הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון כתפיים...יצא לא רע אבל יש לי עוד הרבה עבודה!

כל הכבוד גבר אחלה גופה,אני מאמין שאתה טבעי ראיתי אנשים גדולים ממך וטבעיים,אני מאמין שקרעת את התחת בכדי להגיע לתוצאות האלה,גם עלי הרבה אמרו שאני על חומרים בגלל שהיתחרתי בעבר באיגוד נאק והגעתי עם מסה מכובדת לגילי (אז האיתי בן 17 וחצי)בסהכ זה מחמיא שאנשים חושבים שאתה הגעת לתוצאות האלה עם חומרים וזה נותן מוטבציה להמשיך לקרוע את התחת באימונים ובתזונה,שאפו....

האמת שזו מסה לא כ"כ הגיונית אבל יתכן שהוא פשוט פריק של מסת שריר .
יש אנשים בעלי פוטנציאל כזה , הגם שהם בודדים .

אחי אני מאמין שאתה טבעי. ואפשר להגיע טבעי אפילו רחוק מזה. אני כמוך גם כן טבעי ואף אחד לא מאמין לי 😃

אבל זה לא משנה. שיתקעו עם ה SS והאימונים כוח שלהם. מתישהו יבינו שזה לא מוביל לשום מקום חוץ מקצת פלטות על המוט..

מי שמתאמן כמו "בילדר" במשך שנתים-שלוש יראה תוצאות מדהימות, בתנאי שיקפיד פרפקט על התפריט והשינה והאימונים, ולא יעשה הפסקות של שבוע שבועים או חודש פה ושם וישתה אלכוהול.כי זה ידפוק הכל, בהצלחה אחי בהמשך מאמין לך שטבעי תמשיך להתאמן טבעי ותראה כמה רחוק אפשר להגיע..

אחי אני מאמין שאתה טבעי. ואפשר להגיע טבעי אפילו רחוק מזה. אני כמוך גם כן טבעי ואף אחד לא מאמין לי 😃

אבל זה לא משנה. שיתקעו עם ה SS והאימונים כוח שלהם. מתישהו יבינו שזה לא מוביל לשום מקום חוץ מקצת פלטות על המוט..

מי שמתאמן כמו "בילדר" במשך שנתים-שלוש יראה תוצאות מדהימות, בתנאי שיקפיד פרפקט על התפריט והשינה והאימונים, ולא יעשה הפסקות של שבוע שבועים או חודש פה ושם וישתה אלכוהול.כי זה ידפוק הכל, בהצלחה אחי בהמשך מאמין לך שטבעי תמשיך להתאמן טבעי ותראה כמה רחוק אפשר להגיע..
להגיע רחוק מזה טבעי? אתה חיי בסרט רע, נדירים האנשים שיכולים להגיע בכלל לרמת מסה כזאת בצורה טבעית

פרסם תמונה מר "בילדר"

מתישהו אתה אולי תבין שלא כולם רוצים להיראות כמו בלון מנופח,
אלא רוצים להיות חזקים ולהיראות "נורמלי".

מתישהו אתה אולי תבין שלא כולם רוצים להיראות כמו בלון מנופח,
אלא רוצים להיות חזקים ולהיראות "נורמלי".

סבבה. אז שלא יגידו "הוא מוזרק לא יכול להיות שהוא נראה ככה." ואם בא להם להיות אנטי-שלפחות לא יהרסו לאנשים פה את הפוסט.

לגבי דניאל, לך תשחק בקקה כי אם אני יעלה ואתה תעלה כולנו יראו פה מי מר בילדר אני לא מתכון לעלות שום דבר כי אני לא בתחרות כאן עם אף אחד. סה''כ אמרתי את דעתי.

ובכל מקרה אני עוצר פה את הוויכוח. אני יוצא מזה. ככה שאל תגיבו למה שכתבתי לכם כי אני לא אענה. הייתי כבר בסרט של הוויכוחים האלה אתכם

סעיד כל הכבוד על התוצאות המרשימות.

וכמו שרמי אמר, תקבל את זה שחושבים שאתה לוקח חומרים כמחמאה.
אין סיבה לא להגיע לתוצאות כאלה עם עובדים מספיק קשה ולא כל אחד צריך להזריק כדי להראות טוב.
יש מספיק אנשים שעושים את זה בשביל הנשמה והבריאות ולא כדי להיות אלופי עולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית