הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית בטריה סינית ללפטופ מאיביי

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
סיני>מחיר זול>חרא>נשרף או נהרס
עדיף תשקיע עוד כמה שקלות ותיקנה מקורי
וגם קניתי כל כך הרבה דברים מסינים כמו אונזיות,טלפונים ועוד כמה מיני חרטות וזה לא עובר ת 3 חודש של שימוש רצוף יש כאלה שכן אבל לא חשוב שהסוללה הזאת תשרוד הרבה

נערך לאחרונה:
ב75 שקל כולל משלוח ברור ששוה גם אם יחזיק לך שנה זה שווה כי סוללה מקורית עולה בערך פי 3.
ולכל השאר כל הסוללות של הלפטופים מיוצרות בסין 😣 זה שזאת חברת מדבקה ללא חברה לא אומר שזה לא טוב.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שזה סיני. המוכר בכלל אמריקאי.

ב75 שקל כולל משלוח ברור ששוה גם אם יחזיק לך שנה זה שווה כי סוללה מקורית עולה בערך פי 3.
ולכל השאר כל הסוללות של הלפטופים מיוצרות בסין 😣 זה שזאת חברת מדבקה ללא חברה לא אומר שזה לא טוב.

אם זה דרך חברה מיוצר בסין אז זה עוד בסדר וגם לא תמיד
אם זה ביכלל סתם זיוף שמיוצר בסין=חרא

בכל מיקרה יש לי רמקולים 5.1 שבאים אם מגבר קטן כזה ומיוצרים בסין קיצר הבאתי מכה קטנה למגבר בום נשבר חצי המגבר

לא ממליץ מכיוון שגם אני רכשתי סוללה סינית ללפטופ שלי וזה היה גרוע הסוללה נורא נורא נורא מתחממת ונגמרת מהר.
השקעתי וחזרתי למקורי /:

למחשב של כמה אלפים לא קונים סוללה ג'נרית זבל.. אתה רוצה שזה יתפוצץ לך באמצע?

חפש באינטרנט יש הרבה סיפורים עצובים על סוללות מזוייפות

אתה מוזמן לראות כאן איך הסוללה האיכותית הזו מיוצרת:

בעיקרון הסוללות של הלפטופ מתחילות ב-2:30 אבל תראה מההתחלה תבין מה זה זבל סיני

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מצחיק. גם המקורית מצוירת בסין.

ארץ הייצור לא חשובה/קשורה, מה שחשוב זה:
1. איכות חומרי הגלם
2. בקרת איכות

אצל החברות הגינריות הסיניות בד" 2 הפרמטרים הללו כושלים ולכן המקור תמיד יהיה עדיף.

אחרי קריאה וצפיה בסירטון ששמו פה , הבנתי שמה שחשוב זה הטסטיניג ואיכות הCELL איכות הסוללה עצמה זה מה שחשוב לא המוצר המלא למשל כפי שאתה רואה בסירטון הוא מראה את הסוללות שמורכבות לחברות הגדולות (סוני , סמסונג , דל) ואיך הם מרכיבים את הפייק (הסוללה הגנרית) בערבוב של סוללות וללא טסטיניג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית