הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לקנות אבקת חלבון וצריך עזרה

reofzed

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני צריך אבקה לא יקרה מדי אבל איכותית
אני לא רגיש ללקטוז או משהו כזה
לפי מה שהבנתי שתי אלו טובים מאוד:

Optimum Gold Standard 100% Whey
Dymatize Elite Whey Protein Isolate

אבל לא הבנתי מה ההבדל בין האופטימום שרשום שהוא whey לבין הdymatize שרשום שהוא איזולט
מה יותר טוב? לא כל כך הבנתי...

תודה רבה 😃

ועוד דבר:

מה ההבדל בין Dymatize Elite Gourmet® Protein לבין Dymatize Elite Whey Protein Isolate?

נערך לאחרונה:
הגורמט הוא תשלובת חלבונים כול האבקות שציינת כאן מצויינות של החברות הטובות בעולם אם ישלך אותן במחירים טובים קנה

• פותח/ת השרשור
תודה אחי, אבל מה ההבדל בין הwhey לאיזולט?
ומה זה אומר תשלובת חלבונים גם? עדיף לקחת את הגורמה או הרגיל?

תודה אחי, אבל מה ההבדל בין הwhey לאיזולט?
ומה זה אומר תשלובת חלבונים גם? עדיף לקחת את הגורמה או הרגיל?
Whey זה מי-גבינה, ISOLATE זה לרגישים ללקטוז.
תשלובת זה לא נחוץ, מספיק רק המי-גבינה.

עדיף תלך על ה-DYMATIZE הרגיל.

סה"כ אין הבדל משמעותי בין הדיימטייז והאופטימום, חוץ מהמחיר. לך על מה שאתה יכול להשיג ביותר זול.
הגורמה מכיל תשלובת חלבונים, בניגוד לעלית שמכיל רק חלבון מי גבינה. לא משהו שאמור להיות קריטי בשבילך.

• פותח/ת השרשור
Whey זה מי-גבינה, ISOLATE זה לרגישים ללקטוז.
תשלובת זה לא נחוץ, מספיק רק המי-גבינה.

עדיף תלך על ה-DYMATIZE הרגיל.

סה"כ אין הבדל משמעותי בין הדיימטייז והאופטימום, חוץ מהמחיר. לך על מה שאתה יכול להשיג ביותר זול.
הגורמה מכיל תשלובת חלבונים, בניגוד לעלית שמכיל רק חלבון מי גבינה. לא משהו שאמור להיות קריטי בשבילך.

לפי מה שהבנתי כל האבקות חלבון של dymatize הם איזולט לא? כי מצד אחד רשום Whey אבל מצד שני רשום גם איזולט. למשל: Dymatize Elite Whey Protein Isolate Smooth Banana

איזולט אומר שזה חלבון מבודד זאת אומרת שרוב האחוזים של האבקה הם חלבונים נגיד ב 100 גרם אבקה ישנם משהו כמו 80% חלבון בדיימטיז ובiso 100 יש משהו כמו 90% חלבון לא קריטי בשבילך אם אתה לא רגיש ללוקטוז קח דיימטייז עלית רגיל אחלה אבקה

• פותח/ת השרשור
קראתי שבאבקת חלבון של דיימטייז יש בעצם 68% חלבון ושהם נכשלים בבדיקות מעבדה... נראה לי אני אקח את האופטימום קרם עוגיות

Back
למעלה תחתית