אחינו וגיסנו מרגע לדודלי

לא היה מי שיצלם תסקוואט כי מי שמצלם בד"כ, החליט להיות כלב ולהפקיר. לגבי השאר נראה

די לחפור כשגם ככה אין מצב רוח

סילקו אותי מהמכון כי נכשלתי בשלישית בדדליפט וזה עשה רעש. אמן שואה שניה

בסופו של דבר אני עושה מה שמשה אומר לי ולא מה שאני חושב

הבנתי....ואחרי שהפסיקו לך את האימון אתה ממשיך להתאמן שם רגיל או שאתה עובר למקום אחר?

שבוע חמישי לחיטוב

נפח בנצ' :

140X4X5 ללא עצירה , ללא ספוטר

מתח + 10 :

4X5

מתח מ"ג :

6.5.5

אפילו בימי הבילדינג לא נתפס לי ככה החזה באימון,
אני מניח שיש בעיה בחיטוב להתאושש תוך יום מנוחה אחד( עצימות חמישי ונפח במוצש).

אני חושב שפשוט בינתיים לא אנסה לשבור שיאים בבנצ' עצימות, ואשתדל תמיד לעבוד עם משקל לא קשה.
זה בכל מקרה עדיף מאשר לדחוף תבנצ' בראשון עם הסקוואט, שזה כבר לגמרי לא ישים.

בכל אופן זה היה אימון במכון החדש שלי ( כנראה )- ג'אמפ בבנייני האומה.
המכון די פרנדלי לליפטרים. אפשר לעשות דדליפט בכל שטח המשקולות והמכשירים כי הרצפה מגומי, והפלטות עשויות מתכת( אז הן אמורות להיות מדוייקות), כאשר הפלטות של העשרים מצופות גומי במסגרת.

המוטות קצת דפוקים כי אלו שלא נמחק להם הסימון הם עבים מידי וגם כבדים יותר, אז סימנתי בצורה גסה עם מגנזיום על המוט הסטנדרטי בבנצ'.
לראק אצטרך להתרגל אני מניח( כמו של @PowerLifting ), אבל מקווה שזה עניין זניח.

ביחס למכונים מודרניים המכון הזה לא ממש נוח ומאוורר, והמלתחות דוחות. אה, והיה מגניב לראות בילדר תחרותי( המכון הזה ידוע בבילדרים המוזרקים שבו) עם מסת שריר הרבה יותר גדולה משלי, שמרים משקלים שאני בערך פותח בהם בחימום.חחח פשוט ביזיון

רק חשוב לי לציין שאתה צוחק, בשביל אנשים שאין להם חוש הומור או מנסים הכל בשביל להגדיל לעצמם תבוטן. HB :

187.5X4X5

הפיזיוטרפיה היום הייתה קצת אתגר כי הייתי צריך להסתדר עם התנאים החדשים, אבל יחסית סביר.

שקלתי את המוט שאני משתמש בו ואת הפלטות, יש שם תנועה בין 19.7 ל20.2 ואפילו אחת הייתה 20.8 כאשר הרוב או מדוייקות או למעלה מ20, המוט 19.1, אבל בסופו של דבר אין סטייה משמעותית עם משקל מורכב אז אתייחס להכל בצורה עגולה.

חשוב לציין שקיבלתי מחמאות ולחיצות ידיים, אל מול המבטים העקומים של הדושבגים האפסים בהולמס פלייס ימ"ש.

פלאנק :

20-40-60-60

בין עשר לשלושים שניות כל סט.

בייספס :

W בעמידה :

47X3X7

גיליתי שאני חלש בבייספס וזה ממש עצבן, אז החלטתי לקחת את זה ברצינות.

בשלב הזה אני מרגיש את החיטוב על בשרי בצורה משמעותית גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת הקושי באימון וההתאוששות, אבל אני מתכנן להתקדם עוד קצת לפני שאני ממשיך סטטי עם המשקלים.

ממש נעימה וחברותית. ההווי שם הוא פשוט הווי של מכון אורגינל. סתם הערה שהייעוץ האישי שווה כפל כפליים מהתשלום שלו. ממליץ לכל מי שמתלבט

התאוששות :

אימון בוקר על תפוח. לא היה כיף

HB :

100x5-8

הטכניקה לא הייתה משהו אז המשכתי בסט השני לעוד חזרות. התנאים השונים גומים לתרגיל להיות יותר זר פשוט.

פרס :

90x3x3

מתח :

3x8

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית