הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מועדון הכושר Gold's Gym מגיע לארץ

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077

מה אתה אומרים , יהיה שווה?

מתוך הכתבה:

״יש בישראל הרבה רשתות וחדרי כושר פרטיים. למה צריך עוד רשת?
זה לא עוד חדר כושר. כל פינה במועדון ממותגת בסיפור ומבדלת אותו מחדרי כושר אחרים. יש למותג מספר אלמנטים שמייחדים אותו כמו חנות המותג בכניסה שתמכור את קולקציית הבגדים והאביזרים, משקולת זהב במשקל 150 קילו, קיר ההיסטוריה שמספר את סיפור המותג לאורך השנים, קיר שעשוי מבקבוקים ממוחזרים, רצפת סטודיו שעשויה משעם ועוד. הציוד במועדון יהיה ציוד פרימיום בצבע ברונזה וזהב".

תחליטו בעצמכם האם המעל מהווה בשורה.

• פותח/ת השרשור
מתוך הכתבה:

״יש בישראל הרבה רשתות וחדרי כושר פרטיים. למה צריך עוד רשת?
זה לא עוד חדר כושר. כל פינה במועדון ממותגת בסיפור ומבדלת אותו מחדרי כושר אחרים. יש למותג מספר אלמנטים שמייחדים אותו כמו חנות המותג בכניסה שתמכור את קולקציית הבגדים והאביזרים, משקולת זהב במשקל 150 קילו, קיר ההיסטוריה שמספר את סיפור המותג לאורך השנים, קיר שעשוי מבקבוקים ממוחזרים, רצפת סטודיו שעשויה משעם ועוד. הציוד במועדון יהיה ציוד פרימיום בצבע ברונזה וזהב".

תחליטו בעצמכם האם המעל מהווה בשורה.
עזוב אותך מגימיקים זולים של ציוד בצבע ורוד עם נצנצים... וקיר שעושי מנייר טואלט לא ממוחזר..
השאלה שלי האם זה יהיה עוד מכון "צ'חונה" ?

אני זוכר תקופות שהיו חדרי כושר פרימיום....
למה חדרי הכושר בארץ בשנים האחרונות ירדו לרמה וחוויה של נסיעה בתחבורה הציבורית?!🤣

מה אתה אומרים , יהיה שווה?
לא, הם בונים על השם שלהם יותר מידי.
מה גם שהמכונים שלהם בארה"ב לא מציאה גדולה.

בסין וויאטנם אין רשתות עם גימיקים טיפשיים, יש אחלה ציוד בסיסי ושעות פתיחה מהבוקר מוקדם עד הלילה. גם בשעות השיא לא מפוצץ. הטריידאוף זה שמעשנים במלתחות :\

• פותח/ת השרשור
לא, הם בונים על השם שלהם יותר מידי.
מה גם שהמכונים שלהם בארה"ב לא מציאה גדולה.
בחול המכונים הרבה יותר גדולים , יש לך הרבה יותר כמות של ציוד ובונוס ענק יש לך מכונים שהם פתוחים 24/7 שזה מבחינתי יתרון ענק (אנחנו מזמן לא חיים במשק שעובד באותו TIME ZONE).

אני כל כך שונא שאתה על הבנץ ו4 בחורים מחכים לך שתסיים... וכל שנייה שואלים עוד כמה יש'ך (השגיאה בכוונה)
ושלא נדבר על זה שאתה תופס פולי... 6 אנשים רוצים להכנס איתך ביחד.

לפני כמה שנים זה ממש לא היה ככה!
אני מאשים את הטיקטוק והאינסטגרם.

בחול המכונים הרבה יותר גדולים , יש לך הרבה יותר כמות של ציוד ובונוס ענק יש לך מכונים שהם פתוחים 24/7 שזה מבחינתי יתרון ענק (אנחנו מזמן לא חיים במשק שעובד באותו TIME ZONE).

אני כל כך שונא שאתה על הבנץ ו4 בחורים מחכים לך שתסיים... וכל שנייה שואלים עוד כמה יש'ך (השגיאה בכוונה)
ושלא נדבר על זה שאתה תופס פולי... 6 אנשים רוצים להכנס איתך ביחד.

לפני כמה שנים זה ממש לא היה ככה!
אני מאשים את הטיקטוק והאינסטגרם.
כל כך מסכים.
אני המון על הקו של תל אביב - ניו יורק, אז מחזיק מנוי גם שם.
חדר כושר בג׳רזי, חלום רטוב של כל מתאמן.
ענק, ציוד חדש מתוחזק, כל מכשיר, עזר, או משקולת חופשית שניתן לדמיין, וכל אחד מאלה בכפילויות רבות.
no-nonsense ובלי גימיקים. והכל ב-39 דולר לחודש.
אמריקה.

• פותח/ת השרשור
חדר כושר בג׳רזי, חלום רטוב של כל מתאמן.
ענק, ציוד חדש מתוחזק, כל מכשיר, עזר, או משקולת חופשית שניתן לדמיין, וכל אחד מאלה בכפילויות רבות.
no-nonsense ובלי גימיקים. והכל ב-39 דולר לחודש.
אמריקה.

בארץ אני משלם 200 שח על מנוי.. קצת יותר מ39 דולר
והרמה היא טלי גוטליב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית