ייעוץ סירוקס

• פותח/ת השרשור rednose
  • פורסם בתאריך

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
הדילר שלי רוצה להביא לי חומרים של סירוקס, פעם הייתה בעיה עם החומרים האלה מבחינת כמות חומר פעיל ,
מישהו ניסה אותם לאחרונה ויכול לומר לי איך הם ?

בעבר היה איתם בעיות לא מעט של דילולים וחומרים שהם אנדרדוז רציני אבל אני חושב שזה היה קשור לאנשים ספציפיים שמהלו את החומר.
אני יודע דווקא שהאוראליים שלהם בסדר גמור.
אני לא סגור על איפה הם עומדים היום.

• פותח/ת השרשור
בעבר היה איתם בעיות לא מעט של דילולים וחומרים שהם אנדרדוז רציני אבל אני חושב שזה היה קשור לאנשים ספציפיים שמהלו את החומר.
אני יודע דווקא שהאוראליים שלהם בסדר גמור.
אני לא סגור על איפה הם עומדים היום.
היית מסתכן והולך על החומרים שלהם ?

היית מסתכן והולך על החומרים שלהם ?

אחי, לא נכנס לעניינים כאלה כי יכול להיות מאוד שהם מעולים ואני לא רוצה להשמיץ אף אחד.
אני יכול לספר לך מה שמעתי בעבר עליהם, אתה יכול להריץ פה חיפוש בפורום דובר עליהם רבות עוד בזמן שהייתי "צעיר" פה.
למעשה הסייקל הראשון שלי היה סיירוקס והיה דווקא בסדר כזה. היום אני אישית מתחבר לחומרים אחרים יותר, אבל זה עניין של טעם וריח.

זה תלוי מאיפה וממי אתה רוכש. בעיקרון, היו כמה אנשים בישראל שפחדו מהפופולאריות של סיירוקס וכדי להרוס לו את השם, קנו כמות גבוהה מאוד של החומר והתחילו למהול אותו למכור הלאה. ככה הורסים תחרות כנראה בין מקורות של סטרואידים בישראל.

תכלס לא חסרות היום חברות ug טובות בשוק גם לי בא איזה בחור בחדר כושר
מנסה לדחוף לי סיירוקס עד שהתארגנתי על עצמי עכשיו עם רפואי
אחרי שניסיתי את vermodje
אגב לגבי החברה הזאת חקרתי עליהם והם ממולדובה
והגיע לאוזניי שמועה שכמה מהכימאים של בלקן העכשווית אקסיו לאב וסיינטרופ לשעבר
״מתעסקים״ עם וורמודג׳ יכול להיות שזה רק שמועה אי אפשר לדעת

מה אפשר להשיג חומרים של vermodje ישירות מהחברה? בכל מקרה אם אתה רוצה לקנות לא עדיף שתקנה ישירות מהמעבדה שמייצרת? זה נראה לי גם יצא יותר זול וגם פחות סיכויים שיתעסקו לך בחומר שגם ככה לא 100%

• פותח/ת השרשור
מה אפשר להשיג חומרים של vermodje ישירות מהחברה? בכל מקרה אם אתה רוצה לקנות לא עדיף שתקנה ישירות מהמעבדה שמייצרת? זה נראה לי גם יצא יותר זול וגם פחות סיכויים שיתעסקו לך בחומר שגם ככה לא 100%
איך תשיג בדיוק את החומרים ישירות מהמעבדה בדיוק ?קצת מסובך הייתי אומר אחי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית