הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרתוניסיטים

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך

משתמש מתחיל
131
0
נק' מוניטין:
121
131
0
ספורטאיי מרתון מקצועיים לא עושים בכלל בכלל אימונים בחדר כושר? הם עושים אבל לא אוכלים חלבון בגלל זה אין להם מסת שריר?
האימוני ריצה מספיקים להם והם לא צריכים שום דבר מעבר? לפחות קצת התנגדות של משקולות או משקל גוף?
אדם רגיל שמתאמן רק אירובי ולא נוגע במשקולות זה פוגע בו מהבחינה הבריאותית?

הם כן עושים אימוני בחדר כושר אבל האימונים שלהם הם מאוד יעודיים וספציפיים.
למרתוניסטים יש מסת שריר מאוד קטנה (אגב גם שומן) על מנת לבצע פחות עבודה (עבודה=משקלXמרחק). לכן כל קילו שריר/שומן מיותר יהווה להם עומס נוסף שהם צריכים "לסחוב" עליהם לאורך הריצה, כשכל מטרתם זה להיות כמה שיותר קלילים.

הם מבצעים קילומטרא'ז מאוד גדול בשבוע אך לא רק, הם גם מבצעים אימוני כוח, ואימונים רבים של טכניקה לריצה וכו'.

הם כן עושים אימוני בחדר כושר אבל האימונים שלהם הם מאוד יעודיים וספציפיים.
למרתוניסטים יש מסת שריר מאוד קטנה (אגב גם שומן) על מנת לבצע פחות עבודה (עבודה=משקלXמרחק). לכן כל קילו שריר/שומן מיותר יהווה להם עומס נוסף שהם צריכים "לסחוב" עליהם לאורך הריצה, כשכל מטרתם זה להיות כמה שיותר קלילים.

הם מבצעים קילומטרא'ז מאוד גדול בשבוע אך לא רק, הם גם מבצעים אימוני כוח, ואימונים רבים של טכניקה לריצה וכו'.

לפי מה שאני יודע הם עושים ריצות ארוכות מאוד פעם בשבועיים מקסימום כי לוקח הרבה זמן להתאושש
חוץ מזה אימוני טכניקה ואימוני כוח ייעודיים, תקן אותי אם אני טועה

התדירות היא פעם בשבוע לאימון מאוד עצים, כלומר הוא לא יבצע באותו שבוע רוב הפעמים ריצת 30 ואז 36 נניח כהכנה למרתון אלא שבוע אחרי שבוע.
הכוונה שלי הייתה שהנפח השבועי המצטבר מאוד גדול כל שבוע.

ובקשר לטכניקה והאימונים היעודיים זה בדיוק מה שרשמתי קודם לכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית