הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רטלין וקפאין

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
לא ידעתי באיזה תת פורום לפתוח...
התחלתי לנטול Ritalin SR (שחרור מושהה).
אם אני לדוגמה כדור ריטלין ב7:30 -8 בבוקר וב 2 לדוגמה לוקח קפאין זה יכול ליצור בעיה? כי לפי מה שהבנתי קפאין מעלה את הדופק וגם ריטלין האם זה יכול להיות מסוכן?
היום באימון הרגשתי דופק מואץ אבל אני די חושב שזה בגלל שחשבתי על זה ...

עניתי על זה לפני שבוע. תעשה חיפוש.

• פותח/ת השרשור
עניתי על זה לפני שבוע. תעשה חיפוש.
הפוסט שענית עליו הוביל אותי לשאלה הזאת אמרת שצריך לנסות היום לדוגמה לקחתי 600 מ"ג קפאין אחרי 6:30 שעות שלפי דבריה של הנירולוגית שלי הרטלין שאני לוקח הוא ל6 שעות אבל עדיין קצת מדאיג, אם לא הרגשתי היום משהו חריג לא אמורה להיות עם זה בעיה? לא הרגשתי דופק מואץ ברמה מדאיגה יכול להיות שזה היה סתם כי האימון היה קשה..

אני הייתי לוקח קפאין ורטלין, כן זה מקפיץ את הדופק בצורה מטורפת אבל לרוב היו לי דאונים חזקים אחרי האימון
הייתי שותה את הקפאין בייחד עם הרטלין של ה3 שעות, הפיק שלו היה בשבילי יותר מהיר ומורגש

• פותח/ת השרשור
אני הייתי לוקח קפאין ורטלין, כן זה מקפיץ את הדופק בצורה מטורפת אבל לרוב היו לי דאונים חזקים אחרי האימון
לא הרגיש לי שונה מהאימונים לפניי כנראה שזה לא כל כך משנה רק שאלתי אם זה יכול להיות מסוכן בצורה כלשהי
זאת פעם ראשונה שבכלל ניסיתי לשים לב לדופק שלי באימון אבל לא הרגשתי יותר חד או מפוקס ולא דאון

הייתי תמיד מרגיש יותר חד ומפוקס באימונים עם השילוב שלהם, יכול להיות שאתה באמת צריך להיתנקות קצת מקפאין ולהתחיל לעשות סקיילים
הייתי עושה בדיקות כל כמה חודשים, לא ראו אצלי סיכון כלשהו

• פותח/ת השרשור
הייתי תמיד מרגיש יותר חד ומפוקס באימונים עם השילוב שלהם, יכול להיות שאתה באמת צריך להיתנקות קצת מקפאין ולהתחיל לעשות סקיילים
הייתי עושה בדיקות כל כמה חודשים, לא ראו אצלי סיכון כלשהו
אוקיי תודה 😃

לא יודע .. אני הייתי לוקח קונצרטה וכשהייתי שותה נגיד קפה ביחד זה היה גורם לי ליהיות ממש עצבני

תפסיק עם הקפאין. הוא כבר לא משפיע עליך.

כי הוא אמר שהוא משתמש כבר כמה חודשים טובים בקפאין וזה ידוע שהוא מפסיק להשפיע אם משתמשים בו ברצף בלי הפסקות

כי הוא לוקח 600 עם ריטלין ולא גומר בבית חולים

כשמישהו לוקח 600 וזה לא משפיע עליו- אז הגיע הזמן להפסיק ולהתחיל אחר כך מחדש.

סתם כדי לא לפתוח עוד נושא, אני יצרף כאן שאלה..
התחלתי לצרוך קפאין ומה אני צריך לעשות כדי לא להגיע למצב כזה ש600 גרם לא ישפיע עלי?
אני מתכוון לקחת כדור של 200 לפני כל אימון משקולות 3 פעמים בשבוע וכדור לפני כל אימון אירובי, פעמיים בשבוע.

הקפאין לא יפסיק עם כזאת תדירות להשפיע עלי תוך זמן קצר?

• פותח/ת השרשור
סתם כדי לא לפתוח עוד נושא, אני יצרף כאן שאלה..
התחלתי לצרוך קפאין ומה אני צריך לעשות כדי לא להגיע למצב כזה ש600 גרם לא ישפיע עלי?
אני מתכוון לקחת כדור של 200 לפני כל אימון משקולות 3 פעמים בשבוע וכדור לפני כל אימון אירובי, פעמיים בשבוע.

הקפאין לא יפסיק עם כזאת תדירות להשפיע עלי תוך זמן קצר?
אתה לא רוצה להגיע ל 600 מ"ג כשאתה מגיע למצב ש 200 לא משפיע עלייך תעלה את המינון בעוד כדור, כשזה עוד פעם לא ישפיע פשוט תצא להפסקה של שבוע ללא מוצרי קפאין בכלל ותחזור ל 200

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית