הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מעוניין לקנות powerblock

• פותח/ת השרשור golagol
  • פורסם בתאריך

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
כמו הכותרת אני מעוניין לקנות דאמבלים powerblock חיפשתי בכל הארץ ולא מצאתי אני אשמח אם מישהו ייתן לי קצת מידע איך אפשר להשיג אותם בארץ ,
תודה .

כמו הכותרת אני מעוניין לקנות דאמבלים powerblock חיפשתי בכל הארץ ולא מצאתי אני אשמח אם מישהו ייתן לי קצת מידע איך אפשר להשיג אותם בארץ ,
תודה .
פעם אחרונה שראיתי זה עלה פי 3 בישראל מאשר בחו"ל. תעשה הזמנה מחנות מוכרת/ebay ותשתמש פשוט בשירות שליחויות כמו mustop.co.il וחבריו

תודה .

אמזון עם משלוח ימי מ-buy2usa:
24 פאונד: 1064 ש"ח
45 פאונד: 2209 ש"ח
90 פאונד: 4434 ש"ח

לבחירתך.

• פותח/ת השרשור
פעם אחרונה שראיתי זה עלה פי 3 בישראל מאשר בחו"ל. תעשה הזמנה מחנות מוכרת/ebay ותשתמש פשוט בשירות שליחויות כמו mustop.co.il וחבריו
יש מקום שיוכל להסביר לי יותר איך לעשות את זה ?
לא הבנתי כל כך את הכוונה להשתמש בשליחויות כמו ב מאסט סטוף , לגבי המחיר זה כמו שאינקלין הראה ? כי אם כן אין לי כסף לזה :S חשבתי גג 2000 בשביל 40 קילו כל יד לזוג

יש מקום שיוכל להסביר לי יותר איך לעשות את זה ?
לא הבנתי כל כך את הכוונה להשתמש בשליחויות כמו ב מאסט סטוף , לגבי המחיר זה כמו שאינקלין הראה ? כי אם כן אין לי כסף לזה :S חשבתי גג 2000 בשביל 40 קילו כל יד לזוג

בלי משלוח המחיר של ה-90 פאונד הוא יותר מ2300 ש"ח באמזון, אין מה לעשות - עולה הרבה לשנע חבילה במשקל 40 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
בלי משלוח המחיר של ה-90 פאונד הוא יותר מ2300 ש"ח באמזון, אין מה לעשות - עולה הרבה לשנע חבילה במשקל 40 ק"ג.

כן זה בערך המחיר
יש איזה שהוא פיתרון להברגה ? אולי איזה שהוא פטנט שידוע לכם ?
הבעיה המרכזית היא שבזמן מנוחה אני צריך להתעסק בלהבריג משקולות וזה די מבאס .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית