L Liron1210 משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 8/4/13 #1 שאלה,,, אני עודה סייקל וינסטרול וקלן. לצערי יש לי דלקת ומים בברך. אורטופד רשם לי ארקוקסיה. האם מותר לשלב? מה אני אמטר לעשות במצב כזה? אודה לעזרה...
שאלה,,, אני עודה סייקל וינסטרול וקלן. לצערי יש לי דלקת ומים בברך. אורטופד רשם לי ארקוקסיה. האם מותר לשלב? מה אני אמטר לעשות במצב כזה? אודה לעזרה...
S SPF משתמש כבוד 4,145 744 נק' מוניטין: 6,120 0 4,145 744 8/4/13 #2 אני הייתי ממליץ לך לחדול משימוש בשניהם יחדיו. זה לא שיש בעיה לשלב ברמת העקרון כי הם לא מבטלי פעולות אחד של השני. אבל תרופות מסוג COX2 גוררות איתם לא מעט סיכונים ותופעות לוואי ואני מציע שתפנה את הכבד והכליות שלך מלחצים מיותרים. Upvote 0 Downvote
אני הייתי ממליץ לך לחדול משימוש בשניהם יחדיו. זה לא שיש בעיה לשלב ברמת העקרון כי הם לא מבטלי פעולות אחד של השני. אבל תרופות מסוג COX2 גוררות איתם לא מעט סיכונים ותופעות לוואי ואני מציע שתפנה את הכבד והכליות שלך מלחצים מיותרים.
L Liron1210 משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 8/4/13 פותח/ת השרשור #3 תודה רבה על התגובה המהירה. (; Upvote 0 Downvote