אחר מאור זרדז באולימפיה??

גאווה ישראלית

הוא לא באולימפיה הוא טוען שאם ילך לו ממש טוב בתחרות הקרובה
Tampa pro Florida הוא ישקול ללכת על האולימפיה.

קודם כל מזל טוב למאור ובהצלחה,הוא חיכה לזה המון זמן...מצד שני אני לא בדיוק מבין מה היה השיקול,זה מונע ממנו להתחרות יותר בתחרויות של חובבנים כמו אליפות אירופה ועולם שהוא עדיין לא זכה בהם ולהצתרף לתור ארוך של פרו החדשים ולא מוכרים...בכנות חבל לי בישבילו,אבל יש מצב שאני לא יודע פרטים שגרמו לו לקבל את ההחלטה

קודם כל מזל טוב למאור ובהצלחה,הוא חיכה לזה המון זמן...מצד שני אני לא בדיוק מבין מה היה השיקול,זה מונע ממנו להתחרות יותר בתחרויות של חובבנים כמו אליפות אירופה ועולם שהוא עדיין לא זכה בהם ולהצתרף לתור ארוך של פרו החדשים ולא מוכרים...בכנות חבל לי בישבילו,אבל יש מצב שאני לא יודע פרטים שגרמו לו לקבל את ההחלטה

זה מקצר לו את הדרך לאולימפיה ..
עדיף להיות זנב לאריות מראש לשועלים .

• פותח/ת השרשור
הוא לא באולימפיה הוא טוען שאם ילך לו ממש טוב בתחרות הקרובה
Tampa pro Florida הוא ישקול ללכת על האולימפיה.
בסדר העיקר יש לו את את זה בידיים ;)
הבן אדם משקיע ונראה מעולה והוא אפילו לא בן 30, מקווה שהוא רק יצמח ויצליח בעזרת השם בתחרויות הגדולות
מסכים

הקטע שהוא תרם הספיק להיות ראש לשועלים.אם זה עניין אסטרטגי,אני לא מבין את השיקול כי הקווליפיקיישן לאולימפיה הוחמרה ליפני שנה,אין את הבית זונות של מה שהיה פעם. בקיצור,אני מבולבל...וכמובן מקנה

- - - Updated - - -

בסדר העיקר יש לו את את זה בידיים ;)
כרגע יש לו בידיים פיסת קרטון בשווי 260 דולר שאין לו מה לעשות איתה יותר מדי

הקטע שהוא תרם הספיק להיות ראש לשועלים.אם זה עניין אסטרטגי,אני לא מבין את השיקול כי הקווליפיקיישן לאולימפיה הוחמרה ליפני שנה,אין את הבית זונות של מה שהיה פעם. בקיצור,אני מבולבל...וכמובן מקנה

- - - Updated - - -

כרגע יש לו בידיים פיסת קרטון בשווי 260 דולר שאין לו מה לעשות איתה יותר מדי

מי מה"שועלים" נמצא ברמה גבוהה יותר ממנו? הוא בטופ 5 לדעתי מינימום אבל הידע שלי פה דל מאוד.

זה שיש למפתח גוף כזה או אחר כרטיס PRO לא אומר שהוא יכול ישר להגיע לאולימפיה. כדי באמת להגיע לאולימפיה צריכים:

1. לנצח במר אולימפיה

2. להיות מר אולימפיה לשעבר

3. להיות ב TOP3 ב-2 תחרויות מר אולימפיה האחרונות

4. להיות ב TOP10 בתחרות מר אולימפיה האחרונה

5. להיות ב TOP5 בארנולד קלאסיק של אותה השנה

6. להיות ב TOP5 בתחרות Night of Champion

7. להיות ב TOP3 בתחרות IFBB PRO באירופה או צפון אמריקה (אם שלושת המקומות הראשונים כבר באולימפייה, אז זה עובר הלאה למקום 4)

8. להיות מוזמן לאולימפיה ע"י יזם התחרות (יכול להיות ספונסר/מארגנים). הזמנה אחת ניתנת פר תחרות, אם כי במקרים חריגים ניתנו 2.

זה שיש למפתח גוף כזה או אחר כרטיס PRO לא אומר שהוא יכול ישר להגיע לאולימפיה. כדי באמת להגיע לאולימפיה צריכים:

1. לנצח במר אולימפיה

2. להיות מר אולימפיה לשעבר

3. להיות ב TOP3 ב-2 תחרויות מר אולימפיה האחרונות

4. להיות ב TOP10 בתחרות מר אולימפיה האחרונה

5. להיות ב TOP5 בארנולד קלאסיק של אותה השנה

6. להיות ב TOP5 בתחרות Night of Champion

7. להיות ב TOP3 בתחרות IFBB PRO באירופה או צפון אמריקה (אם שלושת המקומות הראשונים כבר באולימפייה, אז זה עובר הלאה למקום 4)

8. להיות מוזמן לאולימפיה ע"י יזם התחרות (יכול להיות ספונסר/מארגנים). הזמנה אחת ניתנת פר תחרות, אם כי במקרים חריגים ניתנו 2.

כדאי להיות באולימפיה צריך לנצח קודם?
איך זה הגיוני?

כדאי להיות באולימפיה צריך לנצח קודם?
איך זה הגיוני?

זה מזכיר לי שבטכניון יש קורסים שהם קדם לעצמם - אתה צריך לקחת את הקורס פעם ראשונה ולהיכשל בשביל לעבור את הקורס בפעם הבאה.

זה מזכיר לי שבטכניון יש קורסים שהם קדם לעצמם - אתה צריך לקחת את הקורס פעם ראשונה ולהיכשל בשביל לעבור את הקורס בפעם הבאה.
ואם אתה לא נכשל?

זה לא שצריך לעשות הכל ביחד זה או או או....

עדיין זה תנאי מפגר אם מישהו כברה התחרה באולימפיה פעם אחת אז זה אומר שהוא כבר עונה על אחד מהקריטריונים כי הוא כבר התחרה

ואם אתה לא נכשל?

זה אפשרי לא להיכשל. ההגדרה הזו היא יותר בין הסטודנטים, לא משהו פורמלי.
יש 2-3 קורסים (לפחות בפקולטה שאני למדתי בה) שהממוצע היה פחות מ40.

Back
למעלה תחתית