הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מועדון הכלבים - מרכז כלבני | גדר חכמה לכלב, קולרי אילוף לכלב, קולר נגד נביחות, פנסיון

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך

kaka

משתמש פעיל
509
1
נק' מוניטין:
424
509
1
שלום לכולם, אני עובד על שיקום העסק הקטן המשפחתי שעבר לידיי,
אני מבקש את עזרתכם במשוב ולייק בפייסבוק

מועדון הכלבים - www.dog-club.biz

מועדון הכלבים הינו מרכז כלבני הפועל כבר כ-25 שנה.
%D7%A9%D7%99%D7%A8-300x225.png

מתוך נסיון ועבודה של שנים בתחום האילוף וחינוך כלבים, אנו רואים ומרגישים את הצורך במציאת פתרונות מהירים וידידותיים לבעיות התנהגות שונות של כלבים וחתולים.

בין מוצרינו:
גדר חכמה לכלב / גדר חשמלית לכלב / גדר וירטואלית לכלב
מה זה גדר חכמה לכלב? - מאמר

קולר אילוף חשמלי לכלב

קולר נגד נביחות

קולר נגד נביחות - מאמר סקירה

פנסיון כלבים, מספרה ועוד.

אשמח לעזרה שלכם על ידי לייק בפייסבוק!
https://www.facebook.com/DogClubIsrael

תודה רבה לכל האדיבים והתומכים ביניכם 😃

סתם בדקתי באתר של החנות
קולר חשמלי לכלב זה לא התעללות ?
למה אתם מורים כאלה דברים

סתם בדקתי באתר של החנות
קולר חשמלי לכלב זה לא התעללות ?
למה אתם מורים כאלה דברים

לפי מה שאני יודע זה ממש חלש
זה כמו הצביטה אצל הלוחש לכלבים אם ראיתה כדאי לקבל מהכלב תשומת לב וללמד אותו או משהו כזה.

תקנו אותי אם אני טועה...

• פותח/ת השרשור
קולר אילוף חשמלי לכלב – צורת עבודה מומלצת

כשאנו ניגשים לעבוד עם כלב בעזרת קולר אילוף מטרתנו ליצור התניה אצל הכלב.
התניה הינה תהליך בו הכלב לומד לקשר בין הפקודה הניתנת לו לבין תוצאה הנגרמת מאי ציות שלו לפקודה שניתנה.
במקרה של אילוף בעזרת קולר, אי ביצוע הפקודה ע"י הכלב תגרור אחריה תוצאה של צליל ותיקון אלקטרוני בלתי נעימים לכלב. התיקון האלקטרוני הינו חשמל סטטי שאינו נעים לכלב אך אינו פוגע בו, הכלב לומד להימנע מקבלת התיקון, כלומר מחוסר הנעימות שבדבר.

לאחר מספר פעמים הכלב ילמד לזהות את הצליל המגיע לפני התיקון האלקטרוני ולבצע את הפקודה ללא צורך בתיקון
ניתן דוגמה קלאסית, המוכרת בעיקר לבעליהם של כלבי לברדור:
"אכילת שטויות מהרצפה" – תחילה יש לכוון את הקולר למצב של צליל ותיקון המגיעים בו זמנית. לאחר שהרכבנו את הקולר על הכלב, נתרחק מעט, ברגע שהכלב ינסה להרים חפץ כלשהו מהרצפה נלחץ על הכפתור שבשלט, זה ייתן לכלב צליל ותיקון. הכלב בתגובה יתרחק מן החפץ\אוכל אותו רצה להרים.
נחזור על פעולה זו מספר פעמים, במקומות שונים ועם חפצים שונים.
לאחר כחמש פעמים (תלוי בכלב), נוכל לעבור לשימוש בצליל בלבד כגורם מרתיע.
כתוצאה מתהליך זה הכלב ילמד לא לאכול מהרצפה כלל.
חשוב במקרה הזה לתת הרבה חיזוקים חיוביים על אכילה מכלי האוכל, על מנת שלא להכיל את ההתניה על האכילה בכללותה.

התיקון החשמלי לא נעים, אבל לא כואב. בדיוק כמו תיקון על ידי משיכה חזקה ברצועה, או לצעוק חזק "לא!!!"

נערך לאחרונה:
בהצלחה. ההמלצה היחידה שלי אליך זה לרכוש דומיין co.il מאחר ו biz משדר חוסר רצינות כבעל עסק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית