הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה דעתכם על הסייקל+PCT

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
1-8 טסט פרופ 100מ"ג EOD
1-8 דקה קצר 100מ"ג EOD
1-5 ויני 50 מ"ג

פרגניל 500 IU -כל 5 ימים עד שבוע לאחר הסייקל
50 מ"ג פרובירון לאורך כל הסייקל (כן כן אני יודע, לא צריך.. בשביל השקט הנפשי שלי...)
ליב 52 6-8 כדורים לאורך הסייקל

PCT
9-11 איקקלומין- 100 מ"ג + טמוקסי 40 מ"ג
11-13 איקקלומין 50 מ"ג+ טמוקסי 20 מ"ג

תקנו אותי, כמויות, זמנים וכל מה שניראה לכם...

הייתי מעביר את הויני הפוך לכיוון הסוף דווקא ולא מהתחלה.
כשאתה אומר פרווירון בשביל השקט הנפשי שלך, תסביר. מה אתה חושב שזה עושה שאתה לוקח את זה?

עם NPP - דקהפפטיל בסוף הסייקל יכול מאוד לעזור לך להתאושש ולשמור על הגיינס

סה"כ יפה מאוד.

הייתי מעביר את הויני הפוך לכיוון הסוף דווקא ולא מהתחלה.
כשאתה אומר פרווירון בשביל השקט הנפשי שלך, תסביר. מה אתה חושב שזה עושה שאתה לוקח את זה?

עם NPP - דקהפפטיל בסוף הסייקל יכול מאוד לעזור לך להתאושש ולשמור על הגיינס

סה"כ יפה מאוד.

מה זאת אומרת? שיקח אותו אחרי הסייקל??

• פותח/ת השרשור
לא כל-כך הבנתי את השאלה??
ברור שהוא אמור לקחת את הטריפטורלין אחרי הסייקל - אז מתי, במהלך?
אביעד תעשה לי סדר קצת..
1.לפי מה שהבנתי הפרופ יורד לחצי אחרי 4.5 ימים בערך אז אני מתחיל PCT אחרי 6-7 ימים בערך...זה בסדר?

2. אם הרווח שלנו מסייקל תלוי בהתאוששות ציר הHTPA זה לא אומר שחומרים קצרים ישאירו לנו רווח גדול יותר? (יוצאים מהר ממחזור הדם ולכן הגוף יכול להתאושש מהר יותר...) תקן אותי אם אני טועה...

3. איך הולך השימוש בטריפטורלין? (כמויות וזמנים)

4. יש לי נטייה לג'ינו משום מה..ארימדיקס כדור EOD? או שבסייקל מחומרים קצרים יש פחות סיכון?

5. פרובירון- הוא עוזר בשמירה על SHBG תקין(נדמה לי) ועוזר מעט בחסימת האסטרוגן, אבל בלי שום קשר אני מכיר הרבה חברה שמתחרים פה בארץ שאין להם שום אינטרס כספי כלפיי(חח כאילו לא הדילר שלי) שמוכנים להישבע בכל המשפחה שלהם שפרובירון במהלך הסייקל עוזר להם לתוצאות...אז בשביל עוד כמה שקלים , למה לא?
6. אפשר להשיג דקה קצר וטסט פרופ רפואי? (עוד לא בדקתי) ו100 מ"ג דקה וטסט EOD זה מספיק?

אביעד תעשה לי סדר קצת..
1.לפי מה שהבנתי הפרופ יורד לחצי אחרי 4.5 ימים בערך אז אני מתחיל PCT אחרי 6-7 ימים בערך...זה בסדר?

2. אם הרווח שלנו מסייקל תלוי בהתאוששות ציר הHTPA זה לא אומר שחומרים קצרים ישאירו לנו רווח גדול יותר? (יוצאים מהר ממחזור הדם ולכן הגוף יכול להתאושש מהר יותר...) תקן אותי אם אני טועה...

3. איך הולך השימוש בטריפטורלין? (כמויות וזמנים)

4. יש לי נטייה לג'ינו משום מה..ארימדיקס כדור EOD? או שבסייקל מחומרים קצרים יש פחות סיכון?

5. פרובירון- הוא עוזר בשמירה על SHBG תקין(נדמה לי) ועוזר מעט בחסימת האסטרוגן, אבל בלי שום קשר אני מכיר הרבה חברה שמתחרים פה בארץ שאין להם שום אינטרס כספי כלפיי(חח כאילו לא הדילר שלי) שמוכנים להישבע בכל המשפחה שלהם שפרובירון במהלך הסייקל עוזר להם לתוצאות...אז בשביל עוד כמה שקלים , למה לא?
6. אפשר להשיג דקה קצר וטסט פרופ רפואי? (עוד לא בדקתי) ו100 מ"ג דקה וטסט EOD זה מספיק?

1. עזוב. מחצית חיים של פרופ' זה 1.75 אחרי שבוע זה מעולה
2. כן ולא. החלמת הציר לא הכי תלויה במהירות יציאת החומרים פשוט הPCT מתחיל יותר מהר ולכן התהליך נראה יותר מהיר. אבל ההשבתה היא בדיוק אותה השבתה. ככל שהחומר משבית יותר חזק כך זמן ההתאוששות עצמו יהיה ארוך וקשה יותר.
נתן דוגמא: נגיד אחרי סייקל אנטט נתחיל בערך PCT לאחר כ-20 יום כאשר זמן הפער מרגע הזריקה ועד תחילת תהליך ההחלמה לא נספר (לא בקצרים ולא בארוכים) אלא רק תהליך ההחלמה עצמו נחשב. אז נגיד התחלנו אחרי 20 יום אבל ביצענו פרוטוקול PCT זהה של 40-40-20-20 שאורך חודש. אז בעצם גם בקצרים וגם בארוכים ביצענו בדיוק אותו זמן פרוטוקול, זמן היציאה של החומר מהדם כלל לא נחשב כתהליך בהחלמה וזמני הריפוי הם כמעט זהים וההשבתה הינה אותה השבתה.
3. טריפטורלין - זריקה אחת לאחר שכל החומרים התפנו מהדם.
4. בסייקל קצר יש פחות סיכון אבל שיהיה לך זמין על כל מקרה.
5. בהחלט לא נכון מה שציינת פה. אני רק אגיד שלאסטרוגן יש חלק חשוב בסייקל והוא הורמון אנאבולי לא פחות, הבעיה היא הרגישות שלו.
6. לא רפואי, לא. בהחלט מספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית