אצתת, וטסט פרופ יום כן יום לא)

אביעד אתה תותח !! תדע לך שאתה עוזר לכולנו פה המון! אני מאוד מעריך את זה. תודה רבה גבר.
התחלתי את הסייקל הזה אתמול. יש לי קצת צרבות היום לא יודע למה.. אז אני מוריד את הפרווירון כמו שאמרתה , לגבי הקלן התחלתי אתמול עם הסייקל, כל יום כדור(למשך 3 ימים) ,וכעבור שלושה ימים כל יום שני כדורים, וכעבור עוד שלושה ימים כל יום 3 כדורים עד שיעבור שבועיים מתחילה שלקחתי את הקלן, לגבי הטורינבול אז אני יוריד אותו גם כמו שאמרתה, מה אתה אומר אחי? (אז נשארתי עם קלן, טרן אצתת, וטסט פרופ יום כן יום לא)

בכיף.
צרבות יכולות להיגרם ממגוון דברים, אחרי הכל יש לך פה גם אוראליים בכיף.

עכשיו לא הבנתי, זה סייקל חיטוב או מסה?

• פותח/ת השרשור
איך אתה מגדיר סייקל חיטוב לסייקל מסה? כעיקרון המטרה שלי זה לגדול בנפח השרירים אבל תוך כדי גם שיהיה קוביות בבטן עם 7 אחוזי שומן מראה כזה יבש עדיף.. זה המטרה בקיצר אני רוצה גוף כמו של zyzz אתה מכיר אותו מהיוטיוב? (זה המטרה)

איך אתה מגדיר סייקל חיטוב לסייקל מסה? כעיקרון המטרה שלי זה לגדול בנפח השרירים אבל תוך כדי גם שיהיה קוביות בבטן עם 7 אחוזי שומן מראה כזה יבש עדיף.. זה המטרה בקיצר אני רוצה גוף כמו של zyzz אתה מכיר אותו מהיוטיוב? (זה המטרה)
מכיר.
אתה עושה הכל הפוך אחי.

אתה יודע שטרן הוא חומר מאוד קשה , מניסיוני איתו בעבר לקחתי גם קצר וגם ארוך , משבית חזק את ציר ה hpta ומכניס אותך לדאונים , אולי אצלך זה ישפיע אחרת , תהיה מוכן אחי

נערך לאחרונה:
אביעד אז תקן אותי עם אני טועה, אני פה בשביל ללמוד ולהקשיב.. אז מה אתה ממליץ?

סבבה.
קודם-כל, אתה חייב להגדיר מטרה: או סייקל חיטוב או מסה. אי אפשר ביחד.
כולנו רוצים בסופו של דבר גם שרירים וגם להיות חטובים איתם. אבל להגיע לזה צריך בשלבים. ליתר דיוק מסה-חיטוב-מסה-חיטוב וכך הלאה.
עם כל תקופת מסה שאחריה תבוא חיטוב אתה אמור לראות שיפור בתוצאות.

ואם נתייחס לסייקל שלך עכשיו - אז קלן מיותר לדעתי עד מיותר מאוד. ובכלל אני הייתי עושה משהו אחר לגמרי.
אבל כבר קנית דברים אז לפחות תוציא מהם את המיטב.
טרן קצר טוב גם לחיטוב וגם למסה - במקרה שלך תתחיל במסה - תרביץ בתזונה נכונה ואיכותית ועליה במשקלים ותפיק כמה שיותר עליה איכותית וטובה.

קח בחשבון, אמרו את זה לפניי, הלכת על טרן! וכבר ציינת שהסייקל הראשון שלך לא התאוששת (אמנם כי לא עשית PCT) אז פה אתה צריך לשים דגש שבעתיים.
טרן הוא חומר בעייתי קצת מבחינת התאוששות - אם אתה יכול, תקנה טריפטורלין, יעזור לך מאוד בהתאוששות מחומרים כאלה.
אם לא, אתה צריך לתכנן בקפידה את הPCT שלך, ולוודא טוב,טוב שהתאוששת. אני גם מעריך שאנחנו נדבר פה על יותר איבוד שריר מאשר עם טריפטורלין.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אביעד האם הטריפטורלין זה כדורים שצריך לקחת בזמן הפיסיטי?
ומה זה בשבילך תזונה נכונה?
זו התזונה שלי מה אתה חושב אליה: ארוחת בוקר- 4ביצים 2 צהוב 4לבן+7כפות שיבולת שועל+גבינה צהובה 5%שומן. כעבור 3 שעות קוטג 3%+2לחם חיטה מלאה+מלפפון הגבניה, כעבור 3 שעות טונה או סרדינים עם 2לחם חיטה מלאה+ 2קפות שמן זית +אגוזים או שקדים ,כעבור שעה וחצי אימון בחדר כושר, אחרי אימון שייק חלבון, וכעבור שעה ארוחת ערב אורז חיטה מלאה או ספגטי עם חזה עוף או פרגית .זהו ( וגם משלב פרי אחד ביום תפוז או בננה) מה אתה אומר על התזונה? האם זה בסדר? (דרך אגב טרן הוא טרן אייס לא אצתת כמו שרשמתי בהתחלה)

אביעד האם הטריפטורלין זה כדורים שצריך לקחת בזמן הפיסיטי?
ומה זה בשבילך תזונה נכונה?
זו התזונה שלי מה אתה חושב אליה: ארוחת בוקר- 4ביצים 2 צהוב 4לבן+7כפות שיבולת שועל+גבינה צהובה 5%שומן. כעבור 3 שעות קוטג 3%+2לחם חיטה מלאה+מלפפון הגבניה, כעבור 3 שעות טונה או סרדינים עם 2לחם חיטה מלאה+ 2קפות שמן זית +אגוזים או שקדים ,כעבור שעה וחצי אימון בחדר כושר, אחרי אימון שייק חלבון, וכעבור שעה ארוחת ערב אורז חיטה מלאה או ספגטי עם חזה עוף או פרגית .זהו ( וגם משלב פרי אחד ביום תפוז או בננה) מה אתה אומר על התזונה? האם זה בסדר? (דרך אגב טרן הוא טרן אייס לא אצתת כמו שרשמתי בהתחלה)

טריפטורלין זו זריקה אחת של 0.1 - אחת בלבד.
אם זו התזונה שלך אתה במצב טוב מאוד, אפילו אני לא מצליח לאכול כל-כך הרבה חיטה מלאה. שלב את הפרי אחרי האימון.

טרן ACE זה אצטט ACETATE אחונה.

זה נראה כך (טריפטורלין):

Decapeptyl_0.1_m_4afb4809e2e20.jpg

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית