הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לסיבולת שריר

• פותח/ת השרשור Fromiz
  • פורסם בתאריך

Fromiz

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
4
62
0
שלום,
לאחרונה התחלתי לעבוד בתכנית AB שעובדת על סיבולת שריר.
ויש לי כמה שאלות בנוגע לזה
1. האם תכנית לסיבולת שריר מתאימה לחיטוב?
2. האם תכנית סיבולת שריר בחיטוב באה אחת לשבוע או שאפשר להתאמן רק על סיבולת? (יעני 3 אימוני חיטוב + 1 סיבולת בשבוע)

ונושא אחר עכשיו:
אני לפני גיבושים וגיוס לצבא ואני רוצה להתחיל לרדת במשקל ובשומן, יש לי הצטברות גדולה של שומן באזור האגן ומטה (ירך) רציתי להוריד את האזור הזה כי תאמת מאז שאני מכיר את עצמי השומן שם מפריע לי.
3. האם אני צריך לעשות חיטוב כדי להוריד את האזור הזה או שעדיפה דיאטה רגילה? בשאר הגוף אני דיי מרוצה מאחוז השומן.. הוא לא נמוך אבל הוא בדיוק כמו שאני רוצה.

תודה לעוזרים

שלום,
לאחרונה התחלתי לעבוד בתכנית AB שעובדת על סיבולת שריר.
ויש לי כמה שאלות בנוגע לזה
1. האם תכנית לסיבולת שריר מתאימה לחיטוב?
2. האם תכנית סיבולת שריר בחיטוב באה אחת לשבוע או שאפשר להתאמן רק על סיבולת? (יעני 3 אימוני חיטוב + 1 סיבולת בשבוע)

ונושא אחר עכשיו:
אני לפני גיבושים וגיוס לצבא ואני רוצה להתחיל לרדת במשקל ובשומן, יש לי הצטברות גדולה של שומן באזור האגן ומטה (ירך) רציתי להוריד את האזור הזה כי תאמת מאז שאני מכיר את עצמי השומן שם מפריע לי.
3. האם אני צריך לעשות חיטוב כדי להוריד את האזור הזה או שעדיפה דיאטה רגילה? בשאר הגוף אני דיי מרוצה מאחוז השומן.. הוא לא נמוך אבל הוא בדיוק כמו שאני רוצה.

תודה לעוזרים
1. אולי בהתחלה, עם הזמן אתה תתחיל לחוות בעיות בהתאוששות בין האימונים.
2. פעם בשבוע לדעתי יהיה דיי ויותר.

דיאטה רגילה = חיטוב = הורדה באחוז השומן = תפריט במאזן קלורי שלילי - כל המושגים הללו הם אותו הדבר.
כן, דיאטה זה פשוט תפריט תזונה, אבל במובנים של מיינסטרים דיאטה = אכילה למען ירידה במשקל.

וכן, כדי להוריד את השומן אתה צריך לעשות תהליך של ירידה באחוזי השומן. חפש בפורטל את המדריך לחיטוב ותפעל לפיו.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית