הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Lazar Angelov יש מצב שהוא לא מזריק?

• פותח/ת השרשור shells
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זה לא בגלל כלום ולא בזכות ותפסיקו לבלבל תשכל ,
ברגע הראשון שתתחילו לאכול כמו שצריך ולהתאמן עם נפח גבוה ותפסיקו לאכול את כל מה שאומרים לכם פה באתר אתם תאמינו לו שהוא טבעי .
חחח אני לא מבין איך אתם לא מבינים את זה כל מי שמתאמן כוח פה באתר נראה על הפנים איזה הוכחה יותר טובה מזה ? וכל מי שנראה טוב פה באתר הוא מתאמן אימוני נפח ומפוצלים , אבל שאתם רואים את כל אלה שעושים פיצולים שוב אתם אומרים לא יכול להיות הם על חומרים :S חחחח אז מה שיש לי להגיד אמרתי עכשיו נשאר רק לצחוק :D ( אל תתנו לי דוגמאות של אנשים שמתאמנים כוח פה באתר והם בעצמם על חומרים ) כמו רבים !

בהחלט .
גם האנשים שהגיעו לטוטאל רחוק מאוד מזה של מתאמן מתחיל , הם בעלי גוף מאוד לא שלם . מה שמתפתח טוב זה הרגליים והגיוני שאם הם היו עוברים לנפח איפושהו באמצע הדרך , גם הרגליים היו מקבלות פוש של מסה , אבל פלג הגוף העליון הוא לא מרשים בעליל .

ברגע הראשון שתתחילו לאכול כמו שצריך ולהתאמן עם נפח גבוה ותפסיקו לאכול את כל מה שאומרים לכם פה באתר אתם תאמינו לו שהוא טבעי .
חחח אני לא מבין איך אתם לא מבינים את זה כל מי שמתאמן כוח פה באתר נראה על הפנים איזה הוכחה יותר טובה מזה ? וכל מי שנראה טוב פה באתר הוא מתאמן אימוני נפח ומפוצלים , אבל שאתם רואים את כל אלה שעושים פיצולים שוב אתם אומרים לא יכול להיות הם על חומרים :S חחחח אז מה שיש לי להגיד אמרתי עכשיו נשאר רק לצחוק :D ( אל תתנו לי דוגמאות של אנשים שמתאמנים כוח פה באתר והם בעצמם על חומרים ) כמו רבים !
לפני שהפורום הוקם וכולם היו בפורום השני אנשים היו רואים משתמשים אחרים שעברו חיטוב קשה ולא היו אומרים "הוא על חומרים"
זה היה בתקופה של לפני האימוני כוח

לפני שהפורום הוקם וכולם היו בפורום השני אנשים היו רואים משתמשים אחרים שעברו חיטוב קשה ולא היו אומרים "הוא על חומרים"
זה היה בתקופה של לפני האימוני כוח
הדבר היחיד שלא ברור לי זה למה ! חחח
למה הם גורמים לאנשים שרוצים גוף יפה להגיע לגוף מכוער ?
יש אנשים שבאים לפורום ומבקשים לרדת במשקל כי הם שמנים ואומרים להם לאכול 4000 קלוריות ולעשות ss :S ממה עושה לי רע שאנשים משקיעים חודשים מהחיים שלהם ביגלל שאיזה אחד אמר להם שאימוני כוח זה לפיתוח גוף עושה לי רע בלב

יש אנשים שבאים לפורום ומבקשים לרדת במשקל כי הם שמנים ואומרים להם לאכול 4000 קלוריות ולעשות ss :S ממה עושה לי רע שאנשים משקיעים חודשים מהחיים שלהם ביגלל שאיזה אחד אמר להם שאימוני כוח זה לפיתוח גוף עושה לי רע בלב
כי המנהלים יותר נהנים מאימוני כוח ותחרויות PL והם ממליצים על זה כי רוצים לקדם את הספורט הזה
לגיטימי

כי המנהלים יותר נהנים מאימוני כוח ותחרויות PL והם ממליצים על זה כי רוצים לקדם את הספורט הזה
לגיטימי
אין בעיה לקדם ולהפיץ את זה לכל עבר , אבל למה לשקר לאנשים שזה מה שיביא להם תתוצאות ?

קודם כל אציין שאני לא מהמגיבים ומהפעילים בפורום אך מדי פעם נתקל בהודעות שלך ואני שם לב שאף אחד מהמנהלים לא מעיר לך כי לדעתי אין להם אינטרס לרדת לרמת דיון נמוכה כמו שאתה מנסה להציג אלא מעדיפים להתמקד במקצועיות ובדברים שבאמת חשובים כאן.
הבעיה היא שגולשים צעירים אחרים עלולים לקרוא את השטויות שאתה כותב ולהגרר ולחשוב בטעות שאתה גם דובר אמת.

לדעתי אתה צריך להפסיק להכפיש כל הזמן ולשלול את הדברים שנאמרים כאן, אתה כל הזמן טוען שפיצולים עדיפים ותוכניות כוח וSS אינן לגיטימיות וכו'.
רק אף פעם לא הבאת הוכחה מדעית לטענות שלך או תוצאות שלך או של מתאמנים שלך שיוכיחו אחרת.
יש כאן מספיק אנשים שצורת העבודה הזו כן משפיעה ועובדת עליהם ואני באופן אישי הגעתי לתוצאות מאוד יפות בלי שום פיצולים כמו רבים אחרים כאן.

אין סיבה לשלול את שיטת הפיצולים כי היא טובה אם משתמשים בה בתבונה , אך להגיד שהיא הדרך היחידה ודרכים אחרות שמאמנים עם שם עולמי ותוצאות מוכחות לא נראות לך-לדעתי קטונת.

במידה והפורום וצורת הייעוץ המקצועי בו לא נראה לך- אף אחד לא משאיר אותך פה בכוח.
אתה מוזמן ללכת לפתוח פורטל ופורום משלך ולספר שם לגולשים למה AB כל כך טוב וכיצד תוכל לשנות את חייהם.

עצם זה שאתה נטפל לכל פוסט או תגובה ומנסה להציג את עצמך כנושא הבשורה שהאמת מאחורי דבריו בלבד היא אבסורדית.
לא טוב לך? לא נכון בעינייך? תלך.

כל מה שנאמר בפורטל ובמאמרים הכתובים בו מגובה במחקרים, בטענות מדעיות מאחוריהן , ואנשים עם הרבה ניסיון והתמקצעות בתחום שכתבו אותם(ההפך ממך).
ומה שיותר יפה שהצורה והשפה שבה הדברים כתובים מיועדים גם לאדם שלא מומחה בתזונה ובעולם האימון הגופני ועדיין יכול להפיק וללמוד הרבה.

הכי קל לבוא ולזרוק דברים באוויר בלי לעמוד מאחוריהם.

נערך לאחרונה:

תראה פוסט שמישהו שמן ואמרו לו לאכול 4000 קלוריות ולעשות SS,חוץ מאדם אחד בפורום שכל הזמן מקדש את התכנית כוח הזו ואכילת קלוריות יותר ממה שצריך, אף אחד לא ממליץ על זה ואפילו היו דיונים בין מנהלים על זה.אין שום דבר רע בפיצולים ואני בטוח שלמנהלים פה גם אין בעיה עם פיצולים כל הם הגיוניים ולא נראים כמו רשימת מכולת של פרפר וסופרסטים של בטן.
ועדיף למתחיל לעשות תוכנית כוח מאשר ABCD

קודם כל אציין שאני לא מהמגיבים ומהפעילים בפורום אך מדי פעם נתקל בהודעות שלך ואני שם לב שאף אחד מהמנהלים לא מעיר לך כי לדעתי אין להם אינטרס לרדת לרמת דיון נמוכה כמו שאתה מנסה להציג אלא מעדיפים להתמקד במקצועיות ובדברים שבאמת חשובים כאן.
הבעיה היא שגולשים צעירים אחרים עלולים לקרוא את השטויות שאתה כותב ולהגרר ולחשוב בטעות שאתה גם דובר אמת.

לדעתי אתה צריך להפסיק להכפיש כל הזמן ולשלול את הדברים שנאמרים כאן, אתה כל הזמן טוען שפיצולים עדיפים ותוכניות כוח וSS אינן לגיטימיות וכו'.
רק אף פעם לא הבאת הוכחה מדעית לטענות שלך או תוצאות שלך או של מתאמנים שלך שיוכיחו אחרת.
יש כאן מספיק אנשים שצורת העבודה הזו כן משפיעה ועובדת עליהם ואני באופן אישי הגעתי לתוצאות מאוד יפות בלי שום פיצולים כמו רבים אחרים כאן.

אין סיבה לשלול את שיטת הפיצולים כי היא טובה אם משתמשים בה בתבונה , אך להגיד שהיא הדרך היחידה ודרכים אחרות שמאמנים עם שם עולמי ותוצאות מוכחות לא נראות לך-לדעתי קטונת.

אתה מוזמן ללכת לפתוח פורטל ופורום משלך ולספר שם לגולשים למה AB כל כך טוב וכיצד תוכל לשנות את חייהם.

עצם זה שאתה נטפל לכל פוסט או תגובה ומנסה להציג את עצמך כנושא הבשורה שהאמת מאחורי דבריו בלבד היא אבסורדית.

כל מה שנאמר בפורטל ובמאמרים הכתובים בו מגובה במחקרים, בטענות מדעיות מאחוריהן , ואנשים עם הרבה ניסיון והתמקצעות בתחום שכתבו אותם(ההפך ממך).
ומה שיותר יפה שהצורה והשפה שבה הדברים כתובים מיועדים גם לאדם שלא מומחה בתזונה ובעולם האימון הגופני ועדיין יכול להפיק וללמוד הרבה.

לא יכול לנסח את זה יותר יפה. +1

לא כתוב בשום אבל שום מאמר בפורטל שמפתחי גוף צריכים להמשיך לעבוד באימוני כוח מעבר ל SS זה אחד, דבר שני אין לי שום בעיה עם SS התכנית הכי טובה למתחילים אין ספק, הכי הכי הכי הרבה שנאמר בפורטל במאמרים זה שמפתחי גוף צריכים פעם בחודש או חודשיים לא זוכר תזמן במדוייק לעשות תקופה של כוח זה הכל!!!! מפה ולהגיד לאנשים להמשיך אחרי SS למדקוו בשביל חיטוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז טקסס למסה וכל השטויות האלה יש הבדל של שמיים וארץ!!!!
וכן פיצולים הרבה יותר טוב מאימוני כוח למתאמן שסיים SS אין על זה וויכוח בכלל , וזה שאני קופץ לכל דיון ודיון זה ביגלל שנימאס לי שאנשים נופלים בפח זה הכל.
קיצר מה שעשיתם פה זה כמו בתנך לקחתם מילה פה מילה שם הרכבתם ועכשיו אימוני כוח זה לפיתוח גוף קיצר !!! תהנו :D

לא כתוב בשום אבל שום מאמר בפורטל שמפתחי גוף צריכים להמשיך לעבוד באימוני כוח מעבר ל SS זה אחד, דבר שני אין לי שום בעיה עם SS התכנית הכי טובה למתחילים אין ספק, הכי הכי הכי הרבה שנאמר בפורטל במאמרים זה שמפתחי גוף צריכים פעם בחודש או חודשיים לא זוכר תזמן במדוייק לעשות תקופה של כוח זה הכל!!!! מפה ולהגיד לאנשים להמשיך אחרי SS למדקוו בשביל חיטוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז טקסס למסה וכל השטויות האלה יש הבדל של שמיים וארץ!!!!
וכן פיצולים הרבה יותר טוב מאימוני כוח למתאמן שסיים SS אין על זה וויכוח בכלל , וזה שאני קופץ לכל דיון ודיון זה ביגלל שנימאס לי שאנשים נופלים בפח זה הכל.
קיצר מה שעשיתם פה זה כמו בתנך לקחתם מילה פה מילה שם הרכבתם ועכשיו אימוני כוח זה לפיתוח גוף קיצר !!! תהנו :D

פיצולים עצימים וטובים ולא 20 סטים לשריר גדול ו-12 לקטן + יום לידיים.

לדוגמא עבודה על גב ב-AB
דדליפט סט של 5
חתירה עם דאמבל 3 סטים של 8
מתח/פולי 3 סטים של 12
וזהו

ולא
חתירה עם מוט 4 סטים
חתירה עם דאמבל 6 סטים
חתירה במכונה 2 סטים
פולי עליון רחב 7 סטים
פולי עליון אחיזה הפוכה 3 סטים
פולי עליון אחיזה עם כפות הידיים פונות אחת לשנייה 2 סטים
מתח 4 סטים
הרמת גב בכיסא רומי 2 סטים

כן הוא טבעי,גם קוקלייב,צ'יגישב ועוד טבעיים.
צודק אחי.

נערך לאחרונה:
יש מצב אתה מביא תכנית AB טובה בלי סקוואט ודדליפט?

אין לי מה להגיד יותר ניצחתם כמו תמיד
תהנו מהגוף היפהיפה שלכם
כל גוף יפה אחר זה חומרים

נערך לאחרונה:
אתם גם לא לוקחים את פאקטור הזמן.
כמה זמן אתם מתאמנים? שנה? שנתיים?
לאזאר מתאמן לפחות 8-9 שנים. כשתתאמנו 8-9 שנים באופן רציני ותתאמנו כמו שצריך (תתאמנו להיפרטרופיה ולא לכוח) אתם לא תיהיו רחוקים מהגוף שיש לו.

אתם גם לא לוקחים את פאקטור הזמן.
כמה זמן אתם מתאמנים? שנה? שנתיים?
לאזאר מתאמן לפחות 8-9 שנים. כשתתאמנו 8-9 שנים באופן רציני ותתאמנו כמו שצריך (תתאמנו להיפרטרופיה ולא לכוח) אתם לא תיהיו רחוקים מהגוף שיש לו.
ניפגש עוד 9 שנים אחי
ואז ניראה

ניפגש עוד 9 שנים אחי
ואז ניראה

הבחור מתאמן 14 שנים, ניצח באיזושהי תחרות בודיבילדינג טבעית. גם הוא לוקח חומרים? הוא הצליח לרמות את הפוליגרף? כמו שאר המתחרים הטבעיים?
אם לאזאר טבעי או לא- אני לא יודע.
מה שאני כן יודע- אפשר להגיע לתוצאות כאלה באופן טבעי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ברור למה כולם פה מתעקשים עם הטענות המדעיות שלהם.
בפועל מתאמני כוח נראים מעפן בפלג הגוף העליון , בוודאי ובוודאי יחסית לכוח הנתון שלהם .
ואני מדבר גם על אנשים שמתאמנים שנים.
(ההשוואה היא בין ליפטרים טבעיים לבין בילדרים טבעיים . )
אני התאמנתי גם פיצולים וגם כוח וחוץ מברגליים שגם ככה לא השקעתי בהן בתור בילדר , לא השתנה אצלי הרבה .
באימוני כוח התקדמתי המון מה שהיה אמור לגרום גדילה רצינית , וכמעט כלום לא זז , ובעיקר הידיים שלא גדלו בכלל אפילו שהתקדמתי עשרות קילוגרמים.
ואתם מוזמנים להעלות תמונות של חברי הפורום המרשימים פה , אולי אני טועה.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית