הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אפשר לקנות שק איגרוף סביר+ במחיר של 200-250 ש"ח?

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
נק' מוניטין:
69
143
13
חד"כ מצפה עדי
היי 😃
אני רוצה לקנות שק איגרוף כי אני רוצה לשפר את המהירות ואת כוח המכות שלי, ולצערי אבא שלי לא מרשה לי להצטרף לחוג איגרוף תאילנדי.
למזלי, אבא שלי מחר בראשון לפנות בוקר לארה"ב, אז אני עוד יכול לבקש ממנו שאני אתן לו כסף והוא יקנה לי שק איגרוף שם.
התקציב שלי הוא לא מאוד גבוה, באזור ה-200-250 שקל אז אני מניח שאני אוכל לקנות עם זה שק איגרוף סביר.
מישהו מכיר חברה לשקי איגרוף טובה שיש לה חנויות אמינות בארה"ב?

תודה רבה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:
אם אבא שלך יביא לך שק מחו"ל, הוא יעבור את מכסת המשקל.

• פותח/ת השרשור

אה אז אני מבין שזה ייצא לי יותר מדי יקר, תודה רבה 😃
אתה מכיר אולי מקומות טובים בארץ?

לא ממש, אשאיר זאת לבעלי הניסיון באיגרוף שבפורום.

גם אני בדקתי הרבה שקי איגרוף בזמן האחרון ובסוף קניתי שק איגרוף של EVERLAST ב400 שקל במגה ספורט. אני מתאמן עליו כבר חודש ברציפות והוא מחזיק יפה ומאוד איכותי.
אני בטוח שאתה יכול למצוא יותר זול, אבל עדיף שתקנה שק טוב שיחזיק לך הרבה שנים.

גם אני בדקתי הרבה שקי איגרוף בזמן האחרון ובסוף קניתי שק איגרוף של EVERLAST ב400 שקל במגה ספורט. אני מתאמן עליו כבר חודש ברציפות והוא מחזיק יפה ומאוד איכותי.
תוכל לפרט איך אתה מתאמן עליו? כמה זמן כל אימון, אינטוורלים או משהו שאתה עושה? או שאתה סתם נותן איגרופים ובעיטות בלי לחשוב?
תודה

יש לי שק של ספין (SPIN) קניתי אותו באלוף הספורט ב300 בערך שק של 6-7 קילו
כשאני מתאמן עליו (בדרך כלל כשאני לא עייף מהמכון) אני עושה אינטרוולים של דקה איגרוף עם השק חצי דקה מנוחה דקה וחצי 45 שניות ואז 2 דקות דקה מנוחה.
אז אני עושה אגרופים חזקים ועובד על טכניקה ואז שוב כמו קודם

• פותח/ת השרשור
יש לי שק של ספין (SPIN) קניתי אותו באלוף הספורט ב300 בערך שק של 6-7 קילו
כשאני מתאמן עליו (בדרך כלל כשאני לא עייף מהמכון) אני עושה אינטרוולים של דקה איגרוף עם השק חצי דקה מנוחה דקה וחצי 45 שניות ואז 2 דקות דקה מנוחה.
אז אני עושה אגרופים חזקים ועובד על טכניקה ואז שוב כמו קודם

שק איגרוף של 6-7 קילו זה טוב?
חשבתי שהטובים זה באיזור ה-20-30 ק"ג...
ומה זאת אומרת אינטרוולים באימון עם שק איגרוף?

שק איגרוף של 6-7 קילו זה טוב?
חשבתי שהטובים זה באיזור ה-20-30 ק"ג...
ומה זאת אומרת אינטרוולים באימון עם שק איגרוף?
זה בסדר כי זה שק קטן של בערך 80-90 סנטימטר והוא מחובר טוב אז הוא לא עף רחוק
אינטרוולים זה כמו שהסברתי קודם
דקה איגרוף עם השק חצי דקה מנוחה דקה וחצי 45 שניות ואז 2 דקות דקה מנוחה.

• פותח/ת השרשור

כדאי לי לקנות במגה ספורט גם שק איגרוף של Everlast?

זה בסדר כי זה שק קטן של בערך 80-90 סנטימטר והוא מחובר טוב אז הוא לא עף רחוק
אינטרוולים זה כמו שהסברתי קודם
דקה איגרוף עם השק חצי דקה מנוחה דקה וחצי 45 שניות ואז 2 דקות דקה מנוחה.

טוב תודה רבה 😃

תוכל לפרט איך אתה מתאמן עליו? כמה זמן כל אימון, אינטוורלים או משהו שאתה עושה? או שאתה סתם נותן איגרופים ובעיטות בלי לחשוב?
תודה

אני עובד לפי הרוטינות וכמה דברים שהוספתי, חצי דקה 3 בוקסים חלשים ובעיטה הכי גבוה שאני יכול, חצי דקה אני בעצם רק בתזוזה מקיף את השק בריצה מביא בוקסים תוך כדי קפיצות ועוד כמה דברים. וחצי דקה שאני מביא בוקסים בשיא הכוח, כמו שהוא אמר בסרטון ב"להביא כל מכה כאילו היא נוקאאוט".

אני עושה את האימון הזה חצי שעה, שכל 10 דקות אני עושה מנוחה של 2 דקות. זה אימון קשה רצח ואני בדרך כלל הרוג אחריו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אני עובד לפי הרוטינות וכמה דברים שהוספתי, חצי דקה 3 בוקסים חלשים ובעיטה הכי גבוה שאני יכול, חצי דקה אני בעצם רק בתזוזה מקיף את השק בריצה מביא בוקסים תוך כדי קפיצות ועוד כמה דברים. וחצי דקה שאני מביא בוקסים בשיא הכוח, כמו שהוא אמר בסרטון ב"להביא כל מכה כאילו היא נוקאאוט".

אני עושה את האימון הזה חצי שעה, שכל 10 דקות אני עושה מנוחה של 2 דקות. זה אימון קשה רצח ואני בדרך כלל הרוג אחריו.

זה עזר לך להשתפר?
ואתה ממליץ לי לקנות שק כמו שלך?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה עזר לך להשתפר?
ואתה ממליץ לי לקנות שק כמו שלך?

קודם כל אני עושה את האימונים האלה כדי לשרוף קלוריות, וזה עוזר. זה גם שיפר לי את הטכניקה.

כן אני ממליץ לך לקנות שק EVERLAST שהוא שוקל בערך 50 קילו ועולה 400 שקל. הוא כבד מספיק .

מה גם אני ממליץ לך לקנות חותלות אחרת כל היד שלך תדמם אחרי אימון רציני .

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני עושה את האימונים האלה כדי לשרוף קלוריות, וזה עוזר. זה גם שיפר לי את הטכניקה.

כן אני ממליץ לך לקנות שק EVERLAST שהוא שוקל בערך 50 קילו ועולה 400 שקל. הוא כבד מספיק .

מה גם אני ממליץ לך לקנות חותלות אחרת כל היד שלך תדמם אחרי אימון רציני .

אני עכשיו לא צריך לשרוף קלוריות, אולי כשאני אהיה בתקופת חיטוב.
אני רוצה את זה עכשיו בעיקר לשיפור הכוח והטכניקה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית