הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין לא משפיע?...

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
שלום כולם,
לפני כשנה השתמשתי באפדרין (60@400) והתוצאות היו מעולות,
ובצד התוצאות היו כמובן תופעות הלוואי המוכרות-שינה לא רציפה,דופק מואץ לפרקים,הזעה וחום גוף כללי גבוה יותר.

ועכשיו רכשתי את אותו האפדרין בדיוק,ואני משתמש באותה הצורה וכרגע אני לא מרגיש את תופעות הלוואי כלל...
אני משלב בין האפדרין ל200 מ"ג קפאין של פרולאב ובעבר השתמשתי ב4EVER FIT, האם יש קשר בין הדברים?..
צריך לציין שמשקל הגוף שלי לעומת שנה שעברה הוא אפילו נמוך יותר בכשני קילוגרמם.
התחלתי את השימוש לפני שלושה ימים-יומיים ראשונים מחצית הכמות והיום לראשונה את מלוא הכמות (הפרשים של 4 שעות בין כדור לכדור).

אשמח על העזרה!

• פותח/ת השרשור
30 מ״ג של msj.
פשוט לפני שנה השתמשתי באותו אחד בדיוק אבל עכשיו אני לא מרגיש את ה״קיק״,לפחות ההתחלתי.

ייתכן מאוד כי התופעות שאתה מתאר נבעו דווקא מהשילוב של קפאין+אפדרין והרגישות שלך לקפאין ירדה ולכן אתה פחות מרגיש את זה מבעבר.

• פותח/ת השרשור
מאוד יכול להיות שאתה צודק...
למען הסר הספק,מבחינת שורף שומן,האפדרין עדיין עושה את העבודה ״מאוחרי הקלעים״?למרות שאני פחות מרגיש אותו.

מאוד יכול להיות שאתה צודק...
למען הסר הספק,מבחינת שורף שומן,האפדרין עדיין עושה את העבודה ״מאוחרי הקלעים״?למרות שאני פחות מרגיש אותו.

בהנחה שהדיאטה שלך כמו שצריך והאימונים גם.
אתה אמור לראות תוצאות יפות. (זה מתאים כמובן לאחוז שומן גבוה יחסית לא נמוך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית