הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוזניות לאייפון

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
יש לי כרגע את האוזניות הסטנדרטיות של אפל והן דיי סבבה אבל הן עושות בעיות לפעמים
וכבר לא מתפקדות כמו שצריך.

חשבתי לקנות איזה אוזניות כפתור, יש לי ככה 100-200 ש"ח כשעדיף כמה שפחות.

מעדיף שלא In-Ear, הן לא נוחות לי- אבל מוכן לשקול כי יצא לי לנסות כמה פעמים רק עם זיוף של ביטס טור.

וכן עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו רלוונטי אליי

אם אתה יכול להתפשר על IN EAR קח Meelectronic m6p תמורה מעולה למחיר.
אם אתה רוצה כפתור אז לך על אחת האוזניות של Sennheiser

^ אני ממליץ על האוזניות מDX אוזניות באיכות מאד גבוהה.
אם התלהבת דווקא מהביטס המזויפות אתה יכול גם להזמין אותם ב10$ (ראה אשכול)

למרות שזה לא בטווח מחירים שלך
אני רושם את זה במידה ותמצא במבצע וימליצו לך
תתרחק מQ350,האוזניות האלו הן הסיוט שלי! קניתי אותן לפני חצי שנה וכל פעם האוזן השמאלית נדפקת בווליום (כבר פעמיים החלפתי בדרך לפעם שלישית)

• פותח/ת השרשור
למרות שזה לא בטווח מחירים שלך
אני רושם את זה במידה ותמצא במבצע וימליצו לך
תתרחק מQ350,האוזניות האלו הן הסיוט שלי! קניתי אותן לפני חצי שנה וכל פעם האוזן השמאלית נדפקת בווליום (כבר פעמיים החלפתי בדרך לפעם שלישית)
דווקא אני קניתי את הQ350 לפני חצי שנה ואין לי בעיות..
וואלה, עכשיו כשאני מסתכל הן דווקא כן בטווח מחירים שלי, וראיתי כמה ביקורות ביוטיוב ואומרים שהן אחלה.
לא יודע מה לעשות.. הבעיה עם כל הסוג הזה של האוזניות שאין אפילו איפה לנסות אותן ולעשות ניסויים בתקציבים
כאלה זה נראה לי קצת מטופש. כל ה-IN EAR האלה נראות טוב אבל ניסיתי זוג אחד של ביטס מזוייפות וזה היה חרא וכל הזמן
נפלו לי מהאוזן, גם עם גומיות בגדלים אחרים, ואם כבר היה בסדר הייתי צריך לדחוף את זה כל כך עמוק שהיה לי וואקום
עם עור התוף..

אני אישית לא אהבתי IN EAR עד שהיו לי את הQ350 , היה לי של גאלקסי ושל נוקיה ופשוט שנאתי אותם...

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא אהבתי IN EAR עד שהיו לי את הQ350 , היה לי של גאלקסי ושל נוקיה ופשוט שנאתי אותם...
ותגיד בשביל שהאוזניות ישבו טוב צריך לדחוף אותן לאוזן ממש עמוק? או שמספיק סתם להכניס?
כי אני שונא שהאוזניות ממש עמוק ההרגשה של זה מציקה

ותגיד בשביל שהאוזניות ישבו טוב צריך לדחוף אותן לאוזן ממש עמוק? או שמספיק סתם להכניס?
כי אני שונא שהאוזניות ממש עמוק ההרגשה של זה מציקה
להכניס, אי אפשר לדחוף אותם עמוק, דרך אגב אם זה משנה לך הם לא נופלות לי בשום תרגיל

• פותח/ת השרשור
להכניס, אי אפשר לדחוף אותם עמוק, דרך אגב אם זה משנה לך הם לא נופלות לי בשום תרגיל
אחלה זה מה שאני צריך, זה גם יהיה לאימונים.
תודה רבה..

אם יש למישהו עוד הצעות אז בכיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית