מידע מאמר על ההשפעות המהפכניות ל PCT בשילוב זריקה אחת בלבד של טריפטורלין

• פותח/ת השרשור jony83
  • פורסם בתאריך

jony83

משתמש מתחיל
165
0
נק' מוניטין:
42
165
0
זריקה אחת של טריפטורלין החזירו את ההורמונים של בודיבילדר . אנדוקרינולוגים הצליחו לשחזר את ייצור הטסטוסטרון הטבעי שלו , ההורמון המין הטבעי שנסגר לאחר 13 שנים של נטילת סטרואידים. כל מה שהם היו צריכים לעשות היה לתת לאיש בן 34 מנה אחת של 100 מיקרוגרם Triptorelin. מאמר על ידי החוקרים, שעובדים באוניברסיטת ברשיה, התפרסם לאחרונה בפוריות ועקרה. השרירן הלך לרופא בספטמבר 2008 כי הוא היה מדוכא, לא היה לו אנרגיה ואבד לו כל העניין במין. הוא אמר לרופא שהוא התחיל להשתמש בסטרואידים מאז שהיה בן 21.הבחור לקח סייקלים של 10 שבועות. בדרך כלל הוא היה מזריק 25 מ"ג ננדרולון יומי ו25 מ"ג Stanozolol (ווינסטרול ) במשך 8 השבועות הראשונים, ואחריו 2 שבועות של 50 מ"ג mesterolone (פרימובולן) יומיים בשבוע שלאחר מכן הוא היה לוקח 50 מ"ג Clomid יומי, ובשבוע אחרי הוא היה מזריק לעצמו שלוש פעמים 2000 iu hCG. ובכן, זה מה שדיווח לרופאים. כנראה האיש לקח hCG ולאחר Clomid. אם מפתחי גוף יגידו לרופאים כמה סטרואידים שהם כבר לקחו בשימוש, בניסיון שלנו צריך לשלש את המינון. כמה סייקלים לקח האיש בכל שנה לא מוזכר במאמר. השרירן לא הגדיל את המינונים שלו מ2005 ל -2008. במהלך 8 שבועות שהוא הזריק Stanozolol וננדרולון, הוא גם התחיל להשתמש ב Boldenone, הזרקה ממוצעת של 50 מ"ג ליום, לתקופה של 3 שבועות. וזה הזמן שהתחיל להשתבש, על פי בדיקות הדם. הרופאים בדקו את הבחור בספטמבר, אבל החליטו פשוט להתבונן במשך כמה חודשים. הציר היה פגום לעתים קרובות רק זקוק לזמן כדי להתאושש. אבל כאשר שהרופאים עשו לו בדיקות דם שוב בינואר 2009, לא היה כמעט שום שיפור. הרופאים החליטו לטפל בבחור עם Triptorelin האנלוגי GnRH , GnRH הוא הורמון שמורכב רק מ 10 חומצות אמינו. הוא מיוצר במוח על ידי ההיפותלמוס וממריץ את ייצור FSH ו LH על ידי בלוטת יותרת המוח. ההורמונים אלה נותנים פקודה לייצר טסטוסטרון. השרירן הגיב מייד לטיפול הורמונלי. תוך מספר דקות הריכוז של ה LH ו-FSH בדם שלו עלו. הרופאים ראו את השרירן אחרי 10 ימים מאוחר יותר. האנרגיה שלו חזרה וריכוז הטסטוסטרון בדם שלו עלה ל 7 ng / ml. לאחר שלושה שבועות מאוחר יותר, רמת הטסטוסטרון שלו עדיין הייתה נורמלית, והליבידו שלו חזר מהר למדי.

נערך לאחרונה:
חח בסדר בסדר.

אבל טריפטורלין זה לא לכל אחד וחייבים לדעת להשתמש בו, מה גם שהוא לא מתאים בכל סייקל ויש מגבלות שימוש בו!
לא לשכוח שמדובר בחומר שמשמש גם לסירוס כימי, אז שימוש לא נכון עלול לא להסתיים יפה במיוחד אם לא יודעים מתי בדיוק להזריק אותה.

• פותח/ת השרשור
למה אתה לועג חח
אתה יודע אני לא מזלזל בך אחי ,
אבל יש מלא פורומים בחול , אלין וכו׳ כולם מציעים pct לסייקל טריפטורלין לבד ולא חייב כלומיד + נולבה או שנולבה לבד עם טריפ
והעניין הוא שהם עושים סייקלים של טסט או סייקל ללא משביתים כגון דקה וטרן עם טריפטורלין
אני לא מייעץ לאף אחד לעשות כך אבל חרשתי מספיק תעניין אני יעלה את הגרף של הבחור עם המאמר שהייתה לו עלייה בטסט לאחר שימוש בטריפטורלין

- - - עידכון הודעה - - -

דרך אגב הסירוס כימי שאתה מדבר עליו זה לא מזריקה אחת , צריך לציין שאם אתה לא משתמש בסטרואידים ולוקח זריקה אחת לא יוביל אותך לסירוס אלא להורדת הטסט באופן זמני לאחר 3 חודשים הטסט חוזר לנורמה , הטריפטורלין מעלה ב300 אחוז את הרמות , אתה לוקח את זה לכיוונים קיצוניים אחי

- - - עידכון הודעה - - -

זה המאמר שמתורגם
http://anabolicminds.com/forum/post-cycle-therapy/177263-triptorelin-1-day.html

למה אתה לועג חח
אתה יודע אני לא מזלזל בך אחי ,
אבל יש מלא פורומים בחול , אלין וכו׳ כולם מציעים pct לסייקל טריפטורלין לבד ולא חייב כלומיד + נולבה או שנולבה לבד עם טריפ
והעניין הוא שהם עושים סייקלים של טסט או סייקל ללא משביתים כגון דקה וטרן עם טריפטורלין
אני לא מייעץ לאף אחד לעשות כך אבל חרשתי מספיק תעניין אני יעלה את הגרף של הבחור עם המאמר שהייתה לו עלייה בטסט לאחר שימוש בטריפטורלין

- - - עידכון הודעה - - -

דרך אגב הסירוס כימי שאתה מדבר עליו זה לא מזריקה אחת , צריך לציין שאם אתה לא משתמש בסטרואידים ולוקח זריקה אחת לא יוביל אותך לסירוס אלא להורדת הטסט באופן זמני לאחר 3 חודשים הטסט חוזר לנורמה , הטריפטורלין מעלה ב300 אחוז את הרמות , אתה לוקח את זה לכיוונים קיצוניים אחי

- - - עידכון הודעה - - -

זה המאמר שמתורגם
http://anabolicminds.com/forum/post-cycle-therapy/177263-triptorelin-1-day.html

חח לא לועג רק צריך להיזהר, בכל זאת מדובר פה בתרופות ותרופות חזקות.

תאמין לי שחקרתי את הנושא הזה גם לא מעט, שימוש מוגזם בטריפטורלין (מעל פעמיים בשנה) עלול להזיק ביותר.
המחקר האיטלקי הזה שאתה מביא ידוע לכולם ואי אפשר רק להסתמך עליו אני מכיר את המחקר הזה מעולה ואת הגרף
זה לא נכון לעשות טריפטורלין בלי כלומיד וטמוקסיפן זה תלוי באיזה סייקלים אתה משתמש בו.
אני לא הייתי מכניס לפעולה טריפטורלין בסייקל טסט' פשוט מאחר וההשבתה היא מינימלית ולכן אתה תוביל לגירוי יתר של LH+FSH.

חח לא לועג רק צריך להיזהר, בכל זאת מדובר פה בתרופות ותרופות חזקות.

תאמין לי שחקרתי את הנושא הזה גם לא מעט, שימוש מוגזם בטריפטורלין (מעל פעמיים בשנה) עלול להזיק ביותר.
המחקר האיטלקי הזה שאתה מביא ידוע לכולם ואי אפשר רק להסתמך עליו אני מכיר את המחקר הזה מעולה ואת הגרף
זה לא נכון לעשות טריפטורלין בלי כלומיד וטמוקסיפן זה תלוי באיזה סייקלים אתה משתמש בו.
אני לא הייתי מכניס לפעולה טריפטורלין בסייקל טסט' פשוט מאחר וההשבתה היא מינימלית ולכן אתה תוביל לגירוי יתר של LH+FSH.

אז אני מבין שאתה ממליץ על שימוש בו רק עם משביטים חזקים או סייקלים ארוכים במיוחד?

ואם כבר מדברים על זה...מישו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד מתי בדיוק להזריק אותו? הבנתי שכל החומרים יוצאים מהגוף, אבל אפשר דוגמא אביעד?

אז אני מבין שאתה ממליץ על שימוש בו רק עם משביטים חזקים או סייקלים ארוכים במיוחד?

ואם כבר מדברים על זה...מישו יכול להסביר פעם אחת ולתמיד מתי בדיוק להזריק אותו? הבנתי שכל החומרים יוצאים מהגוף, אבל אפשר דוגמא אביעד?

מדויק. שימוש בדקהפפטיל (טריפטורלין) נכון שיעשה רק כאשר מדובר בהשבתה חזקה של הציר כאשר החזרת אותו ניצוץ היא קשה הרבה יותר.

לגבי מתי זה משתנה - אבל נגיד בחומרים קצרים כדוגמאת אצטט זה יהיה שבוע לאחר הזריקה האחרונה.

מדויק. שימוש בדקהפפטיל (טריפטורלין) נכון שיעשה רק כאשר מדובר בהשבתה חזקה של הציר כאשר החזרת אותו ניצוץ היא קשה הרבה יותר.

לגבי מתי זה משתנה - אבל נגיד בחומרים קצרים כדוגמאת אצטט זה יהיה שבוע לאחר הזריקה האחרונה.
npp?

יצא לי להשתמש בטריפטורלין 0.1 בשלושת הסייקלים האחרונים שלי. (מקורי ומקורר ישירות מבית המרקחת)
אכן תוצאות בדיקות הדם היו מרשימות.
לא נתקלתי בהגבלה של 2 זריקות בשנה (אשמח לקישור אביעד), ממה שאני קראתי מומלץ לא לעבור את הגרם בשנה דהיינו 10 זריקות, ברור לכול שאף אחד לא עושה יותר משלושה סייקלים בשנה לכן מקס 3 זריקות.
ולגביי סירוס כימי מדובר בכמה גרמים נכבדים פר זריקה כול שבועיים חודש לא 0.1

מצרץ לינק לסירוס כימי

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=637748

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יצא לי להשתמש בטריפטורלין 0.1 בשלושת הסייקלים האחרונים שלי. (מקורי ומקורר ישירות מבית המרקחת)
לא נתקלתי בהגבלה של 2 זריקות בשנה (אשמח לקישור אביעד), ממה שאני קראתי מומלץ לא לעבור את הגרם בשנה דהיינו 10 זריקות, ברור לכול שאף אחד לא עושה יותר משלושה סייקלים בשנה לכן מקס 3 זריקות.

מצרץ לינק לסירוס כימי

זהו זה מה שאני קראתי בשביל לסרס זה לא מזריקה אחת
השתמשת בסייקל ללא משביתים ? דקה , טרן ?
והאם שילבת נולבה פלוס כלומיד ?

מצרץ לינק לסירוס כימי

נתחיל בזה שלא רק אני אמרתי את זה גם עדי בעצמו אמר את זה וזה גם מופיע במלא פורומים מכובדים בחו"ל וזה לא רק בגלל סירוס כימי מדובר בזריקה שיש לך גם תופעות לוואי - תקראו את העלון לצרכן
זו תרופה מאוד חזקה בעלת השפעות אחרות על מערכות בגוף מלבד רק רמות טסטוסטרון.

סתם ממה שמסתובב - אין לי הרבה זמן, אבל אם יצא לי אני אדביק מאמר שלם פה על טריפטורלין.
"....Another study showed the same effect, with a dose of only one 100mcg injection into a bodybuilder who had been shutdown for 13 years. That said, no more then 100mcg per 4 months"

בכל אופן, מי שרוצה לשמור על עצמו שלא יעבור פעמיים בשנה (אגב, גם לא מומלץ יותר משני סייקלים בשנה אבל זה אופרה אחרת)
ולגבי שימוש בטריפטורלין עבור חומרים פשוטים - זה פשוט בזבוז של כסף ואין טעם להשתמש בחומר כזה חזק.

סייקל אחד 700 NPP 700 PROP
סייקל שני 210 tren ace 490 prop
סייקל שלישי 210 tren ace 490 prop
בתוספת דיבול 30 מ"ג

אכן חומרים משביתים
הסייקלים שלי זה מקס 6 שבועות
מריץ 500IU HCG מהשבוע השני עד השישי
PCT כלומיד 100/100/50/50 טמוקסי 40/40/20/20
וטריפטורלין

- - - עידכון הודעה - - -

That said, no more then 100mcg per 4 months

זו היתה הכוונה שלי 1.5-2 חודשים סייקל 2-2.5 חודשים PCT והפסקה סה"כ 4 חודשים.

סייקל אחד 700 NPP 700 PROP
סייקל שני 210 tren ace 490 prop
סייקל שלישי 210 tren ace 490 prop
בתוספת דיבול 30 מ"ג

אכן חומרים משביתים
הסייקלים שלי זה מקס 6 שבועות
מריץ 500IU HCG מהשבוע השני עד השישי
PCT כלומיד 100/100/50/50 טמוקסי 40/40/20/20
וטריפטורלין

- - - עידכון הודעה - - -

That said, no more then 100mcg per 4 months

זו היתה הכוונה שלי 1.5-2 חודשים סייקל 2-2.5 חודשים PCT והפסקה סה"כ 4 חודשים.

תראה בסייקלים כאלה קצרים עוד אחד בשנה לא יהיה אסון.
אבל לא רוצה שאנשים יחשבו שזה סוכרייה - בסייקלים שתיארת יש הצדקה מוחלטת להשתמש בטריפטורלין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית