הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דברים רעים שאומרים על מפתחי גוף

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך
הוא חייב לעשות משהו עם המבטא שלו... חוץ מזה אני לא מאמין לו שהוא טבעי.

• פותח/ת השרשור
הוא חייב לעשות משהו עם המבטא שלו... חוץ מזה אני לא מאמין לו שהוא טבעי.
הטרלה?הוא בדיאטה קשה ומתאמן כל יום אימון ערב ובוקר אם הוא היה לוקח סטרואידים הוא היה גדול פי 2 אולי הוא לוקח מחטבים אבל לא יותר מזה לדעתי

• פותח/ת השרשור

הוא נותן מאה אחוז מעצמו
לא מבין גדול בזה אבל חושב שהוא טבעי
הבחור מודל לחיקוי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

הוא נותן מאה אחוז מעצמו
לא מבין גדול בזה אבל חושב שהוא טבעי
הבחור מודל לחיקוי

אז למה אתה לא נראה כך?
את חיי בסרט, בטח שהוא לא יגיד שהוא משתמש בחומרים כי אז הוא יאבד את כל הצופים והמעריצים שלו.. ואתה אחד מהם שרואה סרטונים ומאמין שהוא טבעי..
ומה אתה חושב שאתה מתחיל להזריק ונהיה רוני קולמן? לא חסר אנשים שמזריקים ואתה לא רואה עליהם שום מאסה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
וגם מתאמן המון המון שנים..
זה מדהים בפני עצמו. הבן אדם מתאמן 8 שנים ומאוהב בזה ומתמיד ומשקיע 24/7 ותמיד במסה נקייה ולא נופל לצ'יטים. כל אחד אחר היה פורש אחרי שנתיים - שלוש
אז למה אתה לא נראה כך?
את חיי בסרט, בטח שהוא לא יגיד שהוא משתמש בחומרים כי אז הוא יאבד את כל הצופים והמעריצים שלו.. ואתה אחד מהם שרואה סרטונים ומאמין שהוא טבעי..
ומה אתה חושב שאתה מתחיל להזריק ונהיה רוני קולמן? לא חסר אנשים שמזריקים ואתה לא רואה עליהם שום מאסה
א אתה לא יודע איך אני נראה
ב אני לא אכלתי טוב ועשיתי הרבה צ'יטים והשלמתי קלוריות מפיצות
ג עשיתי בעבר אימוני כוח במקום פיצולים עם סופר סט ודרופ סט
ד לא הייתי רציני ועשיתי הפסקות
ה אם הייתי מתאמן ומשקיע כמוהו 8 שנים ואפילו 5 או 3 שנים הייתה עליי היום מסה יפה וחיטוב לא רע
ו אני עכשיו באימוני סיבולת יותר נהנה מזה. משאיר את הפיתוח גוף לתקופה אחרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית