הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדבר הכי מצחיק שראיתי בשנה האחרונה לפחות

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
[video=facebook;10200214131776037]http://www.facebook.com/photo.php?v=10200214131776037[/video]

ביו טיוב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מפגרת חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גמורה השירה הזאת...
האישה חצי ריקה מבפנים, יש לה צינורות פלסטיק בתוך הגוף, מיליון ניתוחים והדבר הראשון שעולה לה לראש
זה שהיא שוקלת פחות חחחחחחח איזה חוסר טאקט facepalm

עלק "מה נשאר לקחת" חחחחחחחחחחחח חנקה אותי 🙌

זה לא מצחיק, זה רק גורם לי להתעצבן שאין עונש מוות על טמטום.
הבורות שלה לגבי הכרטיס אדי זו פשוט בושה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גמורה השירה הזאת...
האישה חצי ריקה מבפנים, יש לה צינורות פלסטיק בתוך הגוף, מיליון ניתוחים והדבר הראשון שעולה לה לראש
זה שהיא שוקלת פחות חחחחחחח איזה חוסר טאקט facepalm

עלק "מה נשאר לקחת" חחחחחחחחחחחח חנקה אותי 🙌
תודה על ההסבר המפורט 😣

תודה על ההסבר המפורט 😣

הסיבה שנרשמתי דווקא לגרייט שייפ פשוט כי זה הכי קרוב אלי הביתה ורב הפעמים אני נוסע באופניים כי אין לי אוטו.
ועוד יקר אחושרמוטה 290 לחודש למשך חצי שנה ועוד הפסדתי 200 שקל דמי ביטול כי אני טס לעבוד בחול בסוף החודש ונשארו לי עוד שלושה חודשים למנוי.
בכל מקרה תודה כשאני יחזור לארץ אני באמת יעשה בדיקה איזה מכון הכי שווה ובהחלט מטרו הוא אופציה.

הסיבה שנרשמתי דווקא לגרייט שייפ פשוט כי זה הכי קרוב אלי הביתה ורב הפעמים אני נוסע באופניים כי אין לי אוטו.
ועוד יקר אחושרמוטה 290 לחודש למשך חצי שנה ועוד הפסדתי 200 שקל דמי ביטול כי אני טס לעבוד בחול בסוף החודש ונשארו לי עוד שלושה חודשים למנוי.
בכל מקרה תודה כשאני יחזור לארץ אני באמת יעשה בדיקה איזה מכון הכי שווה ובהחלט מטרו הוא אופציה.
קצת התבלבלת באשכול הייתי אומר, לא?

• פותח/ת השרשור
זה לא מצחיק, זה רק גורם לי להתעצבן שאין עונש מוות על טמטום.
הבורות שלה לגבי הכרטיס אדי זו פשוט בושה
אל תהיי כבדה

ומשה ינבלה ראיתי איך גנבת את זה לקבוצת הפייסבוק בלי לתת קרדיט למנהל מספר 1 שלך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגה אותי!

נו עפתם עליה.

היא התייחסה לזה. הראיונות שלה תמיד עם הומור. היא הסבירה שהאישה שהייתה בתכנית ידעה שזה הולך להיות עם אופי הומוריסטי שכזה ולא הייתה לה בעיה עם זה. ומי יודע אולי היא בעצמה בוחרת להתייחס למקרה שלה בצורה כזאת? אז לא צריך לשפוט סתם.

נו עפתם עליה.

היא התייחסה לזה. הראיונות שלה תמיד עם הומור. היא הסבירה שהאישה שהייתה בתכנית ידעה שזה הולך להיות עם אופי הומוריסטי שכזה ולא הייתה לה בעיה עם זה. ומי יודע אולי היא בעצמה בוחרת להתייחס למקרה שלה בצורה כזאת? אז לא צריך לשפוט סתם.

מוניטין

חחחחחחחחחחחח אני דווקא מופתע מהמרואיינת...
באמת מה נשאר לקחת אין לה כלום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית