הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחינו וגיסנו מרגע לדודלי

הראק טוב אבל דורש הרבה התרגלות. החיטוב סבבה. עוד שלושה שבועות ניטרלי לחודש

יפה מאוד. איך הכוח מרגיש עם התפריט הנוכחי?

אגב נראה שיישמת את ההערות לגבי הפרס (להכנס מתחת למוט, בניגוד לסתם לחיצת כתפיים) יפה נראה טוב.

אגב נראה שיישמת את ההערות לגבי הפרס (להכנס מתחת למוט, בניגוד לסתם לחיצת כתפיים) יפה נראה טוב.

תודה
אני עידן ועידנים כבר עושה פרס תקין, ואפילו עשיתי מלא ריסטים, כל פעם בשביל לתקן עוד את הטכניקה וכאלה.
לגבי הכוח רק בשלב הזה התחלתי להרגיש קצת קושי, אבל התקדמתי המון בחיטוב הזה בסה"כ אז זה יותר מהגיוני ( בסקוואט 15, לחיצה 7.5 , הדדליפט נתקע + טכניקה זבל, אז לוקח ריסט ממש עצבני בהמלצתו של משה ). עצימות. חרא של אימון

HB :

התנאים החדשים ממש מבלבלים אותי. הבעיות שנגרמות הן בראש ובראשונה חוסר כיווץ מלכתחילה, ירידה מהירה מידי ועמוקה מידי שגורמת לאבד את הכיווץ עוד יותר, וחוסר בהיפ דרייב.

217.5X3F PR

בנצ' :

155X3

מעדיף לא להיות על הקצה בשביל לא להכשל, וגם אין לי כוח לספוטרים.

דדליפט :

ריסט רציני בשביל לעבוד על הטכניקה, ומסקנה שסט אפ קלאסי לא מתאים לי.
גם פה התנאים הזרים היו לרעתי ואפילו שהמשקל אמור היה להיות קל הוא הרגיש קשה ( יכול להיות שגם בגלל הכשל בסקוואט ).

230X3

סה"כ תסכול. תמותו הולמס פלייס. תמות חיטוב

עובר לסומו?

לא דדליפט קלאסי, סט אפ קלאסי:s59:

אני חייב תנופה מהאגן, לא יכול לשים את המוט בדיוק במרכז הכובד, ואת התחת בנקודה שבה הוא צריך להיות בזמן הניתוק.

אני מאמין שאם לא היית נופל ככה לבור ומסתמך על הבאונס שיתן לך את הקיק להתחיל לדחוף למעלה אז היית מרים גם את השלישית. כי זה נראה שברגע שנפלת לבור וחיכית לבאונס איבדת כיווץ ונתקעת בדיוק אחריו.

אבל זו רק דעתי. הרם והצלח

הניתוח שלך דווקא מאוד מדוייק. גם בחזרות הקודמות עבדתי בצורה שהורסת את הכיווץ, אבל בשלישית זה היה יותר קיצוני

באמת לא עניין של חוסר כוח, אולי חוסר נסיון בטכניקה הזאת על מנת לא לפקשש בירידה כיווץ וכו'.

החלטתי שעובר לניטרלי.

סיכום חיטוב :

משקל גוף 108, התחלתי את החיטוב על 112 ( מלאו חמישה שבועות ).
הגרעון היה גדול ( 2300 קלוריות כשלפני כן הייתי אוכל בין 4-5 אלף קלוריות ביום ), אירובי לא ממש עשיתי.
התוצאה לא משביעת רצון בכלל ואני חושב שזה קצת חסר תכלית לעשות חיטוב די קיצוני, כשבפועל הוא לא נושא פרי מספיק.

כשאחליט לחזור לקאטינג אני חושב שאעשה את זה בצורה יותר ידידותית ועדינה, מה גם שאני מקווה להגיע לרמה שלא תאפשר לי דיאטות קיצוניות בלי לסכן את הכוח.

במשקלים התקדמתי במהלך החיטוב רק בסקוואט ובלחיצה.

בסקוואט 15 ק"ג 200-215
בלחיצה 5 ק"ג 150-155 ( עשיתי 157.5 אבל הטכניקה לא הייתה תקנית אז לא מחשיב ).
הדדליפט נשאר על 250

לוקח ריסט בטקסס ( לא יודע כמה עדיין ) שזה דבר שלא עשיתי בתכנית חוץ מללחיצות.
כנראה ריסט לא גדול כל כך, אבל מתוך מטרה להתקדם בטווח של כמה חודשים בלי תקיעה.

2300 נשמע לי חיטוב למישהו ששוקל 80, לא 110.

ואתה מבין שאפילו זה לא כזה הוריד אותי.
אם כבר אני בגרעון שלא משפיע מספיק אני מעדיף משהו יותר ידידותי, ושאוכל יותר לשמור על משקלים או להתקדם

החלטתי שעובר לניטרלי.

סיכום חיטוב :

משקל גוף 108, התחלתי את החיטוב על 112 ( מלאו חמישה שבועות ).
הגרעון היה גדול ( 2300 קלוריות כשלפני כן הייתי אוכל בין 4-5 אלף קלוריות ביום ), אירובי לא ממש עשיתי.
התוצאה לא משביעת רצון בכלל ואני חושב שזה קצת חסר תכלית לעשות חיטוב די קיצוני, כשבפועל הוא לא נושא פרי מספיק.

כשאחליט לחזור לקאטינג אני חושב שאעשה את זה בצורה יותר ידידותית ועדינה, מה גם שאני מקווה להגיע לרמה שלא תאפשר לי דיאטות קיצוניות בלי לסכן את הכוח.

במשקלים התקדמתי במהלך החיטוב רק בסקוואט ובלחיצה.

בסקוואט 15 ק"ג 200-215
בלחיצה 5 ק"ג 150-155 ( עשיתי 157.5 אבל הטכניקה לא הייתה תקנית אז לא מחשיב ).
הדדליפט נשאר על 250

לוקח ריסט בטקסס ( לא יודע כמה עדיין ) שזה דבר שלא עשיתי בתכנית חוץ מללחיצות.
כנראה ריסט לא גדול כל כך, אבל מתוך מטרה להתקדם בטווח של כמה חודשים בלי תקיעה.
התחלת פליאו הפסקת אחרי יומיים
התחלת חיטוב הפסקת אחרי חודש
כל בחירה שתעשה תהיה כרוכה בהקרבה ויהיה עליה מחיר.
תחשוב מה חשוב לך ולך על זה בכל הכוח.

התחלת פליאו הפסקת אחרי יומיים

לא נחמד כשה 230X5 הופך ל230X1 תוך שבוע.
חוצמזה רציתי להתחרות ולא היה לי זמן לבזבז על המשך בניסיון.

לגבי החיטוב, לצום ולאכול חזה עוף מכובס ובקושי לרדת זה לא כזה שווה את זה ג. בקרוב מוניטין שלילי

שבוע 1

נפח עליון :

בנצ' :

130X5X5

מתח + 10 :

5X5

הריסט במתח יהיה ירידה למשקל גוף החל משבוע הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית