הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצלחתי לקבל ניתוח גינוקומסטיה בסורוקה בחינם דרך התחייבות מלאומית, אבל כבר שנה מחכה לניתוח. התקשרתי ואמרו שזה ייקח עוד שנה לפחות. לוותר ולעשות פרטי?

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
שלום, אז בגדול לפני שנה פלוס קיבלתי הפניה לסורוקה לניתוח גינו מכירוג בלאומית, הרופא בסורוקה אישר את הניתוח, בחינם על חשבון הקופה. הרופא אמר שזה לוקח בערך שנה המתנה, אמרתי בסדר אני אסבול ואחכה, כעבור שנה התקשרתי אל סורוקה, אמרו ייקח עוד שנה וחצי לפחות. הייתי עצבני ברמה אחרת. מה עושים? לוותר על המימון לניתוח ולעשות דרך מנתח פרטי? אני הולך עם גב כפוף כדי להסתיר את הבליטה מהפטמות ונמאס לי, אני בן 27 כמעט ובא לי ללכת זקוף.

• פותח/ת השרשור
הבעיה ליאור הלר עולה 18, דר חדד 15.. לא זול. מכיר דרך להוזיל?

אני אישית לא מכיר.
אבל במידה וזה מציק לך ופוגם לך באיכות חיים אז לדעתי זה שווה.

18.000 זה לא יקר...תתקן מה שמפריע לך...לי היה מפרצים ולפני שבועיים עשיתי השתלה ב20.000....כול מה שמפריע חובה וצריך לתקן...כמובן בלי להיכנס לך לכיס אבל בעיניי זה מחירים זעומים לעומת הפגיעה בביטחון ובאיכות החיים מדברים כאלו ..אם היה לי גינו הייתי משלם בכיף גם 50 אלף להסיר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הבעיה ליאור הלר עולה 18, דר חדד 15.. לא זול. מכיר דרך להוזיל?
אגב,אם אתה במכבי יש לך מכבי שלי ומחירים מסובסדים לניתוחים פלסטיים..אם אני לא טועה גניקומסטיה עולה דרך מכבי 10.000 דרך מכבי שלי ..אם אתה בכללית ויש לך ביטוח פלטינום (הכי טוב שלהם) גם תקבל פלסטיקה במחיר מסובסד

• פותח/ת השרשור
18.000 זה לא יקר...תתקן מה שמפריע לך...לי היה מפרצים ולפני שבועיים עשיתי השתלה ב20.000....כול מה שמפריע חובה וצריך לתקן...כמובן בלי להיכנס לך לכיס אבל בעיניי זה מחירים זעומים לעומת הפגיעה בביטחון ובאיכות החיים מדברים כאלו ..אם היה לי גינו הייתי משלם בכיף גם 50 אלף להסיר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אגב,אם אתה במכבי יש לך מכבי שלי ומחירים מסובסדים לניתוחים פלסטיים..אם אני לא טועה גניקומסטיה עולה דרך מכבי 10.000 דרך מכבי שלי ..אם אתה בכללית ויש לך ביטוח פלטינום (הכי טוב שלהם) גם תקבל פלסטיקה במחיר מסובסד
אני בלאומית זהב וזאת הקופה הכי גרועה בעולם, צודק ביררתי במכבי שלי וניתוח אצל פרופ הלר עולה 10,200 במקום 18000 שזה משמעותי. הקטע שאני עדיין מפחד לאבד את ההתחייבות מלאומית לניתוח גינו חינם בסורוקה. אבל צודק אולי שווה לעשות וזהו

אני בלאומית זהב וזאת הקופה הכי גרועה בעולם, צודק ביררתי במכבי שלי וניתוח אצל פרופ הלר עולה 10,200 במקום 18000 שזה משמעותי. הקטע שאני עדיין מפחד לאבד את ההתחייבות מלאומית לניתוח גינו חינם בסורוקה. אבל צודק אולי שווה לעשות וזהו
תשמע תנסה ללחוץ עליהם שחיכית הרבה ושיתנו לך תור בהקדם...אני עשיתי ניתוח אף מסובסד אסתטי דרך מכבי וחיכיתי חודשיים בערך...כול קופה זה שונה אבל לחכות מעל שנה זה מוגזם לגמרי..

• פותח/ת השרשור
תשמע תנסה ללחוץ עליהם שחיכית הרבה ושיתנו לך תור בהקדם...אני עשיתי ניתוח אף מסובסד אסתטי דרך מכבי וחיכיתי חודשיים בערך...כול קופה זה שונה אבל לחכות מעל שנה זה מוגזם לגמרי..
במידה ואני עובר עכשיו למכבי, לדעתך יישמר לי הניתוח גינו חינם בסורוקה? כי ממה שהבנתי אם אני עובר למכבי, אפילו שכירוג מסורוקה אישר ניתוח, אני אצטרך לעבור שוב אצל כירוג מטעם הקופה, ואני מפחד שלא יאושר כי הייתי על הקשקש, גינו קל יחסית

במידה ואני עובר עכשיו למכבי, לדעתך יישמר לי הניתוח גינו חינם בסורוקה? כי ממה שהבנתי אם אני עובר למכבי, אפילו שכירוג מסורוקה אישר ניתוח, אני אצטרך לעבור שוב אצל כירוג מטעם הקופה, ואני מפחד שלא יאושר כי הייתי על הקשקש, גינו קל יחסית
נכון..תצטרך לעבור שוב אישור לדעתי..אל תקח סיכון בעיניין במיוחד שאישרו לך כבר...במצב שלך זה לשבת להם על הזנב שיקדימו אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית