הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קרוספיט דגש כוח לשחקן כדורגל

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
אהלן חבר'ה.
אני בן 19 משחק כדורגל בתפקיד שוער (וכל מה שמשתמע מכך: כוח מתפרץ, זריזות, כוח, אתלטיות וכו').
הגיע לידי כלוב, קניתי משקולות ומוט אצל עמי, ספה, מתח וטבעות אימון. כל מה שנשאר זה להתחיל.
יש לי בסיס של תרגילי כוח, בעיקר סקוואט (125X3), דדליפט (150X3), פרס (65X5) ובנץ' (85X5).
עד היום עשיתי בעיקר תכניות כוח תוך כדי העונה ולכן ההתקדמות האיטית. קראתי קצת על קרוספיט ואני מרגיש שזה ממש יכול לשפר אותי בכל האספקטים שנוגעים לי.
אני מחפש את התכנית הנכונה, אחת שפחות תתמקד בסיבולת ויותר תתמקד בכוח, מהירות, זריזות וכו'. איך שהתחלתי בקריאות ובחיפושים עלו לי התכניות CFSB וקרוספיט פוטבול, אולם נדמה לי שהם תכניות לאוף סיזן ויהיו תובעניים מידי בנוסף לאימוני הכדורגל. יש איזה תכנית המתחשבת בשאר האימונים ולא דורשת כל כך הרבה? אולי פשוט לשלב את ההרמות האולימפיות ביחד עם תכנית כוח בקצב שלי?

ראיתי עכשיו בפורום פוסט שבו מוזכרת התכנית של ריפטו. היא נראית נחמדה אך לא כוללת את כל סוגי ההנפות, טבעות (אין מצב שקניתי לשווא), ספרינטים וניתורים פליאומטריים שדי הכרחיים.

נערך לאחרונה:
בקרוספיט פוטבול יש גם תוכנית ל- in season. חפש באתר שלהם.

Back
למעלה תחתית