הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אתם חושבים על הסייקל הבא

• פותח/ת השרשור moshe1
  • פורסם בתאריך

moshe1

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הסייקל הבאה: (סייקל שלישי) 1מיליגרם טרן אצתת +1מיליגרם טסט פרופ ,(תדירות זריקות יום כן יום לא)+טורינבול 4כדורים ביום+קלן למשך שבועיים +פרווירון 2 כדורים ביום+ כדור אחד של מולטויטמין של חברת טבע, זמן סייקל 8 שבועות, של חברת פארמה קום, לקרת השבוע הרבעי אני יתחיל עם הפרגניל ובסוף הייקל PST איקקלומין ותמוקסיפן. בן 26 שוקל 70, גובהה מטר 70.

ועוד שאלה קטנה: יש לי גדילן מצוי של חברת עדן טבע מרקט האם עדיף לקחת תוך כדי הסייקל או בסוף הסייקל? (כי לפי מה שקראתי פה באתר אמרו שזה מנקה כבד או מגן כבד)

נערך לאחרונה:
הבעיה היא שאתה עושה קודם.. ושואל אחר כך...הסייקל שלך מתוכנן בצורה גרוע ביותר. רואים שאתה לא מבין מה שאתה עושה. אביעד מנסה לעזור לך אבל זה רק לתקון את הסימפטום ולא את הבעיה...אני הייתי מפסיק מייד את הסייקל ומחכה קצת...מסתכל בפורום שואל את השאלות מחכים. ואז שוקל האם בכלל לעשות את הסייקל...אתה משתמש בחומרים מתקדמים פה שדורשים ניסיון וידע. אתה עדיין לא שם! אביעד השתגעת מדבר איתוו על טריפטורילן!!! זה חומר למתקדמים הוא יכול לעשות נזק עם לא יודעים להתמש בו...ונזק בלתי הפיך הבחור לא יודע מה זה טסט ואתה מדבר איתו על חומרים שרק מיד שעבר עליו כמה טונות וכמה ליטרים של שמן בדם יכול לגעת! אני יודע שאתה מנסה לעזור ..אבל הכי טוב בשבילו זה פשוט לשבור תסייקל מייד ולהסתובב פה קצת וללמוד!

הבעיה היא שאתה עושה קודם.. ושואל אחר כך...הסייקל שלך מתוכנן בצורה גרוע ביותר. רואים שאתה לא מבין מה שאתה עושה. אביעד מנסה לעזור לך אבל זה רק לתקון את הסימפטום ולא את הבעיה...אני הייתי מפסיק מייד את הסייקל ומחכה קצת...מסתכל בפורום שואל את השאלות מחכים. ואז שוקל האם בכלל לעשות את הסייקל...אתה משתמש בחומרים מתקדמים פה שדורשים ניסיון וידע. אתה עדיין לא שם! אביעד השתגעת מדבר איתוו על טריפטורילן!!! זה חומר למתקדמים הוא יכול לעשות נזק עם לא יודעים להתמש בו...ונזק בלתי הפיך הבחור לא יודע מה זה טסט ואתה מדבר איתו על חומרים שרק מיד שעבר עליו כמה טונות וכמה ליטרים של שמן בדם יכול לגעת! אני יודע שאתה מנסה לעזור ..אבל הכי טוב בשבילו זה פשוט לשבור תסייקל מייד ולהסתובב פה קצת וללמוד!

תשמע, ברור לשנינו שאתה צודק.
אבל הבחור קנה כבר חצי סטאק ולא נראה לי שאני או אתה נגרום לו לצאת ממה שהוא נכנס אליו.
אני אמרתי לו כבר בהתחלה (עוד לפני שידעתי שהוא קנה) שירד מהעניין מהר. אבל אחרי שהבנתי שהוא כבר התחיל...
אני רק מנסה להציל אותו מעצמו.

תשמע, ברור לשנינו שאתה צודק.
אבל הבחור קנה כבר חצי סטאק ולא נראה לי שאני או אתה נגרום לו לצאת ממה שהוא נכנס אליו.
אני אמרתי לו כבר בהתחלה (עוד לפני שידעתי שהוא קנה) שירד מהעניין מהר. אבל אחרי שהבנתי שהוא כבר התחיל...
אני רק מנסה להציל אותו מעצמו.
אני לא חושב שזה אפשרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית