ייעוץ סייקל קלן ווינסטרול

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
שלום לכולם ברצוני להתחיל קלן ווינסטרול קניתי אותם ומחר אתחיל להשתמש אז רציתי רק לדעת מה המינון של הוינסטרול
מהקלן 40 מק"ג לכדור אני לוקח לשבועיים שלוש פירמידה הפסקה של שלושה שבועות ואז שוב עוד סייקל של קלן
עכשיו השאלה שלי היא האם לשלב את הוינסטרול בסייקל הראשון או בשני או בשתיהם יחד ?
המינון של הווינסטרול הוא 4 כדורים ביום ..

בכללי זה לא משנה מתי אתה מתחיל את הוויני..
אבל לדעתי עדיף בסייקל השני של הקלן כי בסייקל השני אתה תהיה עייף יותר כי הקלן גומר אותך מבחינת כוחות ושם הוויני יכול לעזור לך באמת לשמור על שפיות.

שלום לכולם ברצוני להתחיל קלן ווינסטרול קניתי אותם ומחר אתחיל להשתמש אז רציתי רק לדעת מה המינון של הוינסטרול
מהקלן 40 מק"ג לכדור אני לוקח לשבועיים שלוש פירמידה הפסקה של שלושה שבועות ואז שוב עוד סייקל של קלן

מה לגבי חומר בסיס? וPCT כמובן..

בחיי שאני לא מבין אנשים.
למה אתה לא לוקח קטוטיפן עם הקלן ומריץ אחד שלם במקום כל השבועיים שבועיים? גם יותר אפקטיבי וגם יותר נוח.
לגבי ויני, איך אתה מתכוון לשלב אותו בלי חומר בסיס? למה שתעשה דבר כזה? גם מבחינת תוצאות עדיף לשלב איתו טסט'.
הרי גם ככה תצטרך איתו PCT, אז מה הקטע?
מינון סביר יהיה 50.

• פותח/ת השרשור
אני שמעתי שקלן וויני זה בן זונה לחיטוב וראיתי תוצאות בעיניים שלי בלי הטסט .. טסט אפשר לקחת אחר כך בנפרד
ואת הקטוטיפן אני לא מצליח להשיג אז בוא נעזוב את זה כרגע תהיה אח ותגיד לי מתי לקחת את הוינסטרול בסיקל הראשון של הקלן או בסייקל השני או בשתיהם יחד ? אני לוקח 4 כדורים ביום אז אני מפחד לקחת אץ זה בשתי הסייקלים עם ההפסקות זה יוצא 10 שבועות אתה מבין , מה אתה אומר ? אמרו לי לקחת 4 כדור ביום שזה סביבות ה100 מג

אתה אומר שאתה מפחד לקחת בשני סייקלים ואת האמת אתה לא נשמע כזה פחדן בנוגע לסייקל לא מאוזן בלי טסטוסטרון ובלי הגנות
בגדול וויני רצוי לקחת עד 5 שבועות במינון של 50 מ"ג ליום. חבל על הכבד שלך אני באוראלים תמיד משלב הגנה לכבד LIV 52 ובסוף גדילן
אז לדעתי תקרא קצת במדריכים לסייקל ראשון.
ושתדע מנסיון - התוצאות בחיטוב באות בעיקר מתזונה נכונה חומרים למטרה זו הם רק לתת פוש
אני הייתי לוקח פרופ וויני וקלן עם PCT וכוריגון במהלך הסייקל במקומך.

אני שמעתי שקלן וויני זה בן זונה לחיטוב וראיתי תוצאות בעיניים שלי בלי הטסט .. טסט אפשר לקחת אחר כך בנפרד
ואת הקטוטיפן אני לא מצליח להשיג אז בוא נעזוב את זה כרגע תהיה אח ותגיד לי מתי לקחת את הוינסטרול בסיקל הראשון של הקלן או בסייקל השני או בשתיהם יחד ? אני לוקח 4 כדורים ביום אז אני מפחד לקחת אץ זה בשתי הסייקלים עם ההפסקות זה יוצא 10 שבועות אתה מבין , מה אתה אומר ? אמרו לי לקחת 4 כדור ביום שזה סביבות ה100 מג

יואל נשמה, ברור שקלן וויני זה בן זונה לחיטוב - אבל לא בלי חומר בסיס!!! ויני יגרום לבולבול שלך לנשור, ובכלל הריבאונד אפקט שלו אחרי זה הוא חרא.
ואם אתה חושב שקלן וויני זה בן זונה, תנסה לשלב איתו פרופ' ותראה מה זה.
אם ככה אז תעשה בסייקל השני, אבל תתחיל ויני לפחות מ50 עם ליב-52 , חבל סתם לקפוץ למינונים גבוהים.

יואל נשמה, ברור שקלן וויני זה בן זונה לחיטוב - אבל לא בלי חומר בסיס!!! ויני יגרום לבולבול שלך לנשור, ובכלל הריבאונד אפקט שלו אחרי זה הוא חרא.
ואם אתה חושב שקלן וויני זה בן זונה, תנסה לשלב איתו פרופ' ותראה מה זה.
אם ככה אז תעשה בסייקל השני, אבל תתחיל ויני לפחות מ50 עם ליב-52 , חבל סתם לקפוץ למינונים גבוהים.
אביעד לא עדיף בגיל שלו לחכות קצת ובינתיים להסתפק בקלן/אפדרין בלבד? (במיוחד באחוז שומן גבוה כמו שלו)

• פותח/ת השרשור
ברור בן 20 לא נגעתי לפני 18 בכלום ..
לעניין תודה רבה לאביעד שעזר לי בפרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית