הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר חוזרים אל הבמה

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
מוצא חן בעיני. קצת מוזר לראות אלופים מתחרים בתחרויות נמוכות יותר, ופלאץ הוא בכלל מהדור של ארנולד, אבל, למה לא? זה מה שהם אוהבים לעשות בחיים, למה שיתנו למוסכמות לעצור אותם.

• פותח/ת השרשור
חח, ואם הוא מהדור של ארנולד, אז הוא צריך להפסיק להתחרות בכלל? אני חושב שפיתוח הגוף הוא בין התחומים היחידים שבהם אדם יכול לשוב על הבמה, להראות את הניסיון שלו על פני אחרים והלשאיר רושם עז על הצופים (וחיובי, אני מקווה).

קח לדוגמא את טדי קפלן, שבגיל שבעים פלוס עלה (so to speak) על במת מר ישראל. כמובן שישנם עוד אנשים כאלה. חלק מהתחרויות שאת תמונותיהן פרסמתי כללו מתחרים בגילאים מתקדמים יותר מזה של מר פלאץ.

לדעתי רוב צופי התחרויות פשוט נעולים על מראה מסויים באופנה, ומתקשים לקבל את העובדה שישנם מתחרים שלא נמצאים בטווח הגילאים המתאים ובטווח הגודל המתאים למתחרים (על פי דעתם של הצופים, כמובן).

אגזים ואומר שככל הנראה זהו עוול מהסוג שנעשה למפתחי הגוף על ידי מי שאינם מתעניינים בכלל בתחום.

אתה כותב כאילו שאתה לא מסכים איתי, למרות שאנחנו אומרים, למעשה, אותו הדבר. לא ברור לי איפה, בין "מוצא חן בעיני" לבין "למה שיתנו למוסכמות לעצור אותם", הבנת שאני מתנגד..😳

• פותח/ת השרשור
אתה כותב כאילו שאתה לא מסכים איתי, למרות שאנחנו אומרים, למעשה, אותו הדבר. לא ברור לי איפה, בין "מוצא חן בעיני" לבין "למה שיתנו למוסכמות לעצור אותם", הבנת שאני מתנגד..😳

:)לא אמרתי שאני לא מסכים אתך. דברי מתייחסים בכלליות אל גישה קיימת בקרב המעריצים בתחום, ומבטאים את יחסי אל הנושא. הפנתי את דברי אלייך מאחר ואתה היחידי שהגיב באשכול זה (מלבדי, כמובן 😉) .

Back
למעלה תחתית