הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ציר ה- hpta

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אני פונה לאחראים פה ולמבינים באמת.
רציתי לקבל הסבר למרות שקראתי כבר עשרות פעמים פה ובכלל על השבתת ציר hpta .
הבנתי זאת אבל אייך זה בא לידי ביטוי בשטח?
כמו-כן אתם אומרים לקחת כדורים שלא זוכר את שמם ולמרות שפה בסייקלים ואני יודע שזה לא שייך לסייקל אבל זה כבר לא הרבה כדורים בכלל שגם הורסים כבד כי הרי לוקחים:טמוקסי,כלומיד, וגם את הכדורים למניעת hpta
תודה מראש לעונים

הייתי שמח לעזור לך אם רק הייתי מבין מה השאלה בדיוק.
אין ספק שפיתוח גוף זה לא ספורט הכי בריא שיש, אבל שימוש בתרופות זה פשוט עניין של תועלת.
האם התועלת עולה על הנזק?
אגב, זה נכון בשימוש של כל תרופה.

ולכן, לעיתים יש צורך בשימוש בתרופות מסויימות בכדי למנוע נזקים, כאשר מנסים לצמצם עד כמה שאפשר פגיעה.

השבתת הציר מן הסתם גורמת לחוסר ייצור של טסט' באופן טבעי שגורר בתורו גם ירידה במסת האשכים ולתופעות כגון ספרמטוג'נסיס.
אם אין איתותים מהבלוטות ליצירת הורמונים הנחוצים לתקשור עם איברים מסויימים בכדי לגרום לתפקודם אז יש פה בעיה.

• פותח/ת השרשור
אביעד,תודה על התובה.עכשיו אם כך האם למשל טריבולוס ועוד למיניהם האם הם לא עושים את אותה העבודה להחזרת הטסטוסטרון הטבעי?כמו-כן לגבי עניין הלבידו בסייקל טסט עם טרן האם הוא יורד?אם כן מה ניתן לקחת בזמן הסייקל על מנת לשמור על לבידו תקין?

אביעד,תודה על התובה.עכשיו אם כך האם למשל טריבולוס ועוד למיניהם האם הם לא עושים את אותה העבודה להחזרת הטסטוסטרון הטבעי?כמו-כן לגבי עניין הלבידו בסייקל טסט עם טרן האם הוא יורד?אם כן מה ניתן לקחת בזמן הסייקל על מנת לשמור על לבידו תקין?

טריבולוס זה חרטא באופן אישי לדעתי וגם אם לא, הוא יעיל רק וכאשר הציר פועל כראוי והוא יכול לאלץ אותו לשחרר יותר איתותים שבתורם יביאו לייצור יותר טסט' חופשי.
הוא בטח ובטח לא מסוגל לגרום להפעלת אותו ציר.
תחשוב על זה ככה:
הציר זה שרשרת אנשים במפעל. כאשר יש לך את מנהל העבודה>העובד> פס הייצור>בקרת איכות.
כאשר מנהל העבודה מקבל דרישה לייצור של 1000 שקיות במבה הוא מעביר את זה לעובד שבתורו מזין את פס הייצור ב1000 שקיות ובסוף תהליך הייצור מגיע אותו בקר איכות ומוודא שהכמות והאיכות הינם לפי הדרישה ומודיע חזרה למנהל העבודה שהכל בסדר ואפשר להמשיך.
עכשיו הוצאנו את מנהל העבודה לחופש כי ייצרנו בטעות/בכוונה 10,000 שקיות יותר מדיי וכרגע אין בו צורך עד להודעה חדשה> העובד מושבת כי הוא לא יודע מה להטעין> המכונות מושבתות כי לא מטעינים אותם> למבקר איכות אין מה לבדוק.
עכשיו אותו מנהל עבודה צריך שנקרא לו כדי שיחזור ליצור את התהליך וזה מה שאנחנו מנסים לעשות בציר.

לגבי הליבידו בטרן. טרן הוא משבית חזק אבל יתר על כן הוא נוטה לגרום לרמות פרולקטין לעלות פלאים.
ההשפעה של עלייה ברמות פרולקטין באה לידי ביטוי הרבה פעמים באיבוד הליבידו והיכולת להעמיד ולכן הרבה אנשים ישתמשו בדוסטינקס ודומיו במהלך סייקל עם טרן.
זה מאוד נפוץ בחו"ל.

בשביל זה נכנס לנו כאן הטריפטורלין למשביתים חזקים
אחלה תאוריה של ההשבתה קבל ח.ח

חח כן יש לי דימויים יצירתיים לפעמים.
הדקהפפטיל אכן יעיל למקרים כמו טרן אבל לא לשימוש במקרים של חומרים "פשוטים יותר"

אכן.
יש עוד סיבות למתי ניתן להשתמש בטריפטורלין. אבל שוב, זה בעיקר למצבים קשים יותר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית