שוקל לקנות את זה

aloniman

משתמש פעיל
889
18
שלום, קוראים לי אלון ואני בן 15, אני שוקל לקנות את זה ויש לי כמה שאלות:
1. אני יכול לעשות לחודשיים וזהו (בגלל שיש לי פלוגת הכנה בקיץ לפנימייה הצבאית לפיקוד)?
2. המטרה שלי היא כושר קרבי, תוכלו לבנות לי תכנית למרות שזה משהו לא ספציפי כמו מסה וחיטוב?
3. אני פעם הייתי מאוד שמן והרזתי 20 קג ולצערי נשאר עור עודף, איך תדעו אחוז שומן?

שלום, קוראים לי אלון ואני בן 15, אני שוקל לקנות את זה ויש לי כמה שאלות:
1. אני יכול לעשות לחודשיים וזהו (בגלל שיש לי פלוגת הכנה בקיץ לפנימייה הצבאית לפיקוד)?
2. המטרה שלי היא כושר קרבי, תוכלו לבנות לי תכנית למרות שזה משהו לא ספציפי כמו מסה וחיטוב?
3. אני פעם הייתי מאוד שמן והרזתי 20 קג ולצערי נשאר עור עודף, איך תדעו אחוז שומן?
1. אפשר. תצטרך לרכוש את החבילה הראשונית ב-150 ש"ח ולאחר מכן עוד עידכון לחודש ב-100 ש"ח. תצטרך לעשות זאת ב-2 רכישות נפרדות.
2. כן, אין עם זה בעיה אבל אתה צריך להיות עם תוצאה ריאלית. אם אתה רץ עכשיו 2000 מטר ב-12 דקות (לדוגמה) ואתה רוצה לרדת מתחת ל 6-7 דקות בחודשיים, סביר להניח שזו תוצאה לא ריאלית לזמן קצר שכזה.
3. אפשר להבדיל באופן ברור בין עור עודף לשומן/שריר, הבעיה העיקרית היא להבדיל בין נוזלים למסת שריר/נוזלים, אבל הערכה שלנו במילא גסה ואין לה השפעה ממשית על בניית התפריט או תוכנית האימונים ומשקפת סה"כ התקדמות לאורך זמן.

Back
למעלה תחתית