הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין שחרוט עליו ATOM

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור

אוקיי אז אני מבין שהאפדרין הזה בסדר גמור.

עוד שאלה,
איך אתה ממליץ לי לשלב אפדרין + יהומבין שלא יצור התנגשויות?

התכנון שלי הוא לעשות בבוקר אירובי ואחה"צ אולי אימון דילול.
הבעיה העיקרית שלי בחיטוב היא שאני כל היום יכול לא לאכול , אבל שאני חוזר הביתה בשעות הערב אני אוכל, לא אוכל שטויות , אבל פשוט רעב ברמה מטורפת אז חשבתי רק בשביל למנוע את הרעב לקחת 3 פעמים בשבוע את האפדרין 15 מ"ג עם 2 כוסות קפה שחור 30 דקות לפני הארוחה שאני בא הביתה בשביל למנוע את ההתקפי רעב .

זאת אומרת :

4 בבוקר - 12.5 מ"ג יהומבין + 200 קפאין

4 בצהריים - 15 מ"ג אפדרין + 200 קפאין * 3 פעמים בשבוע

דעות..?

יש לי ניסיון עם הATOM, דפק לי אחלה עבודה אבל קח בחשבון שאני הייתי בלי קפאין אפילו מספטמבר עד אפריל.
עכשיו חתכתי קצת מהאפדרין בגלל בעיות שינה רציניות שהתעוררו לי.

סה"כ אני חושב שהמוצר טוב.

• פותח/ת השרשור
יש לי ניסיון עם הATOM, דפק לי אחלה עבודה אבל קח בחשבון שאני הייתי בלי קפאין אפילו מספטמבר עד אפריל.
עכשיו חתכתי קצת מהאפדרין בגלל בעיות שינה רציניות שהתעוררו לי.

סה"כ אני חושב שהמוצר טוב.

אצלי אין בעיה, אני רצוף כל השנה על קפאין וגם שאני נגמל ממנו אני לא מרגיש שום דבר...
הבעיה עם אפדרין במינונים גבוהים 50+ הוא עושה לי ממש חוסר שקט בקטע שלילי בגלל זה אני בונה לקחת 15 מ"ג ככה רק שיתן השפעה של חסימת רעב ואני אעשה איתו 3 ימים ON ו-3 ימים OFF.

אוקיי אז אני מבין שהאפדרין הזה בסדר גמור.

עוד שאלה,
איך אתה ממליץ לי לשלב אפדרין + יהומבין שלא יצור התנגשויות?

התכנון שלי הוא לעשות בבוקר אירובי ואחה"צ אולי אימון דילול.
הבעיה העיקרית שלי בחיטוב היא שאני כל היום יכול לא לאכול , אבל שאני חוזר הביתה בשעות הערב אני אוכל, לא אוכל שטויות , אבל פשוט רעב ברמה מטורפת אז חשבתי רק בשביל למנוע את הרעב לקחת 3 פעמים בשבוע את האפדרין 15 מ"ג עם 2 כוסות קפה שחור 30 דקות לפני הארוחה שאני בא הביתה בשביל למנוע את ההתקפי רעב .

זאת אומרת :

4 בבוקר - 12.5 מ"ג יהומבין + 200 קפאין

4 בצהריים - 15 מ"ג אפדרין + 200 קפאין * 3 פעמים בשבוע

דעות..?

העיקרון הוא להקפיד 4 שעות בין 2 החומרים אפילו 5, אם אתה לא 12% שומן ומטה אין טעם לקחת יהומבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית