הפורום לא עובד כלל עם TAPATALK

• פותח/ת השרשור As-21
  • פורסם בתאריך

As-21

משתמש פעיל
722
1
נק' מוניטין:
1,842
722
1
במה אולימפית וציוד מלא בבית
אני מצליח למצוא את הפורום דרך ה TAPATALK לא מצליח לדפדף בכלל בפורום או בכלל להתחבר.
זה כאילו עושה ריענון ועושה כאילו רושם שמתחבר אבל כלום.
אותו דבר כשאני מנסה להכנס לפורום בלי שם משתמש וסיסמא.

נכון, עשיתי איתו ניסויים בזמנו והחלטתי שזה זבל. אתה מוזמן לגלוש ב Mobile Style של הפורום (בכניסה לפורום מהנייד, אמור להפנות אותך אוטומטית ל Mobile Style). הבעיה ב Tapatalk שאין תמיכה ב RTL ועד שהם לא יעשו אחת כזו, אני לא הולך להתקין את האפליקציה שלהם בפורום.

דרך בלאק ברי איאפשר לגלוש בכלל באתר זה רושם FORBIDDEN YOU DONT HAVE PERMISSION TO ACCESS

• פותח/ת השרשור
נכון, עשיתי איתו ניסויים בזמנו והחלטתי שזה זבל. אתה מוזמן לגלוש ב Mobile Style של הפורום (בכניסה לפורום מהנייד, אמור להפנות אותך אוטומטית ל Mobile Style). הבעיה ב Tapatalk שאין תמיכה ב RTL ועד שהם לא יעשו אחת כזו, אני לא הולך להתקין את האפליקציה שלהם בפורום.

תודה על התשובה. כמו כן לדעתי שווה לשים את הלוגו של הפורום ב Mobile Style אם ישנה אפשרות כזאת במקום הסמל של VBULLETIN.
אני משתמש בעיקר ב TAPA TALK כדי לעקוב אם יש תגובות חדשות לאשכולות שאני פותח בפורמים.

תודה על התשובה. כמו כן לדעתי שווה לשים את הלוגו של הפורום ב Mobile Style אם ישנה אפשרות כזאת במקום הסמל של VBULLETIN.
אני משתמש בעיקר ב TAPA TALK כדי לעקוב אם יש תגובות חדשות לאשכולות שאני פותח בפורמים.
אתה יכול להירשם לאשכול וזה ישלח לך אימייל מיידי ברגע שיש לך תגובה.

לא מוצא :🙁
אתה גולש ברשת סלולארית או WI-FI בבית? נסה בשניהם ותגיד לי מה חסום

אתה יכול להירשם לאשכול וזה ישלח לך אימייל מיידי ברגע שיש לך תגובה.

אתה גולש ברשת סלולארית או WI-FI בבית? נסה בשניהם ותגיד לי מה חסום

אני גולש דרך רשת פלאפון בשניהם זה עושה לי שאין גישה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית