נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
תרגום להודעה שלךצריך לחדש את מלאי ההטרלות. אפשר כבר כמעט לנחש מי יגיד מה.
חוץ משל משה. שהוא בכלל לא נמצא באתר 😆
"ההטרלות פה חרא,לא שלך משה אתה מלך אל תכעס?👑"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרגום להודעה שלךצריך לחדש את מלאי ההטרלות. אפשר כבר כמעט לנחש מי יגיד מה.
חוץ משל משה. שהוא בכלל לא נמצא באתר 😆
חנפנות לא תביא אותי לשום מקום. אני מתייחס למי שהגיב בפוסט.תרגום להודעה שלך
"ההטרלות פה חרא,לא שלך משה אתה מלך אל תכעס?👑"
ואני חשבתי שTRX זה בלאי...משה אדם עסוק כל היום מסיבות בבורליהילס אימונים אישיים לסלבים עםTRX.
![]()
זה נראה התקדמות די נורמלית יש סיכוי שהוא לא מזריק?
מי אמר שהוא טבעי?התקדמות מתישהו נעצרת, תוציא מהראש אין דבר כזה טבעי בלי בדיקת סמים שגם היא לא תמיד נכונה.
הטבעי שאני הכי מחזיק ממנו אם כבר זה ויק קוסטה:
http://www.youtube.com/user/vicsnatural?feature=chclk
מי אמר שהוא טבעי?
סוף סוף...אתר של קנאים ,כל אחד שנראה טוב "הוא על חומרים" תפסיקו לעשות תאימוני כוח האלה ותתחילו לפצל תעזבו תאגו ותעשו עם משקל נמוך, יותר חזרות ותראו תוצאות , לא כל בן אדם שני שנראה טוב הוא על חומרים צאו מהסרט הזה כבר זה נשמע ממש נואש .
כן עכשיו אני מבין איזה מטומטם הייתי שעבדתי באימוני כוח והקשבתי לכל אחד פה , התחלתי לפני שבועיים כולה שבועיים תכנית שיקראו לה פה מפגרת של שריר בשבוע שזה האימון שכולם חושבים שהוא דפוק ואפילו איתו תוך שבועיים גדלתי בקטע מפחידסוף סוף...
כן עכשיו אני מבין איזה מטומטם הייתי שעבדתי באימוני כוח והקשבתי לכל אחד פה , התחלתי לפני שבועיים כולה שבועיים תכנית שיקראו לה פה מפגרת של שריר בשבוע שזה האימון שכולם חושבים שהוא דפוק ואפילו איתו תוך שבועיים גדלתי בקטע מפחיד
ועכשיו כל החמודים יצאו מהמעורה ויגידו תביא תמונה תביא תמונה ,
אז גם שעשיתי ss לא העלתי תמונות לאתר ואם בגלל שאני לא מעלה תמונה עכשיו אתם מסיקים שאני מבלבל תסכל אז תחשבו שוב,
הרי מה האינטרס שלי ? האמת שיש לי אחד , שאנשים כמוני שרוצים גוף יפה לא יתחילו לעבוד כוח ויבזבזו תזמן שלהם בגלל שאיזה אתר שנקרא lbs החליט שהוא חוזר אחורה בזמן לתקופה שבה הכוח היה חשוב
(מי שלא מצליח לו בתכנית פיצולית בפרוש לא יודע לאכול)(או שלא עושה תרגילים מורכבים שזה הדבר היחיד הטוב שקבלתי מפה )
בסדר זה ברגיל אין לאנשים מה להגיד אז יורדים על אלה שעושים פיצולים זה לא חדש לי , אני לא מבין ממה אתם כל כך מפחדים שאנשים אחרים יעשו פיצולים ? שלא בטעות תראו שזה עדיף ? ואז תגידו חומרים חומרים חומרים :S נו באמת*מאורה
*ת'שכל
*פיצולים
בכל מקרה אין לי מספיק נסיון כדאי לענות לך 😃
בסדר זה ברגיל אין לאנשים מה להגיד אז יורדים על אלה שעושים פיצולים זה לא חדש לי , אני לא מבין ממה אתם כל כך מפחדים שאנשים אחרים יעשו פיצולים ? שלא בטעות תראו שזה עדיף ? ואז תגידו חומרים חומרים חומרים :S נו באמת
אני מציע לכל אחד פה להתחיל פיצולים בתנאי שהוא יאכל טוב אם הוא לא מקבל תוצאות הרבה יותר טובות מכל אימון כוח אחרי חודש אני דואג אישית להביא לו 50 שקל 😃
תביא לי 50 שקל.
את התוצאות שלי מי פיצולים ומי כוח, אני יכול לשלוח לך בתמונות בתור הוכחה.
וזה עוד התחלתי מי פיצולים, כאשר הגוף שלי לא היה מאומן...ואחרי שהתחלתי כוח קיבלתי תוצאות יותר משמעותיות למראות שכבר התאמנתי שנתיים לפני זה
כנראה אכלת על הפנים מה אני יגיד לך , בוא תתחיל עכשיו תכנית שאני ייתן לך תזונה שאני ייתן לך חודש אחד אתה תראה שיפור עצום ! אני אומר מניסיוןתביא לי 50 שקל.
את התוצאות שלי מי פיצולים ומי כוח, אני יכול לשלוח לך בתמונות בתור הוכחה.
וזה עוד התחלתי מי פיצולים, כאשר הגוף שלי לא היה מאומן...ואחרי שהתחלתי כוח קיבלתי תוצאות יותר משמעותיות למראות שכבר התאמנתי שנתיים לפני זה
כשאתה אומר פיצולים אתה מתכוון ABCD או שאתה מתכוון לא לעשות תרגילים שמשתמשים בכמה קבוצות שרירים כמו דדליפט\מיליטרי פרס\סקוואט?כנראה אכלת על הפנים מה אני יגיד לך , בוא תתחיל עכשיו תכנית שאני ייתן לך תזונה שאני ייתן לך חודש אחד אתה תראה שיפור עצום ! אני אומר מניסיון
בכל מקרה זה סתם לדבר באוויר הרי שתפו לך תמוח בשטויות לא ראיתי אחד באתר אפילו לא אחד שהוא על 9 אחוז שומן ונראה שרירי אז תסיקו תמסקנות לבד
כל מי שנראה טיפה טוב פה באתר עושה פיצולים בלי יוצא מן הכלל !
בכל מקרה אני כתבתי את מה שכתבתי בשביל לעזור ולא להפך אין לי שום אינטרס ואתה יודע את זה פשוט ניסיתי משהו והולך לי ממש טוב אז אני משתף
(יש מלא תכניות אימונים +תזונה ) באתר bodybuilding אני יודע שהתכניות האלה זה בדיוק מה שכאן אומרים חד וחלק לא אבל כולה חודש תנסו מה יכול לקרות ?
חובה לעשות סקואט פרס דדליפט חתירה מקבילים ומתח לפי דעתי ,כשאתה אומר פיצולים אתה מתכוון ABCD או שאתה מתכוון לא לעשות תרגילים שמשתמשים בכמה קבוצות שרירים כמו דדליפט\מיליטרי פרס\סקוואט?
כנראה אכלת על הפנים מה אני יגיד לך , בוא תתחיל עכשיו תכנית שאני ייתן לך תזונה שאני ייתן לך חודש אחד אתה תראה שיפור עצום ! אני אומר מניסיון
בכל מקרה זה סתם לדבר באוויר הרי שתפו לך תמוח בשטויות לא ראיתי אחד באתר אפילו לא אחד שהוא על 9 אחוז שומן ונראה שרירי אז תסיקו תמסקנות לבד
כל מי שנראה טיפה טוב פה באתר עושה פיצולים בלי יוצא מן הכלל !
בכל מקרה אני כתבתי את מה שכתבתי בשביל לעזור ולא להפך אין לי שום אינטרס ואתה יודע את זה פשוט ניסיתי משהו והולך לי ממש טוב אז אני משתף
(יש מלא תכניות אימונים +תזונה ) באתר bodybuilding אני יודע שהתכניות האלה זה בדיוק מה שכאן אומרים חד וחלק לא אבל כולה חודש תנסו מה יכול לקרות ?
כן ותביא תתכנית אימונים שלך,והדבר הכי מטומטם שעשיתי זה bill star בחיטוב זה כמו לבעוט לך ברגלים !אני במקרה גם שמרתי מחברת שבה רשום כל יום כמה קלוריות אכלתי וגם יחס חלבון/פחממה/שומן... עם תאריכים.
אני מרא לך את כל זה ואתה מביא לי 50 שקל???