הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Lazar Angelov יש מצב שהוא לא מזריק?

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

טבעי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תביא לי 50 שקל.
את התוצאות שלי מי פיצולים ומי כוח, אני יכול לשלוח לך בתמונות בתור הוכחה.
וזה עוד התחלתי מי פיצולים, כאשר הגוף שלי לא היה מאומן...ואחרי שהתחלתי כוח קיבלתי תוצאות יותר משמעותיות למראות שכבר התאמנתי שנתיים לפני זה

במילה תוצאות אתה מתכוון בטח ל"משקל על המוט" ולא על הגוף, וכן אני רוצה לראות תמונות.

במילה תוצאות אתה מתכוון בטח ל"משקל על המוט" ולא על הגוף, וכן אני רוצה לראות תמונות.

לא...אני מתכוון להיפרטרופיה. החיסרון היחידי שתוכניות כוח מי פחינתי זה שמאבדים בסיבולת יותר מי אימוני פיצולים.

ולגבי התמונות...אתה מוכן להביא לי 50 שקל?

לדעתי כן.
אני עוקב אחרי הארוץ שלו כבר הרבה זמן, ולא יודע כאילו, אני סוג של מאמין לו... חוץ מי זה כן אפשר להגיע לתוצאה כזאת בלי חומרים אם יש לך גנטיקה טובה (מאוד טובה) והרבה סבלנות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי כן.
אני עוקב אחרי הארוץ שלו כבר הרבה זמן, ולא יודע כאילו, אני סוג של מאמין לו... חוץ מי זה כן אפשר להגיע לתוצאה כזאת בלי חומרים אם יש לך גנטיקה טובה (מאוד טובה) והרבה סבלנות.
גם לדעתי.
ולמה אתה מתכוון בגנטיקה מאוד טובה? לאחוז שומן שלו?

גם לדעתי.
ולמה אתה מתכוון בגנטיקה מאוד טובה? לאחוז שומן שלו?

שמע אפשר לתצבור מסת שריר כזאת ללא חומרים.
אבל להגיע לאחוזי שומן שלו ולשמור אליה...פה צריכה להיות גנטיקה מאווד טובה לדעתי

שמע אפשר לתצבור מסת שריר כזאת ללא חומרים.
אבל להגיע לאחוזי שומן שלו ולשמור אליה...פה צריכה להיות גנטיקה מאווד טובה לדעתי
אי אפשר לתרץ הכל גנטיקה, אם הוא לא היה שומר תזונה ולא היה מתאמן כמו מטורף הוא היה שחיף עם היקף יד 27.
הכל זה עבודה קשה, גנטיקה זה כמה קוביות יש לך בבטן, אם יותר קל או יותר קשה לך לעלות במשקל. אבל אחוז שומן זה רק תזונה

הוא על 8-10?
הוא על 5-6 בערך....

בבלוג שלו ביוטוב הוא עושה כל הזמן body update ואומר על כמה אחוז שומן הוא. אז לפי מה שהוא אומר הוא עכשיו על 6.5.
להגיע לזה ולהיות טבעי (אפילו אם הוא לקח קלן או אפדרין עדיין) זה פשוט מטורף. כל הכבוד לו, אבל בלי לקחת שום דבר מי התוצאה שלו, ממש לא כל אחד מסוגל להגיע לזה אפילו אם ימדוד כל גרם של אוכל בצלחת שלו (מי נסיון).

בבלוג שלו ביוטוב הוא עושה כל הזמן body update ואומר על כמה אחוז שומן הוא. אז לפי מה שהוא אומר הוא עכשיו על 6.5.
להגיע לזה ולהיות טבעי (אפילו אם הוא לקח קלן או אפדרין עדיין) זה פשוט מטורף. כל הכבוד לו, אבל בלי לקחת שום דבר מי התוצאה שלו, ממש לא כל אחד מסוגל להגיע לזה אפילו אם ימדוד כל גרם של אוכל בצלחת שלו (מי נסיון).

תאמין לי שאו שהוא פחות מ-6.5
או שהוא יבש בתמונות שלו (בכולם)

ואין בעיה להגיע ל-6/7 אחוז טבעי
אבל להגיע ל-% כזה עם מסת שריר כזאת זה לא אפשרי ב-99.9% ואין סיבה שהוא יהיה מיוחד...

אבל להגיע ל-% כזה עם מסת שריר כזאת זה לא אפשרי ב-99.9% ואין סיבה שהוא יהיה מיוחד...

כן, לזה התכוונתי. ואני עדיין חושב שהוא טבעי. פשוט לדעתי אם הוא כן היה משתמש בחומרים הוא היה מגיע לכרסיט פרו בוודאות. ואם הפרופורציות שלו (לא שאני מבין גדול בפרופורציות אבל עדיין) אולי גם לאולימפיה...

המשפט הזה קצת בלבל אותי.
מהמשפט הזה נובע שככל שהמסת שריר גדולה יותר ככה קשה להגיע לאחוז שומן נמוך יותר...

כשאתה לא לוקח חומרים יש גבול לכמה אתה יכול לגדול וכמה מסת שריר אתה יכול לבנות. אבל לרדת לאחוזי שומן כאלה נמוכים (5-6) זה אפשרי גם בלי חומרים כמובן.
אז אם אתה מסכים שאפשר להגיע למסת שריר כזאת באופן טבעי (בלי להסתכל על אחוזי שומן) למה אתה לא מסכים שאפשרי להגיע למסת שריר כזאת ואחוז שומן כזה באופן טבעי?

המשפט הזה קצת בלבל אותי.
מהמשפט הזה נובע שככל שהמסת שריר גדולה יותר ככה קשה להגיע לאחוז שומן נמוך יותר...

כשאתה לא לוקח חומרים יש גבול לכמה אתה יכול לגדול וכמה מסת שריר אתה יכול לבנות. אבל לרדת לאחוזי שומן כאלה נמוכים (5-6) זה אפשרי גם בלי חומרים כמובן.
אז אם אתה מסכים שאפשר להגיע למסת שריר כזאת באופן טבעי (בלי להסתכל על אחוזי שומן) למה אתה לא מסכים שאפשרי להגיע למסת שריר כזאת ואחוז שומן כזה באופן טבעי?

כי אם הוא הגיעה למסה הזאת בדרך נקייה ושמר על הא"ש הנמוך הוא על ממתקים
ואם הוא עלה למסת שריר הזאת וירד לאחוז שומן הזה הוא לקח שורפי שומן

ואני מדבר על ה"ילדי שואה" (בלי להעליב) שאתה רואה אני אישית מכיר בן 14 ששוקל 35 בערך
הוא עצמות ודם בעצם אין לו % שומן גבוה וגם בקושי שריר...

כי אם הוא הגיעה למסה הזאת בדרך נקייה ושמר על הא"ש הנמוך הוא על ממתקים- אוקיי...סביר להניח.
ואם הוא עלה למסת שריר הזאת וירד לאחוז שומן הזה הוא לקח שורפי שומן- פה קבור הכלב. כאן אני שואל- למה?
אתה בעצם אומר שאפשרי להגיע למסת שריר כזאת, אבל לא על אחוז שומן כזה נמוך.
ואני מנסה להבין למה...

ואני מדבר על ה"ילדי שואה" (בלי להעליב) שאתה רואה אני אישית מכיר בן 14 ששוקל 35 בערך
הוא עצמות ודם בעצם אין לו % שומן גבוה וגם בקושי שריר...לא הבנתי למה זה קשור
...

שאם הוא היה מגיע למסת שריר הזאת נגיד על 16% והיה מחטב בלי שורפים הוא היה מוריד הרבה הרבה מאוד מסה
וזה קשור כי ניסיתי להסביר את זה שאם אתה ב-% כזה נמוך בלי שורפי שומן אז או שאתה מה-0.01% שכן מסוגל או שאתה בעל מסת שריר נמוכה מאוד.

בכל מקרה אני לא תמים ולדעתי הוא גם על ממתקים וגם על שורפי שומן אבל אי אפשר לבדוק לצערי.
ואם הוא נותן לך מוטיביציה אז בהצלחה:)

זה לא בגלל כלום ולא בזכות ותפסיקו לבלבל תשכל ,
ברגע הראשון שתתחילו לאכול כמו שצריך ולהתאמן עם נפח גבוה ותפסיקו לאכול את כל מה שאומרים לכם פה באתר אתם תאמינו לו שהוא טבעי .
חחח אני לא מבין איך אתם לא מבינים את זה כל מי שמתאמן כוח פה באתר נראה על הפנים איזה הוכחה יותר טובה מזה ? וכל מי שנראה טוב פה באתר הוא מתאמן אימוני נפח ומפוצלים , אבל שאתם רואים את כל אלה שעושים פיצולים שוב אתם אומרים לא יכול להיות הם על חומרים :S חחחח אז מה שיש לי להגיד אמרתי עכשיו נשאר רק לצחוק :D ( אל תתנו לי דוגמאות של אנשים שמתאמנים כוח פה באתר והם בעצמם על חומרים ) כמו רבים !

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית