הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בebay (מוצרי חשמל בלבד)

Zeuthand Events

משתמש פעיל
836
1
נק' מוניטין:
548
836
1
אני עשיתי הזמנה בebay והזמנתי שם מוצר אחד שיצא מי המלאי (לא שמתי לב). עכשיו ניסיתי ליצור קשר עם המוכר הוא לא עונה לי כבר שבוע.
ניסיתי לפנות לebay להסביר להם תבעיה, הם שלחו לי מכתב עם הרבה מילים נומסות ואם לסכם את המכתב במשפט אחד אז: פעם הבא תזמין מי מוכרים יותר ותיקים.
אז שתי שאלות:
1) מה אני עוד יכול לעשות אם המוכר לא עונה ושלמתי בכרטיס ויזה נטען? הלך הכסף?
2) במשלוח הזמתי עוד שני מוצרים שאיתם הכל בסדר (מי מוכרים אחרים). עכשיו אני לא יודע איך זה הולך בebay, אם אני מזמין משלוח מי מוכרים שונים מי מדינות שונות, אני מקבל את המוצרים שנפרד או שבא במשלוח אחד? ואם מוצר אחד במשלוח חסר (כמו שקרה לי) אז כל המשלוח מתעקב, או שאני יקבל את שני המוצרים האחרים?

תודה לכולם 🆘

לגבי השאלה השניה
אתה מקבל בנפרד כל מוצר כי זה מוכר עצמאי ששולח את זה

• פותח/ת השרשור
כן גם אל תזמין מוצרים מאחת ותזמין רק ממוכר עם 90%+ חיובי (יש להם כמו מוניטין אצלנו)

הבנתי תודה.
והזמנתי מי מישהו שהיה לו מוניטין 100%, אבל בעיה שרק 23 ישאירו לו מוניטין למראות המוכרים הותיקים יותר שיש להם מעל 1000 מכירות. אבל זה לא משנה כי אני בעצמי הזמנתי משהו שהזל מי המלאי...

מוכר טוב באיביי זה אחד שיש לו למעלה מ98% ויש לו לפחות כמה מאות פידבקים חיוביים. כדאי שיהיה TOP RATED SELLER (סרט ליד היוזר של המוכר) באיביי קום.

ביתר האיביי מוכרים שהם POWERSELLER.

אם שלמת על המוצר בפיילאל תוכל לדרוש את הכסף חזרה וניתן גם לבצע את זה באיביי.

• פותח/ת השרשור
מוכר טוב באיביי זה אחד שיש לו למעלה מ98% ויש לו לפחות כמה מאות פידבקים חיוביים. כדאי שיהיה TOP RATED SELLER (סרט ליד היוזר של המוכר) באיביי קום.

ביתר האיביי מוכרים שהם POWERSELLER.

אם שלמת על המוצר בפיילאל תוכל לדרוש את הכסף חזרה וניתן גם לבצע את זה באיביי.
ניסיתי למצוא את הID של העסקה. לא מצאתי. אז אין לי מושג איך לבקש את הכסף חזרה מי paypal.
איך אני מבקש כסף חזרה מי ebay?

אם זה באיביי אתה פונה יש אפשרות בpurchase history - ל resolve a problem

או בפייפאל לresolution center (ID מספר הזיהוי של העסקא ID נמצא גם במייל שקבלת בתחילתו.

אתה צריך לפתוח case ב ebay עם זה שלא קיבלת את המוצר שהזמנת. זה יקח איזה 10-14 ימים לפתור את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך לפתוח case ב ebay עם זה שלא קיבלת את המוצר שהזמנת. זה יקח איזה 10-14 ימים לפתור את הבעיה.

פתחתי. הם פשוט שלחו לי את השם שלו ואת הטלפון שלו, לא שזה עוזר לי. מה עוד הם יכולים לעשות?
אני יכול לבקש מיהם להחזיר את הכסף?

פתחתי. הם פשוט שלחו לי את השם שלו ואת הטלפון שלו, לא שזה עוזר לי. מה עוד הם יכולים לעשות?
אני יכול לבקש מיהם להחזיר את הכסף?
כן, בזמנו קיבלתי החזר על מוצר שלא קיבלתי. המוכר נעלם והדף של המוצר נמחק. החזר מלא.
פעם הבאה אל תזמין ממוכרים מתחילים כדי לא להיכנס למצב הזה.

• פותח/ת השרשור
כן, בזמנו קיבלתי החזר על מוצר שלא קיבלתי. המוכר נעלם והדף של המוצר נמחק. החזר מלא.
פעם הבאה אל תזמין ממוכרים מתחילים כדי לא להיכנס למצב הזה.

אתה יכול להגיד לי מה לרשום להם כדי גם לקבל החזר?

אתה יכול להגיד לי מה לרשום להם כדי גם לקבל החזר?
לא היה צריך לרשום משהו מיוחד, פשוט פתחתי case. באיביי כבר ידעו שהמוכר גרם לבעיות, ולא רק אצלי. אז החזירו לי את כל הכסף לפייפל.
תגיד להם שלא קיבלת את המוצר ואתה רוצה החזר מלא. שהם יתעסקו איתו אם יש להם את הטלפון.

נערך לאחרונה:
פעם מכרתי באיביי והכסף לא באמת אצלך
הוא נמצא אצל איביי במשך 30 יום ויש לך "כסף" בפייפאל שאי אפשר להשתמש ואיביי יכול לקחת בכל עת
ככה שאיביי יחזירו לך בלי בעיה רק איזה 4$ עמלות על הכל כולל הכל או משהו בסגנון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית