הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש חוזר באותו הויאל לכמה מחזורים של HCG+מים בקטריוסטטיים

dj spike

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
15
68
0
היי חברה, שאלה קטנה -
נגיד וערבבתי אמפולה אחת של פרגניל/אוביטרל עם מים בקטריוסטטים ושמרתי אותה בויאל סטרילי למשך שבוע של שימוש בו סיימתי את כל הכמות,
האם בשבוע שלאחר מכן אוכל להשתמש שוב באותו הויאל למחזור נוסף? (ונגיד רק כל חודש להחליף ויאל?)

ווריאציה טיפה שונה - אם השימוש בוויאל היה רק לצורך הערבוב עם המים הבקטריוסטטיים ומיד לאחר הערבוב החומר נשאב לשמירה במזרקים אחרים,
האם הויאל הזה יכול לשמש לערבוב נוסף בעוד כשבוע?

תודה מראש על העזרה.

השאלה היא עד כמה זה לא מומלץ? האם זה קריטי, הרי מים בקטריוסטטים מחזיקים בערך 28-30 יום אם אני לא טועה, אני מתכנן לקחת 8 זריקות שכל אחת מהן 2500 יחב"ל, יש לי ויאל אחד ריק ו30 מיל מים בקטריוסטטים, אני מתכנן לחלק 6 זריקות עם 6 מיל(3 חבילות של כוריגון כל אחת 5000 איו סה"כ 15000 אלף איו) , יוצא שכל מיל 2500 יחב"ל, מספיק ל24 יום ואז עוד חבילה אחת ששואב 2 מיל מיים למזרק יחד עם הכוריגון ומפצל לשתי זריקות אחרונות.

השאלה כזו, אי אפשר פשוט לעשות כמו שעשיתי ואז את החבילה האחרונה להכניס שוב לויאל הריק, כזה קריטי העניין?

קריטיות... איך קובעים מה זה קריטי?
האם תמות מזה ? סביר להניח שלא
האם תפתח זיהום? סביר להניח שלא.
האם אתה יכול לפתח זיהום מזה? בהחלט אפשרי.
כמה אחוזים של סיכוי? מה זה משנה ? ואם זה 1% ואתה תיפול ב1% אז אתה עדיין תתחרט על זה בדיעבד.

בקיצור, קריטיות היא מה שאתה מגדיר לעצמך. אני משתמש בויאלים חדשים - זה זול ולא בעיה להשיג, אין מה לחסוך פה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות חברים,
השאלה היא לא מרעיון של לחסוך כמה שקלים אלא למצב שבו משלוח לא מגיע ומחפשים אלטרנטיבה,

ועוד שאלה, כשאין ויאל סטרילי בנמצא - מה לגבי האופציה להשתמש במזרק בתור ויאל זמני?

כלומר להוסיף לאמפולה של ה-HCG את ה-BW, לשאוב חזרה את הHCG המעורבב למזרק,
ואז להסיר ממנו את המחט ולשאוב דרך הפתח שלו עם מזרקי אינסולין את הכמות הרצויה לשמירה במזרקים.

נשמע קצת מוזר אבל ראיתי את זה באיזה פורום מרכזי בחו"ל...
האם זה סטרילי?

תודה על התשובות חברים,
השאלה היא לא מרעיון של לחסוך כמה שקלים אלא למצב שבו משלוח לא מגיע ומחפשים אלטרנטיבה,

ועוד שאלה, כשאין ויאל סטרילי בנמצא - מה לגבי האופציה להשתמש במזרק בתור ויאל זמני?

כלומר להוסיף לאמפולה של ה-HCG את ה-BW, לשאוב חזרה את הHCG המעורבב למזרק,
ואז להסיר ממנו את המחט ולשאוב דרך הפתח שלו עם מזרקי אינסולין את הכמות הרצויה לשמירה במזרקים.

נשמע קצת מוזר אבל ראיתי את זה באיזה פורום מרכזי בחו"ל...
האם זה סטרילי?

אתה תצחק אבל תקופה שלא היה לי ויאלים ככה בדיוק הייתי עושה.
זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
באמת למרות שהחומר חשוף לאוויר זמן לא מבוטל הוא נשאר סטרילי?
ולשמור את המנות בתוך המזרקים במקרר בוודאות לא יהרוס אותן או יפגע בסטריליות? הם לא אטומים כמו ויאל לא?

סורי על השאלות החוזרות זה פשוט נשמע מאוד לא מומלץ...

באמת למרות שהחומר חשוף לאוויר זמן לא מבוטל הוא נשאר סטרילי?
ולשמור את המנות בתוך המזרקים במקרר בוודאות לא יהרוס אותן או יפגע בסטריליות? הם לא אטומים כמו ויאל לא?

סורי על השאלות החוזרות זה פשוט נשמע מאוד לא מומלץ...

לא לא. מה פתאום חשוף לאוויר.
אתה מכין אותו במזרק אחד גדול (של 5CC או גדול יותר) ואז אתה ישר מחלק לך למזרקי אינסולין מאותו מזרק גדול ובאותו רגע, את העודפים אתה יכול לזרוק.
כמובן שאתה שומר את המזרקים במקרר עם המכסה, אין עם זה שום בעיה.

• פותח/ת השרשור
סורי לא הבנתי - איך אני מעביר את המנות מהמזרק הגדול למזרקי האינסולין בצורה סטרילית?

תודה שוב על העזרה.

סורי לא הבנתי - איך אני מעביר את המנות מהמזרק הגדול למזרקי האינסולין בצורה סטרילית?

תודה שוב על העזרה.

זה קצת מורכב, אני אנסה להסביר נקווה שזה ילך.

אחרי שיש לך חומר מעורבב במזרק אחד, אתה שולף את המחט ואז מצמיד את מחט האינסולין לאיפה שיוצא הנוזל
ושואב קצת עם המחט עד שאין לך יותר נוזל ואז לוחץ על המזרק ומביא עוד נוזל לפתח היציאה עד שאתה ממלא את המזרק אינסולין.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אבל ברגע שאני מוציא את המחט מהמזרק בפועל החומר חשוף לאוויר הפתוח לא? זה תקין?

ולא עדיף במקרה הזה כבר לערבב בויאל שסיימתי להשתמש בו רק לערבוב עצמו ולמשוך למזרקים? לפחות זה לא פתוח לאוויר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית