הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ | אבקת חלבון או ויטמנים למינהם לכדורגלנים ?

Salim121

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם ,
אני כדורגלן ועברתי ניתוח רצועה צולבת ומיניסקוס בברך שמאל , וכמובן איבדתי הרבה מסה ,
אני בשלב מתקדם של השיקום שלי , ורציתי לשאול האם יש צורך באבקת חלבון ( ואם כן איזה ? שמעתי ש ISO 100 הכי טובה )
או שעדיף שאשתמש בויטמנים ? ואם כן , איזה ?
כמובן שאני עובד הרבה אירובי , סיבולת לב ריאה וכו...
תודה לכל העונים !

שלום לכולם ,
אני כדורגלן ועברתי ניתוח רצועה צולבת ומיניסקוס בברך שמאל , וכמובן איבדתי הרבה מסה ,
אני בשלב מתקדם של השיקום שלי , ורציתי לשאול האם יש צורך באבקת חלבון ( ואם כן איזה ? שמעתי ש ISO 100 הכי טובה )
או שעדיף שאשתמש בויטמנים ? ואם כן , איזה ?
כמובן שאני עובד הרבה אירובי , סיבולת לב ריאה וכו...
תודה לכל העונים !

אבקת ISO שאתה מתכון אלה נחשבת "הכי טובה" כי יש לה 0 גרם שומן,ומעט מאוד פחמימה,וזה לא תמיד הכי מתאים לכולם.
האם יש לך צורך באבקות חלבון? רק אם אתה לא מגיע לכמות החלבון מהתזונה היום יומית שלך.

אבקת ISO שאתה מתכון אלה נחשבת "הכי טובה" כי יש לה 0 גרם שומן,ומעט מאוד פחמימה,וזה לא תמיד הכי מתאים לכולם.
האם יש לך צורך באבקות חלבון? רק אם אתה לא מגיע לכמות החלבון מהתזונה היום יומית שלך.
לאיזה ערכים בדיוק? הוא מבצע פעילות אירובית הוא לא יכול לעלות במסת שריר...

לאיזה ערכים בדיוק? הוא מבצע פעילות אירובית הוא לא יכול לעלות במסת שריר...

מה הקשר ?גם אני מבצע פעילות אירובית 4 פעמים בשבוע אז?שרפתי 400-450 קלוריות ומקסימום מחזירים אותם
זה ממש לא פוגע לי באימוני מסה

ויטמינים אתה צריך לקחת בלי שום קשר - הבן אדם הממוצע לא מקבל את הכמות הנדרשת ביום של ויטמנים.
בקשר לחלבון - זה תלוי מה המטרה היומית שלך ואם אתה מגיע אליה עם אוכל. תמיד אפשר לקנות אבקה אם אתה קצת עצלן כמוני ומעדיף לשתות אבקה לפעמים ולחסוך זמן.

מה הקשר ?גם אני מבצע פעילות אירובית 4 פעמים בשבוע אז?שרפתי 400-450 קלוריות ומקסימום מחזירים אותם
זה ממש לא פוגע לי באימוני מסה
איפה הוא ציין שהוא במסה? ולא הגיוני שאתה מתאמן כמו שצריך ומצליח לבצע 4 פעמים בשבוע פעילות אירובית

נערך לאחרונה:
איפה הוא ציין שהוא במסה? ולא הגיוני שאתה מתאמן כמו שצריך ומצליח לבצע 4 פעמים בשבוע פעילות אירובית

הוא רשם "וכמובן איבדתי הרבה מסה" אז אני חשבתי שהוא ציין את זה כי הוא רוצה לחזור למסה הקודמת שלו..
ובקשר ללא הגיוני שאני עושה אירובי אז מה לעשות זה המצב. אני עושה 2 שיעורי ספיינינג כול שבוע ובנוסף עושה אליפטי
ובמקרה אתמול בדקתי את RM4 שלי בבנץ 150 קילו.

הוא רשם "וכמובן איבדתי הרבה מסה" אז אני חשבתי שהוא ציין את זה כי הוא רוצה לחזור למסה הקודמת שלו..
ובקשר ללא הגיוני שאני עושה אירובי אז מה לעשות זה המצב. אני עושה 2 שיעורי ספיינינג כול שבוע ובנוסף עושה אליפטי
ובמקרה אתמול בדקתי את RM4 שלי בבנץ 150 קילו.
אחלה, מקווה שתקבל חוב לראק

Back
למעלה תחתית