הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית מכשיר (יש לי תקציב ) לקניית מכשיר להגלדת סקאווט וניתור

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום אני בן 16 ומתאמן במכון כושר רציתי לשאול אם המכשיר החדש SQUAT FLEX שאיתו אפשר להגיע עד ל300 ק''ג סקאווט!!! יכול לשפר לי את הניתור, הייתרון פה על

סקאווט הוא שהוא פחות מעמיס על הגב אלא יותר על השריר והוא מכשיר ביתי ובלי סכנה ועזרה , הוא מומלץ?(עולה כ1100 שקל ויש לי תקציב בשביל זה )
http://www.jumpusa.com/mm5/merchant....iate=alex#back

• פותח/ת השרשור
שיפור ניתור

שלום אני בן 16 ומתאמן במכון כושר רציתי לשאול אם המכשיר החדש SQUAT FLEX שאיתו אפשר להגיע עד ל300 ק''ג סקאווט!!! יכול לשפר לי את הניתור, הייתרון פה על

סקאווט הוא שהוא פחות מעמיס על הגב אלא יותר על השריר והוא מכשיר ביתי ובלי סכנה ועזרה , הוא מומלץ?(עולה כ1100 שקל ויש לי תקציב בשביל זה )

זה יותר מעמיס על הגב
זה לא באמת סקוואט

יש תרגיל כזה עם מוט חופשי והוא לא מומלץ לפי מה שאני יודע...

barbell-hack-squats.jpg

• פותח/ת השרשור
אם אני ישלב ויעשה פעמיים עם מוט ופעמיים בלי, עד שאני יגגיע ל300 ק''ג האק סקאווט אני יראה שיפור בסקאווט הרגיל?( אני יתחזק)?

עד שתגיע ל-300 ק"ג האק יהיה לך 300 קילו סקוואט רגיל. אני מאלה שחושבים שבשביל להשתפר בסקוואט, צריך לעשות סקוואט (לא האק, לא לג פרס, לא פרונט, לא גובלט ולא כל וריאציה אחרת. ה-carry over ברוב הפעמים זניח).

• פותח/ת השרשור
עד שתגיע ל-300 ק"ג האק יהיה לך 300 קילו סקוואט רגיל. אני מאלה שחושבים שבשביל להשתפר בסקוואט, צריך לעשות סקוואט (לא האק, לא לג פרס, לא פרונט, לא גובלט ולא כל וריאציה אחרת. ה-carry over ברוב הפעמים זניח).
זה לא יחזק לי תרגליים? אני לא יכול להגיע עם זה ל200-250 ובמקביל פעם פעמיים סקאווט בשבוע?

לא מבין בשביל מה כל התסבוכת הזאת...
אם לומר את האמת, הדבר הזה שהראית נראה בדיוק סוג הזבל שמוכרים בערוץ הקניות.
למה לעשות פעם עם זה ופעם עם מוט? לך תקנה ב-1100 שקל פלטות ומוט אולימפי ואתה לא צריך
את הזבל הזה. תעשה לעצמך טובה ותעשה סקוואט נורמלי במקום השטות הזאת.
אני מבין שזה נשמע מבטיח אבל אין לשטויות שנכתבו שם שום סימוכין אלא כמה ילדים באוניברסיטה שהבינו
שהם יכולים לעשות כסף על אנשים שלא מבינים הרבה.

• פותח/ת השרשור
לא מבין בשביל מה כל התסבוכת הזאת...
אם לומר את האמת, הדבר הזה שהראית נראה בדיוק סוג הזבל שמוכרים בערוץ הקניות.
למה לעשות פעם עם זה ופעם עם מוט? לך תקנה ב-1100 שקל פלטות ומוט אולימפי ואתה לא צריך
את הזבל הזה. תעשה לעצמך טובה ותעשה סקוואט נורמלי במקום השטות הזאת.
אני מבין שזה נשמע מבטיח אבל אין לשטויות שנכתבו שם שום סימוכין אלא כמה ילדים באוניברסיטה שהבינו
שהם יכולים לעשות כסף על אנשים שלא מבינים הרבה.

יש לי 5000 שקל ואני רוצה משהו קטן ונייד ולא פלטות(יש לי בחדר כושר) אבל אין לי שם אפשרות להרים הרבה... אני רוצה משהו קומפקטי מה זה לא יעזור?

יש לי 5000 שקל ואני רוצה משהו קטן ונייד ולא פלטות(יש לי בחדר כושר) אבל אין לי שם אפשרות להרים הרבה... אני רוצה משהו קומפקטי מה זה לא יעזור?
קומפקטי זה כן.. לא יודע אם שמת לב על מה אתה משלם אבל זה 2 גומיות ומוט ב-1100 שקל.
ולמה אין לך אפשרות להרים הרבה במכון?

• פותח/ת השרשור
קומפקטי זה כן.. לא יודע אם שמת לב על מה אתה משלם אבל זה 2 גומיות ומוט ב-1100 שקל.
ולמה אין לך אפשרות להרים הרבה במכון?

אין לנו כלוב זה קצת מסוכן אני מרים 130 על הגרביון , למה 2 גומיות 10 גומיות כל צד , יוצא 300 ק''ג!!!

אין לנו כלוב זה קצת מסוכן אני מרים 130 על הגרביון , למה 2 גומיות 10 גומיות כל צד , יוצא 300 ק''ג!!!
מה זה משנה גם 200 גומיות..
לא הבנת את העיקרון? זה גומיות ומוט על מה ולמה 1100 שקל?
אז במקום לבזבז את הכסף שלך על זה או שתעבור מכון או שתקנה ציוד הבייתה ונגמר הסיפור.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה גם 200 גומיות..
לא הבנת את העיקרון? זה גומיות ומוט על מה ולמה 1100 שקל?
אז במקום לבזבז את הכסף שלך על זה או שתעבור מכון או שתקנה ציוד הבייתה ונגמר הסיפור.

איזה ציוד? אם אני ישיג ב500 שקל זה ישתלם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית