אני כעת בתקופת שיקום שריר, כדאי לי להתחיל להשתמש בייעוץ האישי?

• פותח/ת השרשור GiladK
  • פורסם בתאריך

GiladK

משתמש מתחיל
143
13
חד"כ מצפה עדי
היי.
אני עכשיו חוזר בהדרגה מפציעה בכתף אז אני עובד כעת על שיקום שריר.
לאחר מכן אני כנראה אתחיל סיבולת או מסה, מה שהמאמן שלי ימליץ.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

כדאי לי כבר עכשיו להתחיל להשתמש בייעוץ האישי או לחכות ככה עוד כמה שבועות/ חודש בערך להתחיל להשתמש בזה כשאני אתחיל לעבוד על משהו מסה/ סיבולת?
ודרך אגב אני בן וחצי, אני אוכל כבר להשתמש בייעוץ האישי (יש לי אישור רפואי מעודכן מדצמבר בערך).

תודה רבה 😃

היי.
אני עכשיו חוזר בהדרגה מפציעה בכתף אז אני עובד כעת על שיקום שריר.
לאחר מכן אני כנראה אתחיל סיבולת או מסה, מה שהמאמן שלי ימליץ.
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

כדאי לי כבר עכשיו להתחיל להשתמש בייעוץ האישי או לחכות ככה עוד כמה שבועות/ חודש בערך להתחיל להשתמש בזה כשאני אתחיל לעבוד על משהו מסה/ סיבולת?
ודרך אגב אני בן וחצי, אני אוכל כבר להשתמש בייעוץ האישי (יש לי אישור רפואי מעודכן מדצמבר בערך).

תודה רבה 😃
שלום,

איזו פציעה הייתה לך בכתף? עם מי אתה עובד על שיקום, עם פיזיותרפיסט?
צריך עוד פרטים, אבל בעיקרון כדאי להירשם לייעוץ אישי כשתהיה 100% בריא.

• פותח/ת השרשור
שלום,

איזו פציעה הייתה לך בכתף? עם מי אתה עובד על שיקום, עם פיזיותרפיסט?
צריך עוד פרטים, אבל בעיקרון כדאי להירשם לייעוץ אישי כשתהיה 100% בריא.

אני עושה שיקום שריר אצל הפיזיוטרפיסטית שלי ועכשיו אני חוזר לאט לאט לשגרת אימונים מלאה ולא רק על שלושה שרירים כמו שיכולתי מאז הפציעה.
הפציעה שהייתה לי בכתף היא הייתה מין "גולה" כזאת שהייתה לי קצת אחרי הצוואר לכיוון הכתף עקב קפיצה מהירה מדי בין משקלים בחדר כושר.

נערך לאחרונה:
אני עושה שיקום שריר אצל הפיזיוטרפיסטית שלי ועכשיו אני חוזר לאט לאט לשגרת אימונים מלאה ולא רק על שלושה שרירים כמו שיכולתי מאז הפציעה.
הפציעה שהייתה לי בכתף היא הייתה מין גולה כזאת שהייתה לי קצת אחרי הצוואר לכיוון הכתף עקב קפיצה מהירה מדי בין משקלים בחדר כושר.
מה ה"שם" של אותה הגולה? אני צריך את המונח הרפואי של המצב האורטופדי שהיה לך. בדוק זאת במסמכים הרפואיים שלך ותעדכן כאן.

Back
למעלה תחתית